LIVE: Kvalifikácia na VC Las Vegas | Magazín F1 - F1online.sk

Toto ani nie je fanynka, podla mna je uz fanaticka. Presviedca tu ludi o Russellovej dokonalosti, ma komplex z Norrisa lebo je z tej istej generacie ako Russell ale je daleko viac popularny a vidis ako vyleti na kazdeho, komu sa nieco ohladne Russella nepaci. Pritom som jeho vykon pochvalil, nekritizoval som ho. Len mi to pride, ze aj ked Russell zostava, Wolff je stale na makko z Hamiltona, ktory jazdi uplny prd. Som presvedceny, ze keby sa Russell skaredo vyseka v prvej casti Q a Hamilton ma PP, tak Wolff skace od radosti po celej garazi ako dohulena koza.

Aj ja si myslim, ze Mercedes v Russellovi nevidi buduceho leadra. Pride mi to take… Ze je to ozaj len pracovny vztah a su ochotni ho hodit cez palubu hned ako bude treba. Proste tak Mercedes posobi, nevidim z ich strany voci Russellovi nijaku lojalitu, zapalenie, proste nieco. A to Hamiltonovi dobre naklada, aj ked vidime, koho tam stale preferuju

6 Likes

Je to jak pises. Kdyz to porovnavame s tim jak se komentuje podpora McLaren smerem k Landovi, kdy kazdy zavahani McLarenu je jim vycitano a tech chyb. A kdyz si vezmu jak to komentuji fanousci Landa. No je to jeji vec. Ja si vybavuji nektere jeji komenty a nebyly k Mercedesu tak pozitivni.

A to jeji presvedceni jak Hamilton podporuje George. To je par zavodu zpet. Tusim Hamilton start, nevim asi 11 misto, George asi P3 nebo tak neco. Skoncili tesne za sebou. A prvni hlaska Hamiltona. Kdybych se lepe kvalifikoval, mel jsem dnes na vitezstvi. :grin:

Jo jo slova podpory pro George.

Ale jeji vec. George ma jeste podepsanej rok, takze uvidime.

Zase je treba uznat, ze Hamilton tech titulu Mercedesu par privezl. Takze loajalita je asi na miste. Preci jen George jeste nic nedokazal. Jeho nejlepsi umisteni v PJ 4 misto. To i ten nami kritizovanej Hamilton ma ve stejnem roce
v PJ 3 misto, coz jsou porad stupne vitezu.

Tak holka je nezkazena a mysli si ze Toto je neco jako hodnej strejda. :grin:

1 Like

Ďalší životný výkon a životné kolo v Q1?

Je to možný, neviděl jsem. očekavalo se 19 nebo 20.

3 Likes

Sainz s Russellom super výkony. Ostatní veľké sklamanie.
Najlepší jazdec sveta od Ayrtona Sennu, ktorý bol po Brazílii z inej galaxie dostal cez 4 desiatiny. Tiež riadne sklamanie, veľmi podpriemerný výkon z jeho strany.

2 Likes

Smazali mu postupovej čas

obrazek

3 Likes

Ti co tam neuspěli už jsou tam jen ze setrvačnosti a balí kufry, do konce sezony už nic jinýho očekavat nemůžeme.

2 Likes

je to smutný, skoro, jako propad z výhody 0,7s race pace na ztrátu 0,2s race pace

@Kiks Nic si z toho nedělej. Oni tě chtějí jen rozhodit, aby ses rozčilovala, aby se měli s kým hádat.
Tady je video z pohřbu, jak byli všichni z Russella smutní, a Wolff na prášky… :frowning:

5 Likes

Dobre ranko, dal jsem si HL a koukam dost prekvapeni, Gasly, ten Flavio je svym zpusobem kouzelnej, Lewis skoda evidentne ho ta chyba zaskocila kdyz neslozil reparat, no tak si zazavodi, Ferrari silne, Slimak na sve obvykle pozici i bez kridla hmm. Zavod muze bejt zajimavej.

Tady ta sebranka se chce jen hádat a vyvolávat spory, a ne doskutovat o F1. To je zbytečný prokazovat to co všichni vědí

5 Likes

Jen jsem chtěl ukázat Kiks, aby z toho nebyla špatná. A aby se nenechala strhnoujt.
George mají v Mercedesu rádi. Je to dobrý jezdec. Má na to.

4 Likes

Ani jsem to nedočetl, protože to bolí číst. :sweat_smile:

Ale nedávno jsme četl, že nejvíce toxičtí jsou fans nikoliv Hamiltona nebo Verstappena, ale právě Russela - jezdce, který v F1 zatím nic nedokázal a, troufám si říct, jezdce, který nikdy žádný titul nevyhraje. Jestli jim stačí, že Russel porazí Hamiltona v kvalifikaci, tak budiž. Zatím ale vedle Russela svítí jen jedno vítězství.

2 Likes

Je dobře, že z Renaultu odešel a uvolnil místo Gaslymu, který by v Toro Rosso zazdil svůj talent. Sice by teď možná Péreze vystřídal, ale u Helmuta byl stejně nežádoucí.

1 Like

Porovnání evoluce s loňským rokem.

1 Like

Ten cas z Q2 bol v Q3 na 3 miesto, holt v kazdom kole velka chyba a kvoli barieram to tu nemozes dat “na srdce” ze pri najhorsom budem siroky

22 Brazilia taky, v tejto sezone vyhral 2x jedno mu zobrali komisari
@Ferda Szafnauer, Fry urcite neboli slabe kusy

1 Like

Souhlasím. V Otmarovi jsem viděl velkou naději Renaultu, ale mocenské boje rozhodly jinak.
S odstupem času si říkám, že ta velká čistka, která v Renaultu proběhla nemusí být na škodu.

“Jednou mu to sebrali komisaři.”

Na kdyby se nehraje. Jen co si teď pamatuji, tak Hamovi to sebrali minimálně 2x - 2. místo v GP USA a jisté vítězství v GP Španělska 2012.