Kimi P5 to je moc hezké.
No dve desatiny, len si zabudla dodat, ze Russellov vykon bol dost biedny. Tradicne ho zdolali papierovo slabsie auta.
Hustý, musí být ale těžký bejt fanoušek ferrari, takový jakoby naděje na přední místa, pak ale nic a zase až za nejlepšíma a pořád dokola
Je to Max. Nikde to nenasel. V tom aute to nebylo, on to vykouzlil. To auto ani nechape, jak to ze jelo tak rychle.
Vyzerá, že priškripnuté miešky Hadjara naštartovali na poriadny výkon. Že by si z toho spravil tradíciu keďže o športovcoch sa vie, že sú poverčiví?
Verstappen riadne zviera. V tejto chvíli mám pocit, že by tú pole v Japonsku vyjazdil aj na sajdkáre.
Realne to bola pol sekunda, tri desatiny idu na vrub toho, ze Russell posledny pokus zbabral.
Ale veď ich výhoda sú predsa piloti.
Piastri do koše. Norris na hrad
No keby poskladame časy oboch McLarenov, tak máme -0,3s
Hovorím, dominantný monopost, ale nedokážu , neho vytiahnuť ten čas.
Každý jiné nastavení, takhle to nejde brát
Nepovedal by som ze zbabral. Len sa opat ukazalo, ze George Russell je George Russell.
Reálne to nevieš, a tiež nevieš koľko GR Stratil 3 desatiny úrčite nie.
Kimiho kolo som nevidela ( zase nejeden F1TV)takže neviem.
Ale na to,že Suzuka je ťažká trať a trápil sa aj Hamilton, zajazdil slušné kolo.
Práve,že dnes GR nebol GR.
To je jediný problém.
Zato ty si v tradičnej forme slabo informovaných poznámok .
Aspon neskoncil za Hadjarom, to sa niektorym majstrom sveta v cervenej kombineze dnes tiez podarilo.
Max opäť ukázal prečo je posledné roky najlepší jazdec
myslel to tak, že to klasicky zvoral v rozhodujúcej chvíli, čiže áno, GR bol dnes GR
Pro Yukiho to vypadá ještě hůř, skončil v Q2 v nejrychlejším autě.
… a Max má po výkonnostní klauzuli. Dobrý tah od jezdců McLarenu a Russella aby jim Max nemohl lézt do zelí
Stale cakam na ten komentar o tom, ako by to v spravnom aute na PP dal aj ktokolvek iny, nez Max. To si tu hlasala minuly tyzden.