LIVE: Kvalifikácia na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Piastri to zahodil este viac. Monopost ktory mu sedi a aj tak skonci 3.

1 Like

Citanie s porozumenim je pre Hogara extremne tažké, to vieme všetcia.

3 Likes

Nicméně Oscar je zatím před ním, a jak známo, kolega je největší soupeř, kterého musí porazit v první řadě. Zvlášť když mají vítězné auto. Víc k tomu nemám co říct, pokud máš jiný nazor, tak to respektuju.

4 Likes

Vidíš aký si pako?

■■■■■ o mne vieš ale máš sprosté a primitívne reči hoci ma nepoznáš.

Pre tvoju info doplním tvojej malej osobnosti … odišla som do súkromného sektora, dokonca do inej krajiny s dosť dosť lepším platom ako tu vďaka svojej angličtine ! Nemala som dôvod ostať v škole za ten plat.
A v mojom regióne zamestnanci v školstve nechýbajú …nie všetko je Bratislava !

Ale ty si zase osobný kretén ako tradične.

A nahlas si to aj 100x si kretén

A zase to len dokazujes tým že nemáš argumenty tak osobne útočis

Stupidnost sama
Primitív pár excelance

1 Like

Toto je dobrý point na X :smiley:

“Who would have thought ahead of this season that Sainz moving from Ferrari to Williams would be an upgrade.”

8 Likes

Kde skončil Piastri 3? :grin: Tam sme predsa my

1 Like

Honzovi ide o fľašu tak sa snaži čo to ide. Pochop ho :smiley:Ale Kimi fakt paráda :+1::+1: :+1: radosť pozerať na toho chlapca.

4 Likes

RB, McLareny, Mercedesy super. A to McL a Mercedes čekají upgrady., tak snad budou povedené.
Williams potvrdil 5 sílu. Vowles super práce. Super. :+1:
Ferrko musí zabrat, dnes od začátku kvaldy velmi slabé.

Na Ocona se trochu zapomnělo, ale pecka. :+1:

2 Likes

Nie je košér, že Kelly si našla po rozchode nového partnera? Alebo nie je košér, že to bol práve Verstappen, z ktorého máš ty mindrák ako svet? :smiley:

4 Likes

Prepáč, Q som musle vypnúť hneď ako som videl Piastrihi dokončiť kolo :slight_smile: O to väčšia hanba :smiley:

Btw po prvom preteku som ti písal ako je Antonelli overrated ale priznavam ze ten hype okolo neho je aspoň z časti celkom zaslúžený :slight_smile:

2 Likes

James bol vždy extrémne schopný človek, veď jeho odchod aj nás vo veľa veciach zamrzel.

A tu to len ukazuje, neskutočná práca čo tam odviedol za pár rokov z toho nič čo tam ostalo po Claire a Capitovi.

Má peniaze, má sponzorov, buduje infraštruktúru, Williams sa začína znova aspoň podobať na Williams ako ho poznáme a začína sa stavať atraktívnou adresou aj pre pilotov.

Top robota

Tak už to vieš…je to P4 a to aj Kimi ako pozerám mal trošku ešte rezervy, netrebalo veľa a dal by aj Landa

No vidíš,že niečo na ňom predsa len bude :smiling_face_with_three_hearts:

1 Like

Úprimne si Vasseur robí prdel?

Jasný. Jsem Vowlesův dlouhodobě velký fanoušek.
Umí skvěle mluvit, je hrozně chytrej, vtipnej a vyzařuje z něho vůdcovství.
Vowles bude náhrada za Wolffa.

6 Likes

Já se @Evap slušně zeptal na něco, co z toho vyplývá. Tyhle nesmyslné útoky, které z nějakého důvodu lajkuje i Evap jsou dost mimo.
Jestli nechcete diskutovat, ale jen odprezentovat svůj názor, tak si to udělejte v oznámeních na FB nebo Xku, ale tohle je opravdu ubohost.

2 Likes

No nic, Ferrari se jde prepnout do modu 26, pristi rok jim da Lewis sanci a potom papa lala…

Ferrari tragedia, auto je proste slabe, lewis nemal rychlost, nema ju ani charles, interky nasadene pred sprintom boli prve zlyhanie, potom bolo vidno ze lewisovi to auto proste nezatacalo, aspon strategia bola dobra ale tu si vraj vyziadal sam lewis cize to je skor jeho zasluha asi, no a toto je proste aktualny obraz kvalifikacnej formy ferrari, des a hruza, snad race pace bude dobry a charles to dotiahne nejakym zazrakom do top 4, a lewis idealne tiez niekde do top 6 ale z 12 miesta to bude fakt tazke

Bodaj by sa vrátil. Beriem ho hneď až na to raz príde.

Bolo by to logické taký postup ( ak dovtedy nebude Williams bojovať s nami :grin:)

Ale aj vzhľadom na vek by to bol top kandidát

Shov je skvelý, ale tiez má už aj svoj vek. Inak tam nikoho iného nevidím momentálne.

1 Like

Lewis aj Charles rýchlosť majú, auto ju nemá.

Bohvie prečo :thinking: Skoro ako keby vsetcia vieme že prečo :thinking:

1 Like