LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ku koncu tejto sezony mu nedobrovolne konci zmluva, ja to definujem ako vyhadzov.

Tak v 2039 bude prvý si počkajte

1 Like

Nakonec vyrovnanější kvali než to vypadalo, ale nečekali experti od Ferrari víc? :face_with_raised_eyebrow:

Nedobrovoľne? Ako vieš, že nechce do Audi inde? Musel s tým rátať, že mu končí zmluva. To nie je vyhadzov. Nikto mu nezamkol garáž a sem nechoď. Tak to chodí. Očividne majú viac dát a dôvodov prečo ho nechceli už.

1 Like

Ty si nečekal od Ferrari víc?

Ja som to v kontexte toho rozhovoru pochopil tak, že starec Perez bol výnimka a že RBR má cieliť skôr na mladších.

1 Like

Nekaž to :grin: :crazy_face:

2 Likes

Já už jsem se dávno vylečil z toho něco očekávat :grin:

2 Likes

To nemozes mysliet vazne. Ukoncenie spluprace je predsa uplne ocividna iniciativa od Ferrari s cielom pretlacit Hamiltona. Urcite to nerozputal Sainz pre utek do Audi.

Takže se smějete Strolovi za jeho výsledky ale Alonsovi Suzuka vlastně taky moc nejde :stuck_out_tongue:

My se mu nesmějeme, my nad tím kroutíme hlavou, že to tak silně nedává

1 Like

Neprohlásil Sainz loni, že by s Ferrari prodloužil alespoň o 2 roky?

Právě že jde, ale jeho autům ne. Stroll má jakou výmluvu?

Předčasné ukončení smlouvy (= vyhazov) a neprodloužení smlouvy je velký rozdíl. Je vlastně až zvláštní se o tom bavit.

3 Likes

A nedobrovolné ukončení spolupráce, kdy jedna ze stran nenabídne prodloužení?

To mi jako chceš říct, že za svojí dlouhou kariéru seděl vždycky v autě, které bylo špatné na Suzuce? :stuck_out_tongue:

To je jistota :ok_hand:

Celkom tesna kvalifikacia.

Velmi pekny vykon ukazal Norris, vytiahol tam dve-tri desatiny navyse a zasluzene na P3.

Ferrari trosku sklamanie, ale nemyslim si, ze je to tak tragicke, ako sa na prvy pohlad zda. Pretekova rychlost sa zda byt dobra a auta, ktore maju pred sebou, by mohli zdolat bez vacsich tazkosti- McLareny a Alonso na Aston Martine pre nich zatial v pretekovom tempe nepredstavovali vyraznejsiu konkurenciu. iste, s vitazstvom to nevyzera ruzovo, ale vzhladom na to, ze proti Verstappenovi si neskrtli uz poriadne dlho to asi prilis neprekvapuje.

2 Likes

2 Likes

1 Like