LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska | Magazín F1 - F1online.sk

Nie nepaci sa mi ze nejdu naplno.
Ale stale si myslim, ze bud to spraví vývoj alebo upravia pravidla.

Podla mna hrusky a jablka…
To, co opisujes, je dostupnost a komfort, nie exkluzivita.

Ja suhlasim, ze F1 uz nie je taka exkluzivna.
Dovodov je viac, nieco je aj prirodzeny vyvoj (aj celkovo v spolocnosti a moznosti ludi zabavit a cez komerciu sa nabalit) a aj ta dostupnost, ked je tolko VC a obsahu okolo. Co ma samozrejme aj pozitiva, ale rozhodne to nie je exkluzivita :slight_smile:

Ale dobry postreh ma aj @Ronie , pretoze uvedene plati uz fakt dlho a nie od tejto sezony…

@prancinghorse
Suhlasim, ale este by som doplnil, ze F1 mala obrovsky extrafaktor tym, ze kedysi to fakt boli talentovani blazni riskujuvi zivoty a ineho vysielaneho adrenalinu moc nebolo, co uz dekady nemame. Tym tiez F1 prisla o cast exkluzivity… :slight_smile:

ja? vobec…praveze to vnimam velmi pozitivne a myslim, ze mam docela nadhlad. Mam vasen pre historiu motorsportu a uzivam si to ako celok. Sledujem XY serii ale neberiem to nijak vazne, zvlast F1. Uz roky v F1 nikomu nefandim, resp. fandim vsetkym - nech sa im dari. Toto faux pas s pravidlami mi vobec netrha zily. Rovnako ako mi zili netrha Mercedes s pomalym zatvaranim kridel ci udajne zvysenym KP, Leclercove legendarne vitazstvo v Monze 2019 s pravdepodobne podvodnym motorom, AD21 ani BoP v Le Mans atd. Len hovorim, ze kedysi mali ludia k automobilovemu sportu blizsie.

3 lajkov

Nechceš si tu exkluzivitu zkusit? :grinning_face_with_smiling_eyes:

chcem, dufam, ze si raz zajazdim napr. v tom Goodwoode.

1 lajk

Bol by som rad, keby si mal pravdu a zlepsi sa to. Ked sa vsak riadim svojim rozumom, ten mi hovori, ze to bude len horsie, preco som uz napisal vyssie

Ja som to videl. Aj napr. Maxove kola a vacsinu zakrut nemam pocit, ze je priestor ist rychlejsie (bezohlladu na bateriu), pretoze uz teraz mal/maju neraz problemy udrzat sa v zakrute a je tam vela korekcii, napriek tomu im to vraj zere vyrazne pneu, cize az tak pomaly nemozu ist, co potvrdzuju aj casy.

Samozrejme vypustanie roviniek, ci nabijanie v rychlych zakrutach sa mi vobec nepaci, ale pri rozumnej zmene pravidiel to ma potencial, auta su agilnejsie, deje sa toho viac, menej dirty air a priestor na tesne suboje.

Trosku rychlo sa zabudlo, ako sme skoro vsetci (aj mnohi jazdci) kritizovali roky ake velke tazkopadne kravy to su, ze po 22 (tam sa predbiehanie/prenasledovanie trochu zlepsilo, ale aj sa trapne poskakovalo) sa zase predbiehalo malo, vacsinou len ked slo o vyrazny lvl rychlosti monopostov, pneu, ci “prirodzenym” DRS. A ak sme sa dockali naozaj dobreho suboja, tak tiez par kol, lebo pneu to nezvladali a bolo treba setrit palivo aj pneu, ziadna jazda naplno celu VC zdaleka nebyvala.
Preto dufam, ze potencial to ma a neprirodzenost a problemy sa casom odstrania/zlepsia a snad to bude lepsie ako roky predtym :slight_smile:

1 lajk

Norris - S týmito autami sa lepšie jazdí, lepšie nasleduje, lepšie preteká. Môžete sa viac priblížiť a je to vzrušujúce. JA - treba to vnimat pozitivne.

1 lajk

o 30 minut zacina kvalifikacia IndyCar na jednom z mojich oblubenych okruhov serialu.
malo by to ist tu o 19:30 FS1 NASCAR | FSL (pozor na vyskakovacie okna)

2 lajkov

Já to budu mít v telce bez reklam. Jen třída bude kousek slabší.

2 lajkov

Hele to je furt nějaké doufání, ale přiznejme si, že tohle je průěvih a to, že F1 vědomě ovlivňuje data co se vysílají, aby zakryli to co se nepovedlo je extrém a jen to ukazuje na praktiky, které nemají v F1 co dělat

2 lajkov

Tak to uz je ina tema.
Necestne praktiky majitelov pre ochranu velkeho biznisu.

Ale dufat sa da a treba. Ty/vy uz ohladne AM/Fernanda nedufate?
A to mi pride napravit ich stav ako este vacsia vyzva nez uprava/naprava pravidiel.

Budem sa opakovat, ale neustala kritika na monoposty a jazdy tu bola vela rokov. Ze idu ako po kolajniciach (dokonca aj jazdci tvrdili, ze pre enormny pritlak, ani Eau Rouge nie je vyzva a idu “lahko” naplno), velke, tazke a tazkopadne. Malo kvalitneho prebiehania, same setrenie atd. Kebyze sledujem F1 od tejto sezony, tak mam pocit, ze to tak nemohlo byt.

Napokon, samotny Fernando F1 kritizoval minimalne poslednu dekadu a x krat ju nazval nudnou/predvidatelnou, chcel vracat ludom peniaze za vstupenky, za taku “zabavu”, takze take ciernobiele to nie je a netreba na to zabudat. Predchadzajuce pravidla sme mali 4 roky, tieto zatial 2 VC, tak uvidime do buducna… :slight_smile:

Tvl. Pranci teď jsi napsal podle mě nejchytřejší komentář co jsem tady kdy četl.

Paráda :+1:.

to som necakal…ale ty si tu mal po Cine celkom dobre :+1:

stream bez reklam Stream F1 Live for free on Sky Sports F1 | Sky Sports F1 Live Stream

2 lajkov

Ano kritika tu byla x let a kam jsme se dostali za poslední roky, kdy bylo závodění velmi těsné a šampionát nebyl o jednom týmu? já myslím, že ta kritika byla a je na místě. Ono je potřeba si uvědomit, že konstruktivní kritika je nutná, aby se právě věci ubrali správným směrem. Jenže samozřejmě tým, který trefil pravidla nebo si je vylobboval u FIA s tou kritikou přestal, však se podívej na Mercedes 22 a letos.

1 lajk

Konstruktivna kritika ano.
A ako tesne to bolo predchadzajuce pravidla v druhej sezone? Skutocne tesne to bolo az v poslednej 4tej sezone.

Ak bude sucasny stav aj v druhej tretej sezone, budem velmi sklamany, ale sme na tretej VC, nie sezone a ak to dobre upravia, urcite to ma potencial na kvalitne VC. Ak… :slight_smile:

1 lajk

Já si to teď jako fanoušek Redbullu ohromně užívám vlastně asi nejvíc od roku 2014, kdy jsem začal na F1 jezdit.

1 lajk

Jirko už toho lhaní nech, však si psal že si na závodech nebyl a ani v tom slavném Monacu ses nedíval a byl na pláži, nebo si zapomněl co sis vymyslel?

1 lajk