LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska | Magazín F1 - F1online.sk

Podporujte a fandete AUDI, je to skoro Skodovka

chequered_flag

Kimi. :wink::flexed_biceps:
Ole, ole.

2 lajkov

Eisele je totalne tupy komediant. Snazi sa ludom predat vodu vo vinovej flasi. Za mna to uraza fanusikov, ze si mysli, ze su ludia taki hlupi a budu toto povazovat za nejaku dramu a budu zrat tu jeho slamu. Karty su davno rozdane a Mercedes ma tolko este v rukave, ze Ferrari ci McLaren su bez sance

3 lajkov

A pritom to je také jednoduché.

Kedy ludia pochopia že Eisele je obyčajný klamár a robí to proste naschvál kvoli show? je to len komediant nič viac.. on ma ludí za hlupákov.. ved neboj sa.. zajtra znova bude vrieskať OOOOH OOOOOH POZOOOOR!!! BORTOLETO IDE DO BOXOOV!!

2 lajkov

neviem ako vy ostatní.. ale je to po strašne dlhej dobe, čo ma ani kvalifikácie nebavia, a pretek tak 50/50 v tejto sezóne.. a celkovo ta dominancia mercedesu, je mi nudnou.. možno že mam averziu kvoli nudnej F1 2014-2020.. neviem.. ako chápem že teraz tu úradoval Max 2022-2023.. a tiež si mohol niekto to isté vravieť ako ja teraz.. celkovo mi to nepríde také napínavé zatial.. tieto úvodne 2 VC mi prišli strašne nudnými.. okrem úvodných kôl chápem.. a o kvalifikácii ani nerozprávam.. také rozostupy vo výkonoch že neoplatí sa vôbec kvali pozerať.

3 lajkov

Mclaren se behem sezony rozjede. Zavod hodne napovi i o Ferrari.

1 lajk

Ja to mam dost podobne. Ani mi tak nejde o Mercedes ale to zavodenie je skratka otrasne. Vstal som asi v polke kvalifikacie a ani som si ju nepustil. Pozeral som teraz druhu a tretiu cast zo zaznamu. Od sezony 2002 alebo 2003 som nevynechal ani jeden jediny hlavny pretek, vzdy som pozeral live aj ked mozno niekedy len utrzkovito. Teraz vsak absolutne nemam motivaciu prisposobovat svoju nedelu tejto fraske. Ani si na zajtra nedavam budik, ked vstanem, pustim si to, ked sa mi nebude chciet, vobec to nebudem lutovat.

2 lajkov

No niektorí sa tu opúšťajú, akokeby Eisele tvoril nové pravidlá, alebo mohol za to, že niekto nezvládol dostatočne prechod na ne. Tu je rada celkom jednoduchá. Zobrať do rúk ovládač a prepnúť na iný kanál.

5 lajky

Nerozumim stiznostem na pravidla, je to stejne jako po volbach sice prohrali ale budou chodit demonstrovat a vymyslet chuyoviny a otravovat ostatnim vikend a zayebavat media.

Esteze F1 bezi na kazdom druhom ze? To mi je len riesenie, “nepaci sa, nepozeraj”

Co sa Eiseleho tyka, hrozny bol aj predtym. Ale krochkat nad tymto moze naozaj len clovek co nevie o com je zavodenie. Eisele je typ cloveka, co dostane naservirovane h0vno, zozere ho a bude ta presviedcat aka to bola delikatesa

2 lajkov

Pre skory cas a kvoli pravidlam, som si na Q neprivstal, ale ako som prave dokoncil zaznam, nebolo to zle, neviem ci pomohla uprava pravidiel pre Q, alebo nahoda, ale neboleli z toho tak oci ako doteraz a aj dianie bolo zaujimave… :slight_smile:

A boli aj nejake, za mna, prekvapenia.
Prve asi vypadnutie Ollieho uz v Q1, kedze doteraz jazdil velmi pekne.
Druhe, ze Max nepostupil do Q3 na “jeho” trati (4 PP za sebou), co samo o sebe az taky sok nie je, ale ze je to aj “vdaka” tomu, ze ho porazil kolega Hadjar, ktoreho treba pochvalit. Asi malokto by predpokladal ze po 3 Q, bude viest nad Maxom 2:1.
A tretie, ze PP zobral Kimi a nie George, co ma potesilo, ked uz to musi brat Mercedes :sweat_smile:

