Pochvala Russelovi, HAM v poslednim kole propadl skoda mohli byt dve auta pred VER, v prvni rade jsem cekal Mclareny, ale jsou v zavesu a meli by jit oba dopredu pred VER, uvidime.
To nemá ani Vémola
Obe Ferrari asi dostali modre vlajky, nevsim si nekdo?
Russel chválim, Ricci pekne, Ver klasika, Mclaren a Mercedes budú brať body RedBullu. Zdá sa, že to bude veľmi pekná druhá polovica sezóny.
Tak Kozma už počítá
Šel počítat ovečky.
VER se ve spolecnosti Mercedesu libi.
Ja si myslím že v poslednom sektore už George aj vedel, že Max je za ním …musím ešte skuknúť onboard aký bol časový sled udalostí …lebo tam už nezrychloval vôbec.
Dnešok ukázal, že netreba …
Taká všeobecná poznámka…v Monaku bol Russell blázon, keď vravel že čoskoro môžu bojovať o win a možno majú na pole ! Pamätáte si tie reči ?
Nerozumim vysvetli
Mercedes 2025 má první řadu v Kanadě.
podla mna merc ajtak v pretekoch odpadne
Nazvyme to, že Maxa k nám netreba= je to jasnejšie ? Kimi môže byť výborný a môže to byť skvelá 2.
Dnes stačilo aby to auto robilo čosi aspoň podobne tomu čo má a vyzeralo ako auto a George tam s Maxom je… Uvidime ešte čo zajtra.
Navyše Lewis nie …Tak je na čase povedať, že to bol aj výkon jazdca ako sa to stále vraví o Maxovi, keď porazí PEREZA ?
To je otázka …RB má zjavne problémy, a rýchlejsi ako McLaren sa zdajú byť.
Nehovorím že rovno vyhrajú …ale nemyslím si, že to bude odpadnutie
Tak jsou 4. tým… Takže to je dost logické.
verstappen dal na tisicinu rovnaky cas ako russell, myslis ze ma RBR problemy? mclareny su zeliezko v ohni, mohol by konecne vyhrat piastri
dnes som tu Q presvihol, to co sa udialo? kde su Ferrari? prvi siedmi v troch desatinach je celkom slusne. Ricciardo?
Muze byt, zalezi kdo bude vedle RUS.
Však zitra má pršet