LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska | Magazín F1 - F1online.sk

v první, polovině třetí a ve čtvrte

3x v řadě 1-2.
Super práce.

Snad teda i v závodě.

Ten litr mi můžeš poslat už teď

1 lajk

Já věřím tomu, že RedBull to zvládne přinejmenším natolik, aby zásadně nevypadl z čelní skupiny. Vloni si taky poradili a ti lidé jsou tam pořád a ten tým pořád funguje. Aspoň můžeme průběžně porovnávat, jak jednotlivé týmy dokážou řešit problémy.

1 lajk

Dámy a pánové.
Uvědomujete si, že se zítra jede závod o hodinu dříve?

1 lajk

Ty taky víš, jak celkově pochmurnou atmosféru ještě zhoršit…. :smile: .

1 lajk

Jistě, sice si zapomněl říct, že start je stále v 7 a kdaž máš budík na telefonu tak tě posun času nemusí trápit, ale ty se očivindě budíš ještě hodinama z 13 století :stuck_out_tongue:

1 lajk

Já jen nechci, aby někteří tradičně přišli o hodinu závodu pouze kvůli změně času jak se tomu děje každý rok. :racing_car:

1 lajk

No nechce se mi vstávat o hodinu dřív, ale když oni s tím přesunem času nechtějí kvůli mně přestat…

1 lajk

Kdo je přípraven, ten není překvapen.

Mimochodem tenhle budík je skutečně z pravěku, když jsem byl ještě mlád a perspektívní. A když jsem něco dělal, tak pořádně včetně spánku. Dokázal jsem zaspat i 3x týdně, tak jsem se na to připravil touhle tramvají. :rofl:
Pro porovnání monitor je 32 a přední strana budíku má 31 cm.

3 lajkov

MotoGP Sprint COTA Watch Sky Sport MotoGP Live Stream Free Online | FSL

1 lajk

Jede podle slunecnich, ty fachaji jen v lete.

Nepride mi, ze by boli dvojnasobne. Zdrazovali aj po covide, ale len velmi mierne a adekvatne vzhladom na rastuce ceny vsetkeho. Stale je to podla mna velmi dostupne pre kazdeho.

GA na cely vikend pod 200 eur, tribuny od 300 eur a to sa bavime o Europe (Rakusko, Madarsko, …), pricom take Baku je mozno este lacnejsie.

Na 2026 som kupoval jednu z naj tribun v Rakusku (T1, z ktorej vidiet velku cast okruhu vratane celej cielovej rovinky) tusim okolo 500 eur na cely vikend.

Ked si to porovname s roznymi festivalmi napriklad, tak tie ceny su fajn podla mna.

Pre mna F1 stracala exkluzivitu postupne, pretoze si pamatam casy, ked som sa na VC tesil uz par dni dopredu a ked som ju nevidel v TV nazivo, tak som videl len par zaberov vo vecernom sporte.

Stale mi vsak prisla dost atraktivna aj minuly rok, hoci to nic exkluzivne nebolo, ked sa to jazdi takmer kazdy tyzden a patri to uz v podstate k mainstreamu.

No to ako to vyzera tento rok, tak to je katastrofa a nema to nic spolocne s Verstappenom. Aj keby vyhraval, tak nemam o moc vacsiu motivaciu to sledovat.

F1 som sledoval davno pred Verstappenom. Sledoval som aj dominanciu Mercedesu za Hamiltona s Rosbergom a aj potom 2019-2020 a bavilo ma to ovela viac ako teraz, pretoze ta jazda samotna ma fascinovala, ked som tam videl ako na to tlacia a ako sa jazdi na hrane. Bavil ma napriklad suboj o 3. miesto alebo nizsie pozicie.

Toto co sledujeme dnes je cista fraska a to ako to F1 vsemozne cenzuruje a schovava zabery svojej neschopnosti, je uplny klinec do rakvy.

Tuto zmenu nemam rad, ale ten posun ked dlhsie spim je super - mohli by robit len ten raz rocne ako bonus

1 lajk

Fantasie Martin, hodně se mi líbí letos. Je zpět. Poslední kolo fenomenále.

1 lajk

tomu hovorim show! ale ten manever si musim este pozriet…apex netrafil ani nahodou a skoro odstrelil Bagnaiu…

2 lajkov

To bych brala taky. Ale postupně bychom spali jenom přes den a byli vzhůru v noci :smile: .

1 lajk

Jako jo, ale zase ho z tratě nevyhnal a místo tam bylo, proto podle mě ok.

ano, cisty manever

2 lajkov