LIVE: Kvalifikácia na VC Kataru | Magazín F1 - F1online.sk

Ne, tak je to odraz situace, Lando je leader sampionatu a ma k titulu nejblize, to je svazujici a proste obcas, jak nema zkusenosti s bojem o titul tak tu a tam neco dosmoli, Oscar se s titulem rozloucil, ale porad ma sanci takze je na tom o hodne lepe, stat se muze cokoliv, no a Emil je pomaly, navic ko-kot kteremu je vsechno jedno, ale vypada ze bude rad kdyz dojede top5, takze Oscarovi staci po startu ujet.

Tady bobiku, tady. :raised_hand_with_fingers_splayed:

Pozeram, ze som ti chybal.

Ale zeleni pedofilni predatori si nasli ine obete a zase perlili a hrali sach s holubom, takze vsetko v poriadku aj bezomna. Ceresnicka bola, ze monopost podla niich nie je auto. :joy:

A to sa este ani Alonso nezacal prepadavat gridom smerom dole. Dnes to tu bude uplny rozklad, sa budu musiet ist ukludnit nad 14kami. :sweat_smile:

1 Like

Hahaha. No asi to docela řve. Make some noise. :metal: :sweat_smile:

2 Likes

na mozille mi tieto videa nikdy nefunguju :frowning:

obrazek

edit: uz to funguje, Privacy Badger sa s Mime nekamarati

Mozillu jsem odhodil v dáli. Byla zaostalá i na mou ajťáckou neznalost.

mne docela vyhovuje, chrome jak zrut ram pamati som zavrhol zase ja :smiley: a microsoft edge je onicom uz oproti mozille
skoda, ze apple uz nepodporuje ich Safari na windowsoch

Já přešel na Edge a jsem hodně spokojený. Hlavně rychlost načítání se výrazně zlepšila. A to mám optiku.
Ale nemám Appele, ale normální bednu.

1 Like

4 Likes

Mne v Opere tieto videá fungujú normálne.

uz som na to prisiel, robil to tento addon u mna

1 Like

2 Likes

Toto si presne vystihol. Takehoto Bretnixa si pamatam z rokov, ked tu zaslepene obhajoval Sebastianove kolotoce a neskor posobenie v AM.
Huba plna kecov, ale ked dostal argument zamieril do temy TENIS :smiley:

3 Likes

“Take a look to the sky just before you die it’s the last time you will…For whom the bell tolls” :notes:

…are sou scared? :smiling_imp:

2 Likes