Opakovane vyborna praca Audi (dnes Borto super), co je naozaj mile prekvapenie (katastrofalnu formu Astonu uz netreba ani komentovat), Oscar a Gasly tiez pekne vykony. Lewis mi prisiel tempom oproti Charlesovi strateny, ale uvidime neskor… Pochvala aj Arvidovi :+1:

Tak uvidime zajtra (minulu sezonu bola Suzuka nuda bez predbiehania), aj ked ja asi opat az zo zaznamu :slight_smile:

1 lajk

F1 je exkluzívna ako možno napríklad Liga majstrov. Každý má na výber, či bude alebo nebude sledovať niekoho, alebo niečo, čo sa mu nepáči. Ja nie som masochista keď v telke vidím učitý druh človeka napríklad politika, tak prepnem. Nebudem počúvať tie kydy a potom sa na tom čo vypustil z úst verejne rozčuľovať. Preto si myslím, že na výber má každý. Ibaže. Ibaže by niekto sledoval len preto, lebo chce kritizovať a nadávať za každú cenu.

4 lajkov

Rozdiel je v tom že politiku nechceš sledovať. F1 chceme sledovat lebo ju mame radi je to sport, je to druh zábavy a oddychu pre nás. Ale keď tam počúvame Eiseleho ako umele sa snazi spravit show aby mal reelska na soc. sieťach alebo si zapnem trening kde 60 minut obhajuje nové pravidlá a trepe uplne nezmysli tak logicky nas to hnevá kedze inde sa to neda pozerať na cz/sk

Z komentátora sa stal hypeman a marketér.

Posledné roky sa sústredí viac na to, aby afektovane zjapal, vyrábal drámu z ničoho, zosmiešňoval pilotov a dával trápne wannabe vtipy na politikov, ako na dianie na trati, a potom sa mu stane, že si po 3-4 kolách všimne, že niekto niekoho predbehol alebo išiel do boxov a potom je prekvapený ako Groh, keď zistil, že Honda s Astonom to nefejkujú a nič neskrávajú, ale naozaj stoja za h0vno.

Keď raz bude F1 opäť vrcholovým športom, v ktorom bude záležať na výkone, talente a jazde na hrane, tak si tú F1TV asi konečne predplatím.

2 lajkov

Rozdiel medzi súčasnou dominanciou Mercedesu a predchádzajúcou dominanciou RB a Mercedesu je v tom, že teraz je to o tom, kto to z dovjice Mercedesu menej pokazí, kto z nich zajadzí aspoň priemer, pričom pri RB to bola radosť sledovať ako to Max tlačil na hranu aj keď bol ďaleko vpredu a pri prvej dominancii strieborných to boli krásne a vyrovnané súboje Hamilton - Rosberg, kde obaja jazdili veľmi dobre.

Vážne 60 minút, teda celý vysielací čas obhajuje nové pravidlá? Kritika by sa mala zakladať na pravdivých faktoch. Ja Novu často nesledujem, ale nakoniec Nova je súkromná firma a Štefan má určite šéfa, ktorému sa musí zodpovedať. Asi by som teda išiel týmto smerom.

F1 nie je uz v nicom exkluzivna. Exkluzivna bola za Ecclestona. Teraz ju natlacili masam a podla toho ju aj nastavili. Aby to mohol pozerat aj blbec, lebo blbec zaplati.

Prirovnanie s politikou nie je uplne stastne. Ja mam F1 rad a ked sa mi nepaci, co z nej spravili a co z toho robi Eisele, mam plne pravo vyjadrit nespokojnost

2 lajkov

Ano, on je cely zavod mimo, rata si followerov na platformach pocas zavodu alebo co.

A to jeho bliakanie pri kazdej kravine mi fakt lezie na nervy. Asi netreba dodavat, ze je to aj strasne umele a falosne a snazi sa predat. Aj seba aj F1. On by takto vrieskal aj keby komentoval sach.

1 lajk

Nie. Podľa mňa exkluzívna stále je a po určitých úpravách bude aj naďalej zaujímavá. Len sa zmenia osoby a obsadenie na čele. Ale to je kolobeh života v F1. A ak ti vadí Eisele ako osoba prenosy z F1 robia desiatky TV spoločností. Stačí si vybrať.

1 lajk