LIVE: Kvalifikácia na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Máš to pomýlené, ja ho kritizujem keď je za čo. Dnes išiel v šprinte výborne a zaslúžene vyhral. Q síce pokazil, ale kritika by mala ísť viac na Piastriho, lebo ten to pokazil ešte viac.

Vidíš a ty aj pravidelné menis a nepomáha

Max výborně, Kimi zatím senzace. Pro Landa je v tuto chvíli důležitější skončit před Oscarem než před Maxem, takhle je to nastavené. No a zítra se uvidí.

5 Likes

Tak očividne Williams spravil krok dopredu, zatiaľ čo Ferrari ide štandardne proti prúdu

Wolff bol prvy čo ho chcel, nam by to inak ani nenapadlo. :sweat_smile:

V piatok povedal,že na to začína viac tlačiť a nie jazdiť na 70% …tak vzal to vážne chlapec náš.

By som bola zvedavá na koľko percent podľa seba jazdí teraz, fakt chcem to číslo :grin:

1 Like

Jakože Max není přímý soupeř Landa?

Veľmi dávno a každý deň menej, buď spokojný

Má to u seba za 2 nie 62 mega :kissing_heart:

Jinak koukám na to a Piastri má v Q2 stejný čas jako Norris v Q1. Na chlup. 1:26.269

1 Like

My sme vpiči vo Ferrari :joy::joy::joy:

To jsem nenapsala, nebo snad ano? V tuhle chvíli je pro něj důležitější porážet kolegu, vyplývá to ze situace v týmu a zatim i v žebříčku. Připadá mi to jasné.

6 Likes

Ale veď sa vyjadri, je teda Max rozvracač rodiny, čo ukradol Penelope otca?

Ferrari je taký popletený kanibal, len nepožiera vlastný druh ale seba same…

Jak sme od Enza došli k tomu,že toto je výkvet talianskeho inžinierstva? :grin:

Fakt to je už smiech cez slzy

Moja zlatá teba vyhodili zo školstva, kde je nedostatok personálu, tak ty asi môžeš niekomu hovoriť, že je hlupák. :joy:

No napsala si, že je pro něj důležitější porážet kolegu, než Maxe. Čemuž nerozumím ve chvíli, kdy Max na Landa ztrácí bodově něco, co se dá dohnat i předehnat za jediný závod

2 Likes

Oni vždy pracujú a dajako nič nevidno

Každým ďalším nápadom idú dole a dole

Ja som tvrdila a stojím si za tým,že to čo sa tam udialo nie je celkom koser

Ale neprekvapuje má to na žiadnej strane

Prostě Piastri je ve velké nelibosti. :sweat_smile:

2 Likes

Hledal termokamarády na večerní hrátky.

2 Likes

Jemu čítanie s porozumením nikdy nešlo, ale on za to nemôže, že mu boh nenadelil. :slight_smile:

10 Likes