Z vozu nevylézal zrovna vesele. Možná i nějaké drobné zranění. Myslím omláceniny.
Jeho vůz je na tom mnohem hůř.
Si myslím, že mu to vlezlo trochu do hlavy. Co jsem viděl rozhovory, tak je takovej jednodušší člověk. Teď je žalostnej na úrovni Sargeanta.
Ale asi ok. Kluk z chudších poměrů. Najednou sláva, nějaký prachy, začaly se kolem něj motat modelky.
No nakonec tam byl zaber, jak se Wolf usmival. Ale jinak mas pravdu. Myslet si, ze George je pro Mercedes leader si muze asi akorat Kiks.
Ale tak zase je to faninka jak ma bejt. Ta by se nema hodila, kdyby fandila Maxovi. Jeho vykony tento rok nejsou spatne, ale na Landa podle me nema, o Maxovi se nebavim. Ale to je muj nazor.
Co se tyce Brazilie ma Kiks pravdu. Ale zase. Ze by se Wolf nejak omlouval jsem nevidel. Kdyby takhle zarizli Hamiltona, aby by Wolf mluvil jinak a asi bychom slyseli, jak mu Mercedes znicil zavod. U Russella ticho po pesine.
Pokud by na nem chtel Mercedes stavet, neshanel by Wolf Maxe. Nedavno se tu Kiks rozcilovala, jak Mercedes sabotuje George. Najednou ho Mercedes vidi, jako budouciho sampiona. No uvidime. Ja si myslim, ze to tak neni.
Pul fora tu poukazuje na chovani RBR vuci Checovi. No kdyz srovnam Checovi vykony a vykony George a chovani RBR a Mercedesu, tak se ma Checo jako v bavlnce.
A to je Russell urcite v teto sezone lepsi nez Hamilton.
Jestli my jsme neměli zůstat u Renaultu s Fláviem
Uvidíme, věříme
Na tohle tvuj apel stacit nebude. To by nespravila asi ani kvetina.
Hej a kde ? Že som si nevšimla ?
No navzdory tomu, ze mercedes porad jezdi na hamiltona, ho Russell zajizdi jak psa.
Mna este zaujal Colapinto. Vsetci si mysleli, ze skonci v Redbulle a on opat skoncil v mure.
-
Kde som ja vravela že ho sabotuje Mercedes ? Čo som fanúšik LH ?
-
Ja neviem šéf timu má auto na PP a druhý pilot to ■■■■■■ ! Škoda že sa neteší úplne najviac na svete !
-
Mať rešpekt k druhému po uspechoch je niečo čo Lewis nedokázal a ja ozaj nechcem aby Mercedes sa znížil na jeho úroveň.
-
Wolf uznal že to bola ich chýba, ale sám George neprišiel z blaming culture ! Takže nemusel ani Toto vymýšľať drísty. Lebo mu pilot tím pod auto nehodil ! Nebolo treba obhajovať nič…George obhájil sám a reagoval ako sa na pilota takej značky patrí.
.
5.n nie každý potrebuje aby mu šéf konštantne honil ego
-
Máš nejaké oficiálne informácie, že Wolf reálne rokovala. Maxom? A nie Eisele ktorý ho Chce silou vôle dostať z potaoajuceho sa RB sa neráta. Jeho mokré sny. Nikdy to nikto nepotvrdil.
-
Checo to potrebuje. Russell nie!
Veď presne o to, že ho nemusia vyvinovat je ono ! Že netreba. On to zvláda v hlave a ako jazdí vidí každí kto chce.
Russell nepotrebuje Wolfa aby si udržal svoj ksicht a nevyzeral jak ■■■■■■
Stačia mu výkony. A Wolf to vie. .
Postavil sa za neho veľa krát, vo chvíľach keď to potreboval. Teraz to nepotrebuje.
Russell má výkony a sebavedomie = to Perez nemá !
