Ne, tak je to odraz situace, Lando je leader sampionatu a ma k titulu nejblize, to je svazujici a proste obcas, jak nema zkusenosti s bojem o titul tak tu a tam neco dosmoli, Oscar se s titulem rozloucil, ale porad ma sanci takze je na tom o hodne lepe, stat se muze cokoliv, no a Emil je pomaly, navic ko-kot kteremu je vsechno jedno, ale vypada ze bude rad kdyz dojede top5, takze Oscarovi staci po startu ujet.
Tady bobiku, tady. 
Pozeram, ze som ti chybal.
Ale zeleni pedofilni predatori si nasli ine obete a zase perlili a hrali sach s holubom, takze vsetko v poriadku aj bezomna. Ceresnicka bola, ze monopost podla niich nie je auto. 
A to sa este ani Alonso nezacal prepadavat gridom smerom dole. Dnes to tu bude uplny rozklad, sa budu musiet ist ukludnit nad 14kami. 
Hahaha. No asi to docela řve. Make some noise.

na mozille mi tieto videa nikdy nefunguju 

edit: uz to funguje, Privacy Badger sa s Mime nekamarati
Mozillu jsem odhodil v dáli. Byla zaostalá i na mou ajťáckou neznalost.
mne docela vyhovuje, chrome jak zrut ram pamati som zavrhol zase ja
a microsoft edge je onicom uz oproti mozille
skoda, ze apple uz nepodporuje ich Safari na windowsoch
Já přešel na Edge a jsem hodně spokojený. Hlavně rychlost načítání se výrazně zlepšila. A to mám optiku.
Ale nemám Appele, ale normální bednu.
Mne v Opere tieto videá fungujú normálne.
uz som na to prisiel, robil to tento addon u mna
Toto si presne vystihol. Takehoto Bretnixa si pamatam z rokov, ked tu zaslepene obhajoval Sebastianove kolotoce a neskor posobenie v AM.
Huba plna kecov, ale ked dostal argument zamieril do temy TENIS 
“Take a look to the sky just before you die it’s the last time you will…For whom the bell tolls” 
…are sou scared?