Ku koncu tejto sezony mu nedobrovolne konci zmluva, ja to definujem ako vyhadzov.
Tak v 2039 bude prvý si počkajte
Nakonec vyrovnanější kvali než to vypadalo, ale nečekali experti od Ferrari víc?
Nedobrovoľne? Ako vieš, že nechce do Audi inde? Musel s tým rátať, že mu končí zmluva. To nie je vyhadzov. Nikto mu nezamkol garáž a sem nechoď. Tak to chodí. Očividne majú viac dát a dôvodov prečo ho nechceli už.
Ty si nečekal od Ferrari víc?
Ja som to v kontexte toho rozhovoru pochopil tak, že starec Perez bol výnimka a že RBR má cieliť skôr na mladších.
Nekaž to
Já už jsem se dávno vylečil z toho něco očekávat
To nemozes mysliet vazne. Ukoncenie spluprace je predsa uplne ocividna iniciativa od Ferrari s cielom pretlacit Hamiltona. Urcite to nerozputal Sainz pre utek do Audi.
Takže se smějete Strolovi za jeho výsledky ale Alonsovi Suzuka vlastně taky moc nejde
My se mu nesmějeme, my nad tím kroutíme hlavou, že to tak silně nedává
Neprohlásil Sainz loni, že by s Ferrari prodloužil alespoň o 2 roky?
Právě že jde, ale jeho autům ne. Stroll má jakou výmluvu?
Předčasné ukončení smlouvy (= vyhazov) a neprodloužení smlouvy je velký rozdíl. Je vlastně až zvláštní se o tom bavit.
A nedobrovolné ukončení spolupráce, kdy jedna ze stran nenabídne prodloužení?
To mi jako chceš říct, že za svojí dlouhou kariéru seděl vždycky v autě, které bylo špatné na Suzuce?
To je jistota
Celkom tesna kvalifikacia.
Velmi pekny vykon ukazal Norris, vytiahol tam dve-tri desatiny navyse a zasluzene na P3.
Ferrari trosku sklamanie, ale nemyslim si, ze je to tak tragicke, ako sa na prvy pohlad zda. Pretekova rychlost sa zda byt dobra a auta, ktore maju pred sebou, by mohli zdolat bez vacsich tazkosti- McLareny a Alonso na Aston Martine pre nich zatial v pretekovom tempe nepredstavovali vyraznejsiu konkurenciu. iste, s vitazstvom to nevyzera ruzovo, ale vzhladom na to, ze proti Verstappenovi si neskrtli uz poriadne dlho to asi prilis neprekvapuje.