Myslis ze vyhraje Verstappen?
On nemyslí vůbec, takže se ho zbytečně ptáš
Taky se nekdy snazim nepremyslet, je to vic produktivni.
Chapes toho chlapca? vsetci uz vedia ze russell nebol v rychlom kole ale on ta obvini ze nemas argumenty
to je čistý
Nediv se Red Bull uz ma takovou povest, muzou si za to sami.
já vím, že máš problém se čtením a chápáním kontextu, ale alespoň uživatele bys mohl dokázat rozeznat Míšo
Neresil bych to, Lewis si jen potreboval trochu odfrknout…
Myslím že vyhraje Mercedes, Russell se zdá být ve formě
Ups. Hloupy Honza… A budes sa hadat ako male decko a nemas pravdu… Cisty
A Hamiltona vidis kde…
Ja si tiez myslim ze russell vyhrá. Za mna na 89%
Russell
Norris
Verstappen
No tak Míšo. Tady zase kultisti budou radši ze sebe dělat blbce? Obvnil mě on z toho, ne já jeho. To jsem mu jen vracel ten jeho zbytečný útok. A nezapomeň, čím víc smajlů, tím nižší IQ. Hezký večer
No ved jasne ze ta obvinil, lebo nemas argumenty nato, nieze utok ale mal pravdu. A ty mu napises ze on nema…trulko
Míšo Míšo, že ty ze sebe rád děláš blbce. Jak víš, jestli mám nebo nemám argumenty? Já vím, že kdokoliv z místních fanatiků, pardon, fans Maxe, nechcou o něm reálně nikdy debatovat, tak proč bych se namáhal vysvětlovat, že jezdec nemůže blokovat nikoho v racing line, i když není v ostrém kole, nebo to sledujete F1 poprvé, a ne přes wikipedii?
Verstappen ide pred komisárov.
Suhlasim. A ako ukazuje tento rok McLaren, na to, aby interny suboj bral vela energia, ani prilis netreba, aby si jazdci boli vykonnostne vyrovnani. Skrotit Piastriho a Norrisa by pritom malo byt podstatne lahsie, nez Hamiltona a Leclerca. Aj preto zostavam pritom, ze doteraz celkom nerozumiem, co si Ferrari od najatia Hamiltona vlastne slubuje.
Z toho nic nebude, jenom ty ty.
Chtěl jsem napsat pod článkem o Maxově lamentací po sprintu, že pes je zakopaný v nastavení, ale bylo tam nablito. Takže, byť pole position jsem nečekal, pes byl v nastavení. Good job a těším se na napínavý
a otevřený závod, protože konkurence má nabito.
Na kafe a pokec, už se dobře znají.