Este vyckaj, technicke kontroly zatial neprebehli!
Ok díky, tohle mi stačí bohatě. 
Chapu, moc konkrétní.
Břeťko nemá čas na otázky na tělo, řeší boj o titul.
To urcite. Bola to jeho chvila sa rozhodnut, ci bude lojalny timovy hrac alebo ci sa zadefinuje ako nekompromisny sampion. Oboje je uplne legitimne, len by ma zaujimalo, nakolko je v sucasnej situacii so svojou volbou spokojny.
Tak ono se na to z jeho strany odpovědět nedá, to by musel mít nějakej charakter, sebereflexi, IQ atd, aby na to mohl odpovědět. A to samosebou nemá…
Sice ne, ale budu předpokládat, že tým by další dvojitou diskvalifikaci neriskoval, když jim k titulu stačí i dvakrát P3 pro Norrise. To, že znovu riskují, protože potřebná úprava světlé výšky by je dostala mimo pódiové pozice, je trochu divoký scénář.
Nechápeš nic, s vámi se nelze věcně bavit o ničem, tečka. Utvrzujte se tu v své skupince navzájem.
Už jsem ti za tvojí “odpověď” na konkrétní otázku poděkoval, nezvládl jsi to, tak čus…
Až tu zase budeš psát něco o skupince a adminovi jak nekoná, tak to piš o té své, kde je těch banů požehnaně, díky podruhé.
Podle mě zpětně není. Ale může z toho pouze vyvodit něco do budoucna.
Ale je dobré, že ještě kouše. Pro jeho jezdeckou důstojnost i sebevědomí. Je lepší končit sezónu jako ten, kdo se ještě vzchopil a zabojoval, než ten, kdo jezdecky v poslední třetině sezóny zkolaboval.
Ale konečné soudy si nechme na zítřek.
Bretnixovi vždy stačí položit konkrétní argumentační otázku, která je pro něj likvidační, a šup, najednou ho ono téma nezajímá
Hlavně že to vytáhl aby na tom postavil hrad, a ono opět zaperlil jen vlastní ránou na pajšl 
Už mi docela začíná vadit jak se nás tu snaží vyčlenit do “skupinky”…co to sakra je? Proč mu někdo nenapíše jinej že je to jak nějaký 5 letý dítě? A ano, jemu stačí dat něco konkrétního a je v haji. Easy. 
Tady to nikoho nezajímá, nikdo pravdu nehledá, je to blbý ale je to tak 
Jo jo, je to nevyhnutelné
On Norris stejně uhne až za čáru, no Max si ho tam stejně najde 
No měli by si dát ostřejší repetw Mexika 24😄
Som rád za Oscara škoda, že do pretekov to spravilo Pirelli menej zaujímavé ale ide o všetko a McLaren súboj medzi sebou vyvrcholuje a Max to možno využije.
Mam tuseni ze ten kdo by mohl po startu neco vysmolit je Lando.
To tušíš zle Bobe. Myslel som že máš lepší inštinkt
.