Nebudu ti brat sny, klidne muze byt postartovni crash RUS vs VER, jinak podle me pujdou dopredu Mclareny, RUS to vepredu sam neutahne.
No ak nemá tak potom to George dal ako silný kráľ alebo Mercedes našiel niečo čo veľmi slušne funguje.
Myslím Si že McLaren nemá o nič väčšiu šancu, ako Mercedes. Mercedes nevyzeral zle ani na long run…skor sa bojim tej hviezdnej stratégie. Akurát že má tam 2 pilotov. Lewis tam nie je.
Ja si skôr myslím, že treba zvýšiť kvóty britských víťazstiev a pekne po poradí …ale to je vec vkusu
Aj keď to ešte zajtra nedajú, že to tempo proste ešte nie je vyladené…zdá sa že Mercedes dokázal konečne niečo pricetne a to je pre nich priorita No1. Win bude bonus
Dej si zaznam, dneska byla Q vyzivna.
podla mna skoncia tak 5 a 6 max
To nevím, nakonec je to jedno. Mercedesům to tady zatím jezdí a George dnes podal výborný výkon, nic víc a nic míň. Tak uvidíme, jestli to zítra potvrdí. Nemuselo by pršet, to se pak všechno může otočit vzhůru nohama.
To už bohužiaľ nie je jeho vina …a je to asi jediná vec ktorá ma dosť desí …ostal tam sám. McLareny sú 2.
Ak by mal dobrý štart a Max šiel do súboja s Landom možné je všetko. Bude to veľmi ťažké ale nie je to nemožné čo by som neverila.
Ale momentálne je to progress over result, procces over instant success
Kimi predsa …údajne mal na teste dobrú rýchlosť.
George ich zmazal pochopiteľne oboch ale Kimi sadol a podľa všetkého šiel veľmi veľmi slušne
Takto končili, keď auto bolo stratené jak Kevin v New Yorku.
@Evap Myslím že nám by dážď vyhovoval…tbh
Neni potrebne mat Verstapena v time ked “mame” Russella tak to myslis?
Upřímně řečeno nemám moc ráda deštivé závody. Říká se, že se do značné míry smažou rozdíly v autech, ale daleko víc je to loterie o štěstí, hlavně, když neprší celý závod. Uvidíme.
Nemusi to byt rozhodujici, jestli tam ma kolegu nebo ne, byl bych rad kdyby byl Mercedes zpet, ale neni to tak, ze by RUS mel nejaky extra level navrch, ma pole ale se stestim, nic vic, zitra muzou byt obe auta mimo okno, to by u nich nebylo nic noveho, podle vseho staci zmena teploty a je zle, uvidime.
Mercedesi jsou silne a Hammilton na to dlabe, nebo na to uz nema. Max ma dobrou pozici. Ale McLareny mozna lepsi. Na George je ted velikej tlak. Pokud nevyhraje, rozhodne si u Wolfa nepolepsi. uz tak si myslim ze ho Toto nemusi a pokud nezvitezi tak neduvera Tota k Georgovi byla asi opravnena.
Myslim ze nejvetsi preslap Hornera neni jeho soukrome intermezo, ale to ze nechal podepsat Pereze. Ten chlap tam nema co delat. A zatim to vypada ze pokud je pravda ze za podpisem Checa byl Horner, tak tam nema co delat ani on.
V kazdem pripade selhani Ferrari je vyhoda pro Maxe a McLareny. Ale jak rika klasik, zajici se scitaji az po honu.
Angazma Kimiho by byla velka strategicka chyba, Mercedes neni v pozici kdy by si mohl dovolit novacka, spis ho Toto pouziva jako vabnicku na vetsi rybu.
Dnešok to tak trochu ukázal nie? Že ak mu dajú auto on to tam pošle … Dali mu ho 1x túto sezónu, že má to auto šancu sa merať s RB a McLarenom a stojí na P1. S Maxom tam bol.
Max za mňa odchádzať ešte nebude to by nepodpísali Peréza a Toto tam vyskúša Kimiho …tam smeruje jeho vyjadrenie opakovane.
Takže neviem kde tam pasuje Max.
Ak postavia auto na titul po 2026 a zmene pravidiel dovolím si tvrdiť, že to dajú obaja či už Kimi alebo George a vtedy tam Max je prebytočný.
.
Neskutečná řežba, nejlepší zápas večera.
Masakr… OSSSSSSSSSS
Pěkný závěr kariéry
Fakt luxusní zápas. Naprostej masakr…
Super.
strasne mu nakladal od prvej sekundy
O čom ty točíš ?
-
Pokiaľ nevyhraje nestane sa nič …1x majú auto aspoň pricetne ak to nedajú na X kôl v aute čo zatiaľ nepoznajú a v 1 osobe tak sa nestane vôbec nič.
-
Toto ho nemusí ? Tak ty si inak mimo môj…
-
Toto ma k GR nedôveru ?
Uninformed statements tohto fóra už ozaj dosiahli nový level.
-
Mercedes má šancu …ale stále nie je favorit ! Takže nemusi nič
-
Toto a George spolu posledné 2 roku trávia extrémne veľa času mimo trate. V Monaku spolu chodia na obedy, chodia spolu na motokáry, strávili spolu celú zimu …a to sa ste nevedeli že Lewis uteká
Toto o ňom vždy hovorí len v najlepsiom a stál vždy za ním. -
Ma až takú nedôveru, že mu tam chce posadiť Kimiho bez skúseností ? Až takú že na neho prenáša všetky sponzorské úlohy ako tváre značky ? Až takú že George je často videný vedľa samotného vedenia značky ? Alebo tak veľmi ako vtedy keď nikdy nemal ani jazdiť za Mercedes a už vôbec nie s LH? Tak isto podložené ?
Zábavné aké veci tu sú schopné zaznieť len aby sa niečo našlo…