LIVE: Kvalifikácia na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Tak toto už je fakt ten Lando asi lama, síce pred Piastrim ale zase zahodil pole v horúcom kole, pomaly mi pripomína Damona, treba mu, aby mal úplne super monopost a najlepší jazdec na rošte musí byť mimo Top3 monopostu, inak to nevyhrá. :slight_smile:

1 Like

Kolikátej skončil Piastri? Už mě nabaví scrollovat…

Zítra to vypadá na déšť v první polovině závodu, tak uvidíme, jestli tomu tak bude, to by zase zamíchalo karty

G-boy a Oscarko dostali na frak od bazanta. :joy:

Tak to predsa nepíš čo si nemyslis nie ?

U mňa ti vadilo aj nepresné vyjadrenie a si sa opustil.

A teraz ty môžeš drístať do vetra koľko chces ?

Hrozne čo ty si za človeka ozaj

Som ešte nestretla nikoho kto by tak pravidlá uplatňoval len na iných

To len ty a Max ozaj dokážete

Robiť kade čo ale nedokázal to vziať aj keď za to týka jeho samého

Ferrari by si mohli dať prestávku na sezónu a rozmýšľať čo ďalej
1000004216

1 Like

Na to nemusíš scrollovat, stačí pořídit brýle

Verstappen nedal moc T1 zase. Jeho RB jede velmi dobře.

Konečne je Lando naspäť aspoň náladou a vtipnými vyjadreniami. :+1:

Nechápem ten hejt na neho. Áno, opäť to pokazil, ale Piastri to pokazil ešte viac a toho tu nikto nespomína. :sweat_smile:

1 Like

G boy az 1 Q ( veľkú pre pokoj duše) túto sezónu

A Oscar to na rozdiel od Kimiho dnes nezložil

Ten Kimi to je novy veratappen. Uz sa tesim na jeho prvý titul. Dufam ze Max neprejde do mercedesu a radsej skončí teda :roll_eyes:

Kimi je budoucí hvězda Mercedesu, fakt nesmysl dávat k němu Maxe :man_shrugging:

1 Like

Lebo Piastri po dlhej dobe, Lando po dlhej dobe celkom nie, len tak trošku

A navyše čo pokazil? Šak si tvrdil že genialita MV ešte pred chvíľou

Zaujímavé tvoje názory sa menia zo sekundy na sekundu

To auto je strasna kraksňa fakt

Antonelli išiel ako o život, stihol pri tom poraziť aj tímového latteboya. No big deal. Ešte zajtra musí podať podobný výkon a má cenné body v kapse.
Gratulácia čerstvému otcovi k PP stihol mi voškoliť McLarenistov, asi to auto nebude taký črep ako to prezentujú do médií.

5 Likes

Tak jedinej, kdo tu vždy hatuje Norrise jsi ty. :smiley:

5 Likes

Max absolutne neskutecne. Z jeho jizdy prechazi zrak. Pokud to nekdo nevidi, protoze je zaslepen nenavisti k Maxovi (inu takova je dnes doba), je mi ho lito.

McLaren opet nechava PP lezet. Jeho jezdci se predhaneji v zahazovani prilezitosti. Nicmene jejich prevaha v zavodnim tempu jim to zatim umoznuje. Kazdopadne Noris minimalne nyni vraci uder.

Kimi jednoznacne rychlostne na teto trati fantasticky. George by se mel zacit bat. Uvidime co odveta Kimi vs Oscar.

Carlos skvele a myslim, ze otazka zda Ferrari udelalo s angazma Lewise chybu je zodpovezena.

Yuki dorucil co mel, ale jeho ztrata je stale znacna, byt samozrejme nema novou podlahu. To ale urcite nedela sedm desetin.

Charles urcite spokojen nebude.

7 Likes

A teraz co? To ma byt zase vyhovorka?

Však se ukazuje ta charakteristika furt dokola. RBR nejlepší v nejrychlejších zatáčkách, McL v pomalých. Když máš trať, kde je většina rychlých zatáček, tak je to pro RBR lepší, viz i Tsunoda v Q3. Kdyby se jelo AD nebo Monako, tak je to zas opačně

1 Like

Veď my ho ani nechceme …to len JoS, Bretnix a spol.ho tam chcú napchať.

Ja som od začiatku vravela,že Russell- Antonelli ideálne Duo