v první, polovině třetí a ve čtvrte
3x v řadě 1-2.
Super práce.
Snad teda i v závodě.
Ten litr mi můžeš poslat už teď
Já věřím tomu, že RedBull to zvládne přinejmenším natolik, aby zásadně nevypadl z čelní skupiny. Vloni si taky poradili a ti lidé jsou tam pořád a ten tým pořád funguje. Aspoň můžeme průběžně porovnávat, jak jednotlivé týmy dokážou řešit problémy.
Dámy a pánové.
Uvědomujete si, že se zítra jede závod o hodinu dříve?
Ty taky víš, jak celkově pochmurnou atmosféru ještě zhoršit….
.
Jistě, sice si zapomněl říct, že start je stále v 7 a kdaž máš budík na telefonu tak tě posun času nemusí trápit, ale ty se očivindě budíš ještě hodinama z 13 století ![]()
Já jen nechci, aby někteří tradičně přišli o hodinu závodu pouze kvůli změně času jak se tomu děje každý rok. ![]()
No nechce se mi vstávat o hodinu dřív, ale když oni s tím přesunem času nechtějí kvůli mně přestat…
Kdo je přípraven, ten není překvapen.
Mimochodem tenhle budík je skutečně z pravěku, když jsem byl ještě mlád a perspektívní. A když jsem něco dělal, tak pořádně včetně spánku. Dokázal jsem zaspat i 3x týdně, tak jsem se na to připravil touhle tramvají.
Pro porovnání monitor je 32 a přední strana budíku má 31 cm.
MotoGP Sprint COTA Watch Sky Sport MotoGP Live Stream Free Online | FSL
Jede podle slunecnich, ty fachaji jen v lete.
Nepride mi, ze by boli dvojnasobne. Zdrazovali aj po covide, ale len velmi mierne a adekvatne vzhladom na rastuce ceny vsetkeho. Stale je to podla mna velmi dostupne pre kazdeho.
GA na cely vikend pod 200 eur, tribuny od 300 eur a to sa bavime o Europe (Rakusko, Madarsko, …), pricom take Baku je mozno este lacnejsie.
Na 2026 som kupoval jednu z naj tribun v Rakusku (T1, z ktorej vidiet velku cast okruhu vratane celej cielovej rovinky) tusim okolo 500 eur na cely vikend.
Ked si to porovname s roznymi festivalmi napriklad, tak tie ceny su fajn podla mna.
Pre mna F1 stracala exkluzivitu postupne, pretoze si pamatam casy, ked som sa na VC tesil uz par dni dopredu a ked som ju nevidel v TV nazivo, tak som videl len par zaberov vo vecernom sporte.
Stale mi vsak prisla dost atraktivna aj minuly rok, hoci to nic exkluzivne nebolo, ked sa to jazdi takmer kazdy tyzden a patri to uz v podstate k mainstreamu.
No to ako to vyzera tento rok, tak to je katastrofa a nema to nic spolocne s Verstappenom. Aj keby vyhraval, tak nemam o moc vacsiu motivaciu to sledovat.
F1 som sledoval davno pred Verstappenom. Sledoval som aj dominanciu Mercedesu za Hamiltona s Rosbergom a aj potom 2019-2020 a bavilo ma to ovela viac ako teraz, pretoze ta jazda samotna ma fascinovala, ked som tam videl ako na to tlacia a ako sa jazdi na hrane. Bavil ma napriklad suboj o 3. miesto alebo nizsie pozicie.
Toto co sledujeme dnes je cista fraska a to ako to F1 vsemozne cenzuruje a schovava zabery svojej neschopnosti, je uplny klinec do rakvy.
Tuto zmenu nemam rad, ale ten posun ked dlhsie spim je super - mohli by robit len ten raz rocne ako bonus
Fantasie Martin, hodně se mi líbí letos. Je zpět. Poslední kolo fenomenále.
tomu hovorim show! ale ten manever si musim este pozriet…apex netrafil ani nahodou a skoro odstrelil Bagnaiu…
To bych brala taky. Ale postupně bychom spali jenom přes den a byli vzhůru v noci
.
Jako jo, ale zase ho z tratě nevyhnal a místo tam bylo, proto podle mě ok.
ano, cisty manever