tak som to myslel, kombinacia lewis/ferrari a charles/ferrari nemala rychlost, to ze oni ako piloti ju maju musi vidiet snad kazdy
Vždy bola …ta F2 rozhodne nebol problém medzi pedálom a volantom.
Kimi bol vždy skvelý a vždy putal pozornosť aj tým ako to robil a hlavne ako rýchlo sa do toho vedel dostať
Ako vraví Toto, on by vyhral aj preteky kosačiek
Mě spíš zarazilo tvrzení, že je důležitý porazit Oscara, ale u Maxe to není teď důležitý. Podle mě je důležitý porážet všechny, když chce jezdec titul, ale tak každý to může vnímat jinak
Shov je hodně chytrý, ale nestříká z něho leaderovství, a taky tak divně mluví.
Určitě to je top top inženýr, ale jako šéfa stáje ho nevidím.
Jinak, tady je důkaz, že nekecám.
Tak jestli schvaluje tyhle osobní útoky jen z důvodu, že jsem si dovolil na něco upozornit/zeptat se, tak je to dost strašný přístup.
Aspoň to U18 SVK by mohlo vyhrať. Ide predĺženie SVK:USA 3:3
U mna je len to problém že Russella je moj druhy momentalne najoblubenejší jazdec po Verstappenovi takže dúfam že toto je len vlaštovka
Shov to nebude urcite
A neboj ja ti to verím, že si to vravel a súhlasím najmä v otázke morálky
To je ako Totove staré noviny. Na auto vplyv nulový ale je to o nastavení, ako chcu veci robiť.
James donútil Williams uveriť,že môžu byť znova medzi lepšou polovicou poľa a následne na to zohnal peniaze.
Ale tí ľudia už neverili v tu ideu a on to otočil.
Vďaka nemu Williams nie je hanbou, čo má teší, mám k nim vzťah už navždy
Zeptal ses správně, neboj. Taky nechapu proč by mělo být duležitější končit před Piastrim a ne před Verstappenem.
Pokud nebude upgrade v zavěšení, tak asi nic nevymyslí.
Na kdy se plánuje? Pokud vůbec.
Ja ti celkom iste garantujem,že nebola.
A to je Russell môj najobľúbenejší pilot.
Bude to čoraz viac vyrovnaná dvojica, George ho ale bude porážať na skúsenostiach.
Čakám niečo ako Norris/ Piastri len Russell asi narobí menej somarin.
Osobné ak budeme mať top auto čakám že má začiatku éry bude vyhrávať Russell a získa titul, potom už bude mať okolo 30 a začne tam veľký súboj o titul, raz výhra jeden inokedy druhy a nakoniec tam ostane Kimi a ešte získa ďalší titul on. Na 4 -5 rokov menšej dominancie mi to presne vychádza
Tak nejak to očakávam,že ak sú správy o možnej prevahe Mercedesu,že to bude vyzerať.
A aj to každý vníma inak. A to je ok. Myslím že si to tento rok rozdajú v meku a kiež by im sekundoval Mercedes. To by bolo fajn. Ale vieš, ako je to s tým sťahovaním nohavíc a brodom
Tak já to nepochopil, kdyby Piastri skončil před Landem, ale za Maxem, tak bych neřekl, že mu to stačí, ale říkám, každý to může vnímat jinak. Každopádně tyhle osobní útoky ve chvíli doptání se mi přijdou úplně mimo, lajkování tady těch útoků je stejný, jako by to sami potom psali. Vtipný, že se tu Kiks hádá s Josem, uráží se a pak mu jde lajkovat jiný urážky. Hold Miloš Forman točí nový veledílo😀
Kde mu ja do lajkujem prosím ťa ?
To musel byť čistý omyl. Nepripadá v úvahu také konanie z mojej strany cielene
Jj, já si myslím, že to bude velice vyrovnané dlouhodobě a doufám, že tomu tak bude
Jebem to ešte aj v predĺžení SVK prehrá… To dneska už je extrém
Myslím si, že Russell bude mistr světa.
Jako vážně.
To by Norďák nerozdýchal😀