Tak udělej H2H Alonso vs. týmový kolega na Suzuce za celou jeho kariéru, jinak nevěřím.
že by opakovanie Ferrari V8 150 Italia? No 33.
Moc práce, ale včera jsem pročítal statistický tweet a Alonso má v kvalifikaci v Suzuce nejvíce zářezů, myslím 14. že většina tam tak dlouho ani neni? Jejich chyba
Technicky ano, ale to nie je podstata. Je ine nepredlzit zmluvu v situacii, kde spolupraca nefunguje alebo jazdec chce odist- vzhladom na to, ze v F1 su vysledky vzdy neiste je prave toto hlavny dovod, preco sa zmluvy uzatvaraju len na kratky cas.
Nepredlzit jazdcovi zmluvu v situacii, kde vzajomna spolupraca funguje, jazdec predvadza skvele vykony (v sucasnosti dokonca lepsie, nez druhy jazdec, ktory dostal velmi lukrativnu dlhodobu zmluvu) a zaroven ma zaujem pokracovat, ma prakticky velmi blizko k vyhadzovu. Ale ked ta to velmi vyrusuje, mozem odteraz pouzivat aj pojem ,nepredlzenie zmluvy". Na podstate mojho prispevku to pravdaze vela nemeni, Ferrari si nepredlzenim zmluvy so Sainzom podla mna strelilo do kolena.
Dik, toto som práve hľadal
Leclerc to dnes zbabral v prvom rade v Q1, keby tam nezajazdil slabe kolo, mohol ist v Q3 dva pokusy. Mat len jeden pokus v Q3 je uz dost velky hendikep, na to je ten vykon este celkom dobry. Aj ked vysledok uz nie, ta jedna desatina sa v tomto smere postarala o velky rozdiel.
To je masakr
Takže 12x, ne 14x, přesně tento tweet jsem hledal
Já zase hledal ty, co psali, že Stroll je Alovi blízko
zase Eisking fanúšikova. Sainz a Leclerc, že je rozdiel obrovský a Sainz si ho maže na chleba. Ako sorry, ale toto ani najviac zaujatý fanúšik nemôže povedať. Doslova 1 desatina.
Hodně štěstí
Táta.Str minule řikal, že se mu Stroll.jr vyrovná na konci sezony, ale neřikal na konci které.
Tady fakta. A to jsou prosím data ze stejné části kvalifikace, což je z pochopitelných důvodů pro Strolla daleko přívětivější.
Koukám, že na domácí půdě si to Stroll vylepšil.
už se vyšetřil ten nebezpečný výjezd Russella?
…20s pro Alonsa
… aha, tak tentokrát Alonso vyvázl bez trestu, jen finanční pokuta pro Mercedes Ono jak jsou ty tresty teď přísnější tak asi jak kde
Ano mas pravdu 1 desetina neni velky rozdil. Ale v zavode to muze udelat hodne. A uprimne, Charles by mel Carlose davat celkem v pohode. Ale tak nic se zatim nedeje, sezona je dlouha a uvidime jak to bude dal. 2022 mel obrovske problemy Carlos, ted se nejak pomaleji rozjizdi Charles.
Dal jsem si highlights.
Zadne prekvapeni, nemam co napsat