LIVE: Kvalifikácia na VC Las Vegas | Magazín F1 - F1online.sk

Renault nemá tak vyšperkovaný přítlak jako RB, proto je na rovinkách rychlý.

Pohľad do Mercedesu? Ako na pohrebe? Čo si ty pozeral ?
Tešili sa všetci.
Ale vedia, aké majú race tempo a poučili sa už aj z toho, ze treba do toho ist s kľudom.

A po ďalšie to že Lewis nemá elementárny rešpekt k Mercedesu neznamená že naopak to nefunguje a nebudú na neho shitovať! A poukazovať na to ako si ho Russell natrel na chleba zase raz. Toho najlepšieho kvalifikanta nakladá jak uhorky do nálevu!

Ale ty budeš mať stále ■■■■■■■ reči, že ? Lebo Russella treba stále ponížiť ! Neuznať mu keby ■■■■■ lietal ! Lebo tu bude ■■■■ aj keby čo!

Ale hej on v Mercedese nemal ani byť , že ? Jak že je keď odborníci ako ty to tvrdili? Asi ■■■■■ nevyšlo ! Sa mi nejak zdá, že zase sa hráš na čava a nemáš ani ■■■■ šajnu !

A ja neviem nechcené dieťa Russell je konštantne s Wolfom v Monacu chodiac si na kávičku, chodí cvičiť a majiteľom Ineos a CEO Mercedesu s ním sedáva za stolom. Ozaj no …nikto dôležitý ho tam nechce a nevychádza s ním :rofl:

Dokonca jeho priateľka je ambasádor Mercedesu do takej miery, že hostí eventy v ich mene. Určite preto, že Russella plánujú poslať do ■■■■ že ?

Ozaj s ním nikto neráta že ? :rofl:

Ozaj nechcené dieťa

Už prestaňte mať svoje fantasmagorie láskavo …vidíte čo chcete nie čo je pravda. Elementárne informácie chýbajú …ale hej Anotenelli …lebo ste sa z neho všetci urobili, len preto že viete že Lewis Russella nedá a ten s ním upratal tak hľadáme iného hrdinu len aby sme to nemuseli uznať !

Lebo Russell si uznanie nikdy nezaslúži !

Ozaj už mám týchto ■■■■■■■ akurát dosť !

Antonelli nemá nič čo by Russell nemal…a neukázal nič viac ako on v juniorských ! Ale jasne hneď ■■■■■■■■■

Lebo ty sa hráš na zaujímavého a cakas kým tí všetci začnú tlapkat po chrbte na tomto fóre lebo si zase vypustil ■■■■■■■■ ale populárnu !

Ja narozdiel od Vás mám Kimiho rada a fandím mu dlhšie …mnoho vás nemalo ani šajnu kto to je ešte vtedy ! Ale nevidím to, na to aby porazil Russella v tejto fazóne !

A drísty o Mercedese= ten chce postaviť dobre auto a ideálne ho dať do rúk svojim produktom ! Verejne tajomstvo pre každého čo vie aspoň minimum !
.

Mať Russell auto ako Norris tak ten boj o titul vyzerá veľmi inak a tento rok to dokázal niekoľko krát !
Dať mu normálne auto, titul prinesie po Tom čo u neho vidím a ako ho vidím že aj rozmýšľa a reaguje o Tom nemám pochýb. Keď monopost dostane, dozrel dosť na to aby doručil

Sam povedal, že Q už takmer vyšperkoval a cíti sa najlepšie v živote, že v R je to už tiež veľmi dobre a cíti sa dobre ale tam stále môže napredovať súbojmi na čele, že to mu ešte chýba častejšie, a to že to vie je polovica úspechu.

Ale to,že na to má zrazu znova uznáva väčšina expertov = zrazu je tu znova rovnake hodnotenie ako keď do F1 išiel. Náhoda ? Nie Russell dozrel do lídra a dozrel do toho aby mal na boj o titul a pokojne aj úspešný.

Ešte raz mať Norrisovu techniku tak to podľa mňa vyzerá inak.
A nikde nepočuješ ako pôjde Norris do ■■■■ z Mclarenu, že ? Prečo toto nehovoris? Jazdecký ■■■■■■■ rozhodne viac tento rok a viac ukázal že na to ešte nemá !

Jenže oni jsou v poslední době rychlí celkem všude.
Na své poměry samozřejmě.

Nie lebo reálne Ferrari sa odpísalo vývojom v strede sezóny. McL nemal od prvého upgrade slabšie auto ako P2.

1 Like

Klidek prosím Kiks. :wink:

6 Likes

Krásná práce od Georgita. Kdyby ještě zlepšil závody, tak klidně může pomýšlet na titul.
Je velmi šikovný. :+1:
Hamík škoda, že to neposkládal, ale v takové situaci to poskládat musí. Takže :-1:

Carlito :+1: nejlepší kvalifikant světa :-1:

RedBull klasický sandbagging blaf. Přesně jak jsem tušil. McLaren se příští rok propadne. Něco jak Aston.

Inak tu je vidieť čo robí nový motor vo Vegas
image

1 Like

Nie nebudem v kľude ! Takýchto ■■■■■■■ mám už akurát aj dosť !

Svoje mokré sny denno denne !

Buď nerozumie F1 alebo sa hrá na ■■■■■ naschvál !

Lebo pravda v Tom nie je !

