LIVE: Kvalifikácia na VC Kataru | Magazín F1 - F1online.sk

On nemyslí vůbec, takže se ho zbytečně ptáš

1 Like

Taky se nekdy snazim nepremyslet, je to vic produktivni.

Chapes toho chlapca? :joy: vsetci uz vedia ze russell nebol v rychlom kole ale on ta obvini ze nemas argumenty :joy: to je čistý :clown_face:

2 Likes

Nediv se Red Bull uz ma takovou povest, muzou si za to sami.

já vím, že máš problém se čtením a chápáním kontextu, ale alespoň uživatele bys mohl dokázat rozeznat Míšo

1 Like

Neresil bych to, Lewis si jen potreboval trochu odfrknout…

Myslím že vyhraje Mercedes, Russell se zdá být ve formě

Ups. Hloupy Honza… A budes sa hadat ako male decko a nemas pravdu… Cisty :clown_face:

1 Like

A Hamiltona vidis kde…

Ja si tiez myslim ze russell vyhrá. Za mna na 89%

Russell
Norris
Verstappen

No tak Míšo. Tady zase kultisti budou radši ze sebe dělat blbce? Obvnil mě on z toho, ne já jeho. To jsem mu jen vracel ten jeho zbytečný útok. A nezapomeň, čím víc smajlů, tím nižší IQ. Hezký večer

1 Like

No ved jasne ze ta obvinil, lebo nemas argumenty nato, nieze utok ale mal pravdu. A ty mu napises ze on nema…trulko :joy:

2 Likes

Míšo Míšo, že ty ze sebe rád děláš blbce. Jak víš, jestli mám nebo nemám argumenty? Já vím, že kdokoliv z místních fanatiků, pardon, fans Maxe, nechcou o něm reálně nikdy debatovat, tak proč bych se namáhal vysvětlovat, že jezdec nemůže blokovat nikoho v racing line, i když není v ostrém kole, nebo to sledujete F1 poprvé, a ne přes wikipedii?

1 Like

Verstappen ide pred komisárov.

1 Like

Suhlasim. A ako ukazuje tento rok McLaren, na to, aby interny suboj bral vela energia, ani prilis netreba, aby si jazdci boli vykonnostne vyrovnani. Skrotit Piastriho a Norrisa by pritom malo byt podstatne lahsie, nez Hamiltona a Leclerca. Aj preto zostavam pritom, ze doteraz celkom nerozumiem, co si Ferrari od najatia Hamiltona vlastne slubuje.

4 Likes

@Unleash_the_lion doufám, že vám to stačí, jako argument

1 Like

Z toho nic nebude, jenom ty ty.

Chtěl jsem napsat pod článkem o Maxově lamentací po sprintu, že pes je zakopaný v nastavení, ale bylo tam nablito. Takže, byť pole position jsem nečekal, pes byl v nastavení. Good job a těším se na napínavý
a otevřený závod, protože konkurence má nabito. :slightly_smiling_face:

Na kafe a pokec, už se dobře znají.

Teraz celkom nechapem, preco si ma oznacil.