LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska | Magazín F1 - F1online.sk

MAXimálny výkon :sunglasses:

4 Likes

Nechcem znizovat kvality Maxa, ale pride mi, ze ho Eisele s Kralom vychvaluju prilis, ked ho porovnavaju s Lawsonom ci Tsunodom.

Myslim, ze je ocividne, co sa tam deje.

RB auto je stavane specificky a len na poziadavky Maxa, druhy jazdec v tom nema ziadne slovo. Preto sa ziaden druhy jazdec nedokazal presadit.

McLaren a ostatne timy stavaju auto, ktore vyhovuje pre oboch jazdcov.

Cize urcite, super vykon od Maxa. Ale je tam pre to nejake logicke vysvetlenie, preco to tak je. Neni to tak, ze by to auto bolo nejazditelne a Max je proste carodejnik, ako sa nam to snazia povedat.

4 Likes

Ten posledni sektor od Maxe byl neskutecnej… T16-T17 jenom prolitl, byl neskutecne brzo na plynu a auto drzelo. Kloboucek… :slight_smile:

1 Like

Max dá PP v nejrychlejším monopostě a diskuze se tu může zbořit :grinning:

1 Like

Ty ten Maxov dnesny uspech beries este s vacsou pokorou, ako Helmut Marko.

2 Likes

Norris žartuje s tým, že je spokojný s jeho kolom a vytiahol z auta 100% potenciálu, nie ?

V Q nie

A klasicky? Nestalo sa mu to vyše sezóny! Tak ako klasicky?

A je to len dôkaz,že Mercrdes aj napriek zlepšeniu musíš tlačiť na limit = to som vravela v súvislosti s Kimim.
Paradoxne je to oveľa lepšie Race auto ako Q momentálne. Len Russell a tým dokázal kuzliť

A je až vtipné ako tu za bezchybne výkony pochvaly sa nedočkal

Ale za drobnú chybu už sprosté poznámky.

Zázrak Norris prečo nestojí na PP? V top aute ?

Max odvedl výborný výkon, ale od Júkiho to nebyl žádný propadák. Asi tak.

3 Likes

Tak na začiatku povedal, že to auto malo na pole, či som počul zle?

Druha vec je, ze aj Max sa trapil cely vikend. Samozrejme nie tak ako Cunoda, ale stabilna strata na celo tam bola. Ale potom prisla Quali, kral vytiahol zezlo a panoval.

1 Like

A uz se hledaji vymluvy od mistnich panicu :smiley: To musi byt neskutecny zklamani pro ne, kdyz tu jeste vcera tvrdili, ze red bull je v rozkladu a ma az 4. nejlepsi auto. No tak Max ma p1 se 4. nejrychlejsim autem. Je to kral.

7 Likes

Kdybychom tady byla komunita opravdových chlapů, tak by naše členská základna už po dnešku musela zásadně prořídnout, páč by někteří byli nuceni spáchat sebevraždu.

A to je teprve začátek sezony a Redbullí rozklad teprve začíná :love_you_gesture:.

4 Likes

V najrychlejsom monoposte vraj :joy:

No nic, Lewis to da zitra na Laudu 84, Mclareny na viteznych pozicich, zitra hrozi dest, kdyz nebude prset tak bude horet…

Jako fanda Maxe ještě žereš to divadlo o tom, že se trápí?

1 Like

Ja to stále tvrdím

Ale zároveň všetci tvrdia, že Mercedes je v Q najmä na gumy stále ťažké Auto

Vraveli sme to aj minulý víkend kde George vykúzlil kolo.

Podľa tejto logiky prečo Verstappen tam nebol v Číne ? Keď to tak dokáže lepšie ako ostatní ? A stále ?

Na to čakám ja ako sa to stalo!

Veď to musí čarom osobnosti zvládnuť nie ?

Ako jedna vec je to najlepší jazdec tak očividne budú stavať na nom ale videl si on boardy či analýzy ? RB očividne sa trápi a Max tiež s tým autom bojuje

1 Like

Ze sa trapia, je uplne evidentne. Staci obcas sledovat onboardy.

To som nejak nepočul, pochválil Maxa, a vraj išiel na limite a dostal z auta všetko

1 Like

Ak nieco, tak je Red Bull horsie auto ako Mercedes. A Russell napriek tomu tri desatiny za Verstappenom.

3 Likes