LIVE: Kvalifikácia na VC Kataru | Magazín F1 - F1online.sk

Poslat s tym niekoho “do haje”, potom, co som z toho vytazil vyhodu, je asi take hrdinstvo, ako zastavit tazbu ropy, potom, co moj vrt vyschol.

2 Likes

Nezlob se, ale teď už Ti vůbec nerozumím. Prostě si něco domluvili a pak to dodrželi. Asi to fakt v dnešní době vyvolává takové překvapení, že se z toho lidi dokážou hroutit několik měsíců.

2 Likes

Závěr podepisuji, ale ironií se především bráním, verbální agrese druhé strany tu bohužel je a často vysloveně neurvalá (admin, pokud vůbec existuje, jí nechává volný průběh). Ad @Max_is_faster_than_you, dá se s nim normálně diskutovat o čemkoli, snahu ironicky poukázat na rozpory v zaslepené pozici druhé strany bych mu nevyčítal, to je naopak v pořádku, to je legitimní součást diskuse.

Ale více k věci, ano, zítřejší start vzbuzuje to správné napětí. Každý z trojice zúčastněných má důvod k opatrnosti, případná kolize může skončit “katastrofou” titulových nadějí. Ale přílišná opatrnost se nemusí vyplatit.

Můj názor: start bude ukázněný, převládne opatrnost, otázka je spíše v rychlosti startovní reakce. Pokud McLareny zůstanou na P1 a 2, ujedou a dál to bude o tom, jak agresivně nebo opatrně pojede Lando Norris.

1 Like

Ne, už neriskoval další takový shitstorm a když byl vepředu, šel první do pitu jako je normálně běžné. Měli to tak udělat i v Monze a byl by pokoj, z jeho strany byla chyba přistoupit tam na výměnu pořadí.

1 Like

Ja po dnesnióm sprinte dufam, ze sa to napatie v zavode aj ukaze a neuvidime nudnu procesiu PIA-NOR-VER. Aj ked by to malo minimalne tu vyhodu, ze by sa boj o titul presunul do posledneho zavodu. Ak to Norris uhra uz zajtra, tak to bude pre finale v Abu Dhabi velka skoda a urcite to nie je ten zaver, ktory by si tato sezona zasluzila.

1 Like

Nenechaval, do tý doby než si Jos založil asi 6 učet. Nikdo z tý naší skupinky, jak nás popisuješ, nedostal perma ban, to dostavají ti kterým tu podkuřuješ. Takže nevím o co ti jde, ale je až neuvěřitelné jak jsi ve všem uplně mimo.

2 Likes

Tady doufám v drama a napětí, navíc s výhrou pro Maxe. Ale racionální prognózu vidím tak, jak jsem ji napsal.

Hlavne bola Piastriho chyba, ze na to cele pristupil. Ja vinim v prvom rade jeho. Mal sa na tie timove prikazy vykaslat, to mal cisto vo svojich rukach. Zasadil by tym jasny statement a ustedril by Norrisovi dolezity psychologicky uder, ktory, ako sa neskor ukazalo, by sa mu dost zisiel. Tak by sa zachoval nekompromisny dravec ako Max…

Já o tom s tebou nebudu “diskutovat”, protože s vámi žádná diskuse není možná, jenom přitakávání vašim triviálním předsudkům a pozicím obdiv, hate a kdo nepapouškuje to, co tu píšete, je “pod vlivem alkoholu” apod. nebo “vždycky mimo”, jak tu den co den přezíravě vypisujete, přičemž vaše postoje nesou zátěž nelogičností apod. Permaban jste měli mít už dávno. @Unleash_the_lion má pravdu, fórum to zatěžuje dost. Dneska máme jiné téma, boj titul.

Ono pro Piastriho asi nebylo snadné říct Brownovi ne, zvláště když loni tým vyšel vstříc i jemu.

A proč teda perma bany mají jen ti kterým tu podkuřuješ? :smiley: Čím si to vysvětluješ? Logika opravdu neni tva silná stránka. To že si stojím za svým nazorem a reaguji na vyložené nesmysly, v tom budu pokračovat, to se neboj.

2 Likes

Perma ban tu dostal Jos 5x a přesto tu s ním dál rozkládáš fórum. Neukazuj prstem na druhé, když chodíš do diskuzí pouze kopat, ty jsi jeden z těch co tu to vyhrotili, hlavně po zprávách o RBR loni

3 Likes

Ještě jednou a naposledy: máme jiné téma, boj o titul. O logice mě nepoučuj, měl jsem ji šest semestrů (pro srovnání právníci mají dva). Ahoj.

Vy a ten vas Nejlepsi byste si v prvni rade meli ujasnit jestli bojujete o titul nebo ne, kazdou pulhodinu to menite, jak se chcete s nekym bavit o boji o titul, kdyz mate vymeteno jak rybicka Nemo.

1 Like

Na něco jsem se tě ptal. Proč mají ty perma bany ti, kterým tu podkuřuješ? Čekám odpověď.

3 Likes

Však odepiš, proč tu s perma bany útočíš a potom píšeš o tom, jak někdo má mít perma ban?

3 Likes

Nemal si aj ty nahodou ban?

1 Like

Ne, perma ban jsem tu neměl. Měl jsem tu ban na 30 dní, kdy jsem si tu nezaložil jiný účet. Až mi skončil, tak jsem se vrátil.

2 Likes

@Evap. Myslím, že Norris to má rozehrané dobře. Po minulém fiasku McLarenu se nezdá, že by museli nouzově zvedat světlou výšku, což byla hlavní otázka, která vznikla. Rychlost jim zjevně nechybí.

1 Like

Běž si poručíkovat někoho jiného.