Kto to vôbec vyhral?
vemola
Za mňa toto bolo dohodnuté . Aby mal každý z nich jeden win.
A oni dostali kopec love…mám tento dojem odkedy to oznámili
to hovori vzdycky takto vela ludi no vemola myslim ukoncuje karieru tymto ale tak vzdy sa moze vratit
Alebo vezme niekoho na rok …
A čo ja viem ešte aj nejaká rosada s Williamsom napríklad by sa mohla za nejakú protihodnotu odohrať
Wollf sa moze vykaslat na Russella ak podpise Verstapena…Ver je naj priorita co sa tyka jazdcov…sorry, jedna vitazna kvalda este leto nerobi
V F1 se měří čas přesněji než na tisíciny.
Prehrat s odpisanym Ricciardom je uspech jo? Ok pisem si
Ted jsem to cetl , oficialne na ctyri desetinna cisla, ale do uvahy se berou jen tri, divne, vyhodit stopky z okna.
Bolo chladno, pneumatiky jazdene fungovali lepsie ako cerstve a v Q3 zacala trat spomalovat preto tak krasne vyrovnane, Ferrari to nevyslo ale bolo to tesne vypadnutie
Prosim prestan
Vzhledem k posledním kvalifikacím Astonu tuhle kvalifikaci prostě beru všemi deseti. Zejména časovým odstupem na uplně nejlepší.
Z top 10 je tam 7x mercedes motor. Sargeant je P13… I don’t buy it.
Preco “2.”, podla mna moze byt rovno aj jednotka…
A kde píše že príde Max?
Myslel som 2 - Russell a Kimi ako 2 !
Ze pride to nie…ze ho chce ziskat to uz hej
Ano souhlasim s tebou Russell ani Mercedes nemusi nic a uz vubec ne vyhrat.
Konecne pozitivni pristup fanouska Russella a Mercedesu.
A Russell je oblibenec Tota? Hmm, to jsou mi veci. Ale kdyz to pises ja ti to brat nebudu. Nebudeme se preci hadat kvuli tomu jak moc se maji Toto s Georgem radi.
A Toto chce do teamu Antonelliho? Uz ho podepsal? Mne teda nejak neprislo, ze by o nej extra stal. Spis mi prijde, ze stal a stale stoji o Maxe.
Jen mi nekde do hlavy, proc chce Toto utracet za Maxe, kdyz ma George? Ale treba je to o tom, ze potrebuje, aby Georgovi nekdo ukazal jak jet. I kdyz podle me by to George uz mel po tech letech vedet.
Myslim ze tema jsme vycerpali, kazdej si napsal svoje a muzeme se tesit na zavod, kde Mercedes a George v nejrychlejsim aute, nemusi vubec nic.
Nepise ze prijde, jen pise, ze by ho chtel mit v teamu.