Nevím, já to fakt vypnul. ![]()
Budu se dívat na jiný věci.
Nevím, já to fakt vypnul. ![]()
Budu se dívat na jiný věci.
Russell prokazuje, že neumí vyždímat něco navíc. Ano, s relativně slušnou technikou se držel, ale jakmile se zvýšila hra, tak už nestíhá a to je proti Kimimu

Ale nie, to iba Monako nie je jeho trat…
Nejsi daleko od pravdy. xdd
Bude to Max nebo Kimi? I Isack dobře, moc mu držím palce. Arvidovi se kvalda nepovedla, vůbec zatím víkend na zapomenutí. McLareny jezdí slušně na tu bídu doteď.
Kdo ví, třeba se ještě ukáže Ferrari.
Ferrari jako dobře, ale pořád to není úplně ono, co se čekalo. Ale proč ne.
Konzervatívne Max.
Ale ak mu to Kimi uzme, tak by si zaslúžil od miestnych pochybovačov uznanie svojho generačného talentu. Niežeby nebolo predtým dôvodov pochybovať, ale zase všetko potrebuje čas. A ako sa dívam na tieto autá a ako dajú v Monaku zabrať, tak by PP pri takejto vyrovnanosti TOP 4 tímov bola jednoznačná “rite of passage”.
Charles pôjde hop alebo trop, takže neprekvapí ani geniálne kolo, ale ani red flag.
Lando podľa mňa môže dať top row, ale na PP to asi bude ďaleko, hlavne keď on hop alebo trop asi nepôjde.
UDPATE: Tak teda po prvom kole rozdiel 0.001s, pekne. ![]()
UDPATE 2: Takže ma “sklamal” iba Lando, ale inak chlapci podľa predpokladov. Charles dokonca zvládol takmer oboje.
Hamík je už starý. V uvozovkách, ale Leclerc by zabojovat měl.
Právě si jezdci vyjeli si rozdělit body.
Teda
! Starají se nám kluci o zábavu, to nemůžu říct.
Ach, jedna tisicina…ale pozitivne je, ze sa Leclerc nemoze spoliehat na svoju osvedcenu strategiu, zmarit ostatnym posledne pokusy cez red flag.
Kolik pentlí už FIA rozdala za porušování traťových limitů?
Charles to tam teď dal jedna báseň!
Leclerc to zas nezvládl.
Bravo Kimi! Ten kluk vypadá úplně bez nervů. Max výborně, Lewis dost slušně. Lando taky něco provedl, takže za Oscarem. Velká pochvala Isack.
Kimi parádně, Max ukazuje svojí kvalitu a sílu RBR, Ham zase dal Leclerca, na důchodce to jde. Jinak zklamání McL, čekla jsem je výš a ztráta nic moc, Russell už zase nestíhá
Srry ale u Leclerca to neni brzdami, zazilo se to u neho jako vymluva, je na miste si nalit cisteho vina.