LIVE: Kvalifikácia na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Volá sa to vtip. Ty si musela byť veľmi obľúbená v kolektíve. :slight_smile:

Fuj, hanba mi.

Ja som ten bájny lepšočlovek.

Ale narozdiel od Maxa som nerozbil ešte žiadnu rodinu nikomu. Aspoň to mi slúži ku cti, nie?

F1 2025 Qualifying H2Hs

ALO 6-0 STR
VER 4-0 TSU
RUS 5-1 ANT
GAS 5-1 DOO
LEC 5-1 HAM
OCO 4-2 BEA
HUL 4-2 BOR
PIA 3-3 NOR
ALB 3-3 SAI
HAD 3-1 LAW

2 Likes

Hej zrazu vtipy ?

Volá sa to personifikacia teda keď som povedala že Max hoci len jeho auto rozbili Antonelliho

A si sa správal ako si sa správal

Ty si v kolektíve obľúbený nebol určite , to nám je jasné neboj.

A nie ty si len pokrytec 1 kategórie ako vždy

Jeho RB nemal na PP, keby piloti McLarenu nepokazili svoje kolá.

V T1 reálne nemusel stratiť nič, hovoril o tom Král. Bola to mierna korekcia, ktorá nemusí vadiť.

Áno, jeho RB nie je zlý, najmä v prvom sektore, ale na McLaren z pohľadu celého kola nemá, len Max bol opäť raz lepší pilot ako piloti McL.

2 Likes

Kluci z McL to neposkládali. Určitě měli na víc.
Zároveň jsou bez upgradů. RedBull měl třeba novou podlahu, takže i tak pro McL super výkony.
A body se rozdávají až zítra.

4 Likes

Aj my sme bez upgradu

A včera sme mali pole pred nimi a dnes jeden je tiež za nami. A to ešte pred rookiem a druhý tomu unikol o vlások…

A to majú od začiatku roka už upgrade za sebou.

Tento víkend to reálne kazia a v šprinte tiež mali viac šťastia ako rozumu.

Ale áno body sa davaju až zajtra a snáď sa nejaké poriadne ujdú aj nám a aj nejaké pódium by sa mohlo snáď.

@ScuderiaFerrari

Charles crosses the line in P9, a strong effort but we have work ahead of us tomorrow

Títo ani nevedia, kde im pilot skončil, to je čistá tragédia

A čo teraz ??? Taký je šport. Body sa dávajú zajtra. Či sklzávaš v hejtoch niekde tam čo si dnes pred pár hodinami kririzoval u iných a ako máš lajky od všetkých??? A myslím že kamaráti nie sme a nebudeme.

1 Like

Ja už neviem ozaj čo na nich povedať …to je hrozne na takú značku tento bordel

Přesně tak, dále fandíme a věříme, že Piastri zase zvýší bodový rozestup na čele MS

Připomenu co jsem slyšel v tv, v Miami ještě v F1 nikdy nikdo nevyhrál z první řady :open_mouth:

McLaren je v PK momentálne zahojeny

My robíme čo sa dá ale na aute nám ešte trocha chýba, RB jazdí na jedného pilota a Ferrari jazdí bez tímu, tam jazdia len piloti aj to len 1 poriadne.

Nehejtujem, štve ma, že zahadzuje príležitosti, aby to zasa neskĺzlo do niečoho v štýle, že WDC nie je primárny ciel

Netrep:

Bol, v mojom kolektíve bol. A takých ako ty sme šikanovali, ako správny lepšoľudia. :joy:

Kategória 1 je najvyššia či najnižšia?

A s tým Verstappenom je to ako teda, je to rozvracač rodín, čo Penelope ukradol otca?

Good for us :rofl: zachovajme tieto zvyky :grin:

Ferrari tam už ani nedávaj, radšej zaraď Williams

Včera po kvaldě tu nebyl ani jeden gratulant.
Dnes zase vyskákali z keřů a palem… :stuck_out_tongue:
Opět mimozemské až intergalaktické výkony.

Top3 0,067… Super. :+1:

5 Likes

Veď ti to aj ostalo.

A ohľadom rodiny Piquetovcov to nepotrebuje komentár

Len hlupák nemení svoje názory. :grin:

Zase no, nebud krutý