Na Hungaroringu sa už tradične veľmi ťažko predbieha. O to bude dnešná kvalifikácia napínavejšie. Navyše sa môžeme tešiť na tesnú bitku, tréningy naznačili, že medzi Mercedesom a Red Bullom budú rozhodovať aj tie najmenšie rozdiely. Kto sa dnes bude radovať z pole position? Sledujte kvalifikáciu spolu s nami!
Celý víkend slabučké tempo, paradoxne na trati kde sa im doteraz darilo a kde GR vždy dosahoval najlepšie výsledky. Ten a Williams je tento rok ako naopak =na tratiach kde nemal zajazdiť takmer nič ako v Silverstone to fungovalo, na Hungaroring kde sa tešili nič. Absolútne neplatí žiadna teória kde sa im má a nemá papierovo dariť.
Dnes to aj poskladal na veľmi priemerne kolo na svoje pomery. Možno nie zle ale nijako zázračné. ničím výnimočné. Nesedelo mu to s tým autom od začiatku víkendu, nedával svoje maximum= skúsili čosi pomeniť na rozdiel od Silverstone, tentokrát nevydalo.
Myslím, že aj reálne tempo toho Williamsu sa ukázalo a nech mi ešte niekto povie, že to auto je samo o sebe tak rýchle inokedy. A v pretekoch sa ukáže znova ako nemajú pravdu všetci teoretici že kaslite na Q predbehnete v pretekoch
Nevyšla mu 1 Q tento rok =to môže kto na rošte povedať?
A ihneď sa ukazuje ta zázračná rýchlosť Williamsu co tu mnohi prezentujte. A vypuka ten rozdiel co bežné generuje pilot… Stačí aby raz nevyšlo a všetko sa to pekne ukazuje kde reálne sú. A tvrdili to sami že doteraz kým v P boli na reálnej rýchlosti v Q to vždy zložil nejak do Q2.
A že v nej s týmto autom boli vždy a aj v Q3 2x, kým Lattifi bol stále tam kde je.
Snažím sa v tom jeho mizernom výkone nájsť nejaké pozitívum a ty mi to kazíš. Tak dobre. Tentoraz v kvalde odviedol mizerný výkon a nemôže sa na nič vyhovárať.
Význam slova mizerný si evidentne mýliš zo slovom adekvátny takže nebudeme dalsj diskutovať
Lebo za dobré výkony mohol Williams a hups zrazu je to auto presne tam kde patrí že?
Takže asi to nebolo autom, teória padla, nepríjemné ja viem
Ale možno to len konečne vypočuli odborníkov ako ty a MP a nastavili to na pretek. To že by to s týmto autom bol dementny nápad ja súhlasím len ty tvrdíš čosi iné
Vetroplach zajazdil rovnako ako Latifi. Bežne ho poráža s rozdielom triedy.
Takže sú len dve možnosti. Vetroplach dnes zajazdil mizerne alebo Latifi výnimočne dobre. Nič medzi tým nie je. Vyber si sama.