-
Sú tu drísty o povahe = ta Russellova je veľmi úprimná voči sebe. Nie každý potrebuje rovnaký prístup !
-
Šak Mercedes predsa sabotuje LH pre Georga nie ? Tak ako ho nechce za lídra ?
Co ten Albon vlastně? Měl nějaký problém že skončil už v Q1 s takovou ztrátou?
Mercedes jazdí z rešpektom k LH. To je rozdiel
A za to si ich vážim. Hoci to pri jeho správaní nechápem.
Mercedes nepotopi LH a všemožne sa snaží aby odišiel s úctou a ksichtom.
Mohli by chodiť a vyzdvihovať Georga.Mohli…a ďalšie roky to podľa mňa aj urobia ako porazil LH. Počkajú kým to provne aj Charles.
Ale z rešpektu nebudú chodiť a poukazovať na to ako George bol o level inde tento rok.
To nemá s GR nič spoločné.
A ako som už písala, George má sebavedomia dosť, ■■■■■ ego nepotrebuje. Jeho mozog funguje na dátach = a tie mu presne ukazujú ako je na Tom voči LH. A myslím že k spokojnosti.
.
Bere si příklad ze začátku Verstappena v F1
Tak to vime vsichni, jak na tom v porovnani s hamiltonem je. Podle me ta hamiltonova “ztrata motivace” nesouvisi s autem, protoze to je porad dobry, ale s tim, ze ho Russell v podstate od zacatku zajizdi. Pristi rok bude mit s Leclercem to stejny.
Hele, me to je jedno. Pokud to tak mas OK. Pokud jsi presvedcena ze se Georgovi dostava podpory jakou si zaslouzi, OK.
Mohl bych ti sem nahazet spoustu odkazu a vyjadreni samotneho Wolfa o Maxovi, ale proc? Pokud jsi presvedcena, ze Wolf s Maxem nejednal, tak OK, ja s tim nemam problem. Dulezite to neni. Max je v RBR a do Mercedesu jde Kimi Maria Antonelli.
Ale ja si s dovolenim i bez nej, ponecham svuj nazor, ze se Mercedes k Georgovi nechova tak jak si zaslouzi.
Preji ti pekny den. Tvuj protege je na PP, tes se na zavod. Myslim, ze bude na co koukat.
Ja to tvrdím, toto fórum to odmieta vidieť.
A osobne si myslím aj to, že s Charlesom to lepšie mať nebude ak pre nič iné tak lebo ten to auto pozná. A keď nebude tak ľahko uvidíme toto.
A ja ti môžem dať X dôvodov prečo si nemyslím,že Russell nie je v plánoch Mercedesu !
A???
A aj som dala a nikto nikdy nič …mokré sny naďalej.
Wolf povie čokoľvek, tu posledne, že Lewis chyby nerobí = tiež neznamená že to je pravda.
A mne nejde o drísty Wolfa ale o výkony.
A ešte raz v čase keď som to ani nečakala sa ho zastal vždy …to stačí. Nie každý je na to odkázaný aby dokázal podávať výkony.
Či už je to pravda alebo nie, tak stále by na Sainza nestačil. Sám priznal, že narozdiel od neho nevedel zahriať pneu.
Ich tešenie sa nedá porovnať keď vyhrá Russell a keď vyhrá Hamilton. Keby bol Hamilton na PP, tak si Toto h0ní pod stolom a počúvame vysielačky o hammertime a aký je úžasný.
Všetok kredit Russellovi za to ako poráža Hamiltona, ale to správanie tímu voči nemu nie je pekné. Vôbec si ho nevážia tak ako by mali.
Pravý fanúšik F1 sa pozná.
Môjmu obľúbenému pilotovi sa nedarí, tak F1 nepozerám.
Pritom kvalifikácia to bola viac než dobrá o čom svedčí aj veľmi prekvapivé poradie.
Alonso je v pohodě, AM není v pohodě. Viděl jsem FP3.