Volá sa to vtip. Ty si musela byť veľmi obľúbená v kolektíve.
Fuj, hanba mi.
Ja som ten bájny lepšočlovek.
Ale narozdiel od Maxa som nerozbil ešte žiadnu rodinu nikomu. Aspoň to mi slúži ku cti, nie?
Volá sa to vtip. Ty si musela byť veľmi obľúbená v kolektíve.
Fuj, hanba mi.
Ja som ten bájny lepšočlovek.
Ale narozdiel od Maxa som nerozbil ešte žiadnu rodinu nikomu. Aspoň to mi slúži ku cti, nie?
F1 2025 Qualifying H2Hs
ALO 6-0 STR
VER 4-0 TSU
RUS 5-1 ANT
GAS 5-1 DOO
LEC 5-1 HAM
OCO 4-2 BEA
HUL 4-2 BOR
PIA 3-3 NOR
ALB 3-3 SAI
HAD 3-1 LAW
Hej zrazu vtipy ?
Volá sa to personifikacia teda keď som povedala že Max hoci len jeho auto rozbili Antonelliho
A si sa správal ako si sa správal
Ty si v kolektíve obľúbený nebol určite , to nám je jasné neboj.
A nie ty si len pokrytec 1 kategórie ako vždy
Jeho RB nemal na PP, keby piloti McLarenu nepokazili svoje kolá.
V T1 reálne nemusel stratiť nič, hovoril o tom Král. Bola to mierna korekcia, ktorá nemusí vadiť.
Áno, jeho RB nie je zlý, najmä v prvom sektore, ale na McLaren z pohľadu celého kola nemá, len Max bol opäť raz lepší pilot ako piloti McL.
Kluci z McL to neposkládali. Určitě měli na víc.
Zároveň jsou bez upgradů. RedBull měl třeba novou podlahu, takže i tak pro McL super výkony.
A body se rozdávají až zítra.
Aj my sme bez upgradu
A včera sme mali pole pred nimi a dnes jeden je tiež za nami. A to ešte pred rookiem a druhý tomu unikol o vlások…
A to majú od začiatku roka už upgrade za sebou.
Tento víkend to reálne kazia a v šprinte tiež mali viac šťastia ako rozumu.
Ale áno body sa davaju až zajtra a snáď sa nejaké poriadne ujdú aj nám a aj nejaké pódium by sa mohlo snáď.
@ScuderiaFerrari
Charles crosses the line in P9, a strong effort but we have work ahead of us tomorrow
Títo ani nevedia, kde im pilot skončil, to je čistá tragédia
A čo teraz ??? Taký je šport. Body sa dávajú zajtra. Či sklzávaš v hejtoch niekde tam čo si dnes pred pár hodinami kririzoval u iných a ako máš lajky od všetkých??? A myslím že kamaráti nie sme a nebudeme.
Ja už neviem ozaj čo na nich povedať …to je hrozne na takú značku tento bordel
Přesně tak, dále fandíme a věříme, že Piastri zase zvýší bodový rozestup na čele MS
Připomenu co jsem slyšel v tv, v Miami ještě v F1 nikdy nikdo nevyhrál z první řady
McLaren je v PK momentálne zahojeny
My robíme čo sa dá ale na aute nám ešte trocha chýba, RB jazdí na jedného pilota a Ferrari jazdí bez tímu, tam jazdia len piloti aj to len 1 poriadne.
Nehejtujem, štve ma, že zahadzuje príležitosti, aby to zasa neskĺzlo do niečoho v štýle, že WDC nie je primárny ciel
Netrep:
–
Bol, v mojom kolektíve bol. A takých ako ty sme šikanovali, ako správny lepšoľudia.
Kategória 1 je najvyššia či najnižšia?
A s tým Verstappenom je to ako teda, je to rozvracač rodín, čo Penelope ukradol otca?
Good for us zachovajme tieto zvyky
Ferrari tam už ani nedávaj, radšej zaraď Williams
Včera po kvaldě tu nebyl ani jeden gratulant.
Dnes zase vyskákali z keřů a palem…
Opět mimozemské až intergalaktické výkony.
Top3 0,067… Super.
Veď ti to aj ostalo.
A ohľadom rodiny Piquetovcov to nepotrebuje komentár
Len hlupák nemení svoje názory.
Zase no, nebud krutý