Nevie nič ! Absolútne nič ale príde tu tliachat svoje fantasmagorie.

Boha ■■■■■■ Hamiltona len vďaka tomu,že bol lepší jazdec. A dnes to nebolo o ničom inom !

Nepreteka ■■■■■ s Latiffim. A z 3 sezón Lewis fasuje 2x ! 7X MS!
A tento rok je viditeľné lepší nie len výsledkovo

Ale nejaký ■■■■■ stále nájde dôvody lebo Lewis toto, Lewis hentai= že je rozmaznaný spratek je problém jeho fans a na tom že na Russella nemal to nič nemení ( a ja si myslím že lepšie už to v jeho kariére nebude).
Budú tu tliachat takéto ■■■■■■■■ ! Poprípade ■■■■■■■■ o bodoch ktoré majú objektívny dôvod.

A ešte aj pri oboch winoch nášho MS bol Russell lepší z 2! Ale hej no !

■■■■■ keby to chcel zajtra vyhrať !

To víš, dyť pouhá myšlenka na motor Mercedes přidává výkon. :grinning:
Renault byl na tom tak bídně, že museli zabrat no a teď vidíme výsledek.
Ostatní už spíše myslí na příští sezónu, nebo vyčerpali peníze, tak se pole srovnává.

Vidím to spíš na Briatoreho dlouhé prstíky a nějak se mu podařilo narovnat motory. :grin:
Aero nápady měl Alpine vždycky super, akorát ten nos je příšernej.:grimacing::grin:

1 Like

Tak stále to dáva lepšie ako 7X MS. To dá …

Neviem aký problém máš stále zo zavodmi Russella…lebo mnohé neposral sám.

Keby chcel tak X krát plače lebo on to tímu vravel a nikto ho nepočúval. Nerobí to lebo si je vedomý svojej pozície a ako musí pracovať s tímom…

Ukázal štarty, manévre, tempo aj veľmi veľmi dobre gumy.( Donedávna údajne nevedel nič z toho, že ?) O strategickom uvažovaní a manažovaní nevraviac, počúvať ho Mercedes viac tak mohli mať viac pekných výsledkov. Naposledy v Brazílii napríklad.

Presne to posledné Norris nemá.
A ukázal aj drzosť ! To tiež Norris nemal a aha ako bol blízko !

Ale jasne stále má nejaký problém Russell, že ?

Boj o titul keď niekto nedominuje je o konzistentnosti a schopnosti doručiť v akomkoľvek aute…veľa lepších v tomto na gride nie je. Russell zájazdí v čomkoľvek.

Kto okrem Maxa toto dokáže ?
A dokázal by Maxa porážať? Podľa mňa ako jeden z mála áno. Presne preto, že sa ho nebojí ! A ani Max by potom nebol tak suverénny ako sme videli.

Stačilo by niečo iné ako tento skvost techniky pod ním ! A ja si myslím že Russell by Mercedes v boji o titul udržal už teraz veľmi veľmi solídne a Boh vie možno by ho aj získal. Možno sa má ako zlepšiť ale on sa zlepšuje vždy ak niečo robí …zažije už viac neurobí, rozanaluzuje. Takže to čo mu chýba, mu musí dať Mercedes= auto na pravidelné víťazstvá.

Renault vyhazoval lidi jak na běžícím pásu a to je možná výsledek. Ti slabí jsou už vyhození a ostatní začali ze strachu makat.

1 Like

Podle me se Russella zastaval :slight_smile:

Já věděl, proč na to nemusím vstávat. Už aby byl konec téhle sezony.

1 Like

Však je dobrý, to všichni víme už dávno. Ale pořád tam má mezírky.
Čas od času si vybere v závodech pár blikanců.
To musí vylepšit a bude to ok.

Ukludni sa, si normalna? Po prve, ja som Russella pochvalil, napisal som ze dobre. Nikde ho tam nehejtim. Odjazdil super kolo a treningy naznacili, ze to takto skonci.

Po druhe, ja som pozeral kvalifikaciu a niekolko sekund po tom, ako sa dojazdilo a bolo jasne, ze Russell je prvy Wolff a par typkov okolo neho neprejavovali ziadne naznaky radosti z PP. Zamraceni cumeli do monitora.

O videni toho co chces a nie co je pravda mozes ty pisat esej. Ked Russell vystrelil Zhoua z trate kdesi na starte tak si tu bliakala po celom fore, ze Russella niekto trafil a on nic neurobil, pritom to sposobil jedine on.

Co sa tyka toho, ze je “nechcene dieta”, snad mozem mat svoj nazor. Ze si ty totalne zaslepena ohladne vsetkeho co sa tyka Russella je tvoj problem. Sem tam su indicie, preco si to myslim a mozes tu bliakat a nadavat kolko chces, mysliet si to mozem a budem lebo to podla mna tak vyzera. Napriklad vytrepe sa Russell, z Mercedesu povedia, ze to bola jeho chyba. Vytrepe sa Hamilton, uz je to chyba auta. Dnes to bolo to iste, Russell PP, Hamilton posr4l obe kola a Wolff zamraceny

4 Likes

Já usnul při tréninku a vzbudil se po kvaldě.
Taky dobrý. :grin::grin:

2 Likes

Koukám, že to Koláč zase pěkně rozsekal.
Je vidět, že ho to semlelo.

Musíš mít náhradního koně a půjde všechno líp.

1 Like