LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska | Magazín F1 - F1online.sk

Kimi P5 to je moc hezké. :+1:

No dve desatiny, len si zabudla dodat, ze Russellov vykon bol dost biedny. Tradicne ho zdolali papierovo slabsie auta.

1 Like

Hustý, musí být ale těžký bejt fanoušek ferrari, takový jakoby naděje na přední místa, pak ale nic a zase až za nejlepšíma a pořád dokola

Je to Max. Nikde to nenasel. V tom aute to nebylo, on to vykouzlil. To auto ani nechape, jak to ze jelo tak rychle.

3 Likes

Vyzerá, že priškripnuté miešky Hadjara naštartovali na poriadny výkon. Že by si z toho spravil tradíciu keďže o športovcoch sa vie, že sú poverčiví? :thinking:

Verstappen riadne zviera. V tejto chvíli mám pocit, že by tú pole v Japonsku vyjazdil aj na sajdkáre.

1 Like

Realne to bola pol sekunda, tri desatiny idu na vrub toho, ze Russell posledny pokus zbabral.

Ale veď ich výhoda sú predsa piloti.

Piastri do koše. Norris na hrad :stuck_out_tongue:

No keby poskladame časy oboch McLarenov, tak máme -0,3s :grinning:

Hovorím, dominantný monopost, ale nedokážu , neho vytiahnuť ten čas.

1 Like

Každý jiné nastavení, takhle to nejde brát :man_shrugging:

Nepovedal by som ze zbabral. Len sa opat ukazalo, ze George Russell je George Russell.

4 Likes

Reálne to nevieš, a tiež nevieš koľko GR Stratil 3 desatiny úrčite nie.

Kimiho kolo som nevidela ( zase nejeden F1TV)takže neviem.

Ale na to,že Suzuka je ťažká trať a trápil sa aj Hamilton, zajazdil slušné kolo.

Práve,že dnes GR nebol GR.

To je jediný problém.

Zato ty si v tradičnej forme slabo informovaných poznámok .

1 Like

Aspon neskoncil za Hadjarom, to sa niektorym majstrom sveta v cervenej kombineze dnes tiez podarilo.

image

Max opäť ukázal prečo je posledné roky najlepší jazdec

1 Like

myslel to tak, že to klasicky zvoral v rozhodujúcej chvíli, čiže áno, GR bol dnes GR

4 Likes

Pro Yukiho to vypadá ještě hůř, skončil v Q2 v nejrychlejším autě.

3 Likes

… a Max má po výkonnostní klauzuli. Dobrý tah od jezdců McLarenu a Russella aby jim Max nemohl lézt do zelí :smiley:

2 Likes

Stale cakam na ten komentar o tom, ako by to v spravnom aute na PP dal aj ktokolvek iny, nez Max. To si tu hlasala minuly tyzden.

3 Likes