LIVE: Kvalifikácia na VC Japonska 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Těžko říct, těch faktorů tam bude víc, ale s tím zadkem jsem si hned vzpomněl, že vylepšení Ferrari na Suzuce je právě zadní zavěšení, jestli jim tohle nerozbilo trochu to co měli do teď

Zda se, že Sainz se našel s tím monopostem a dokáže to přetavit ve výsledky. Furt si ale myslím, že Leclerc, když najde ten sweet point, tak dokáže být o něco rychlejší

Jsem zvědav na zlepšení proti loňsku v Suzuce, mám pocit že Aston na tom bude hoodně dobře.

“Potlesk’” Leclerkovi

1 Like

Slyšel si Alovo radio po jeho posledním kole? Tohle nevypadá z Fernandovi strany špatně :grinning:

Ja neviem málo tréningu, myslím si tá Leclercova kritika tímu na konci FP3 mala nejakú logiku. Si nechali ujsť možnosť kola naviac

1 Like

Hele včera říkal že se těší až bude potřeba vytáhnout nějaké magik kolo že si věří že to bude on, no hned jsem zapochyboval protože ten šmrnc tam letos zatím prostě nemá.

1 Like

Cmon doslova sú v 1 desatine a Leclerc neurobil žiadnu chybu. A bola track devo. Carlos išiel chvíľku po Leclercovi a bol pomalší ako on.

Alonso Q3 Suzuka qualifying 2023 vs 2024:
2023: 1:30.560
2024: 1:28.686

• 1.874s improvement
1 Like

Loni se Fernando kvalifikoval desátý, 1,683 s za Verstappenem
Nyní pátý, 0,489 s od Verstappena.

1 Like

dnešní kvalifikace

ALO -0’770 STR
BOT -0’541 ZHO
HUL -0’310 MAG
OCO -0’308 GAS
NOR -0’271 PIA
HAM -0’242 RUS
ALB -0’176 SAR
SAI -0’104 LEC
VER -0’066 PER
TSU -0’055 RIC

Inak Fred to priznal
image

1 Like

Jo není to špatný, teď to ještě potvrdit v závodě, ale tam čekám, že McL a Ferrari pujdou do předu a boj max s Mercedesem

Stroll sa tiež zlepšuje

3 Likes

Je to až neuvěřitelný, ale Fernandovo P5 je v Suzuce jeho nejlepším výsledkem v kvalifikaci ever :eyes:

1 Like

,Potlesk" hlavne pre Ferrari, vyhadzov Sainza sa javi ako coraz vacsi nezmysel.

Aj na Leclerca to vytvara dodatocny tlak. Sainz je kvalitny pretekar, za normalnych okolnosti nie je ziadna hanba s nim prehrat. No ked jazdec s dlhodobou zmluvou prehrava s jazdcom , ktoreho sa v time zbavili, vobec to nevyzera dobre.

8 Likes

Aké vyhodenie, kedy Sainza vyhodili???

Tohle je smutný, Stroll to prostě nedává

Alonso do RedBullu? “DIVNÉ” podepsat 42letého jezdce říká Max Verstappen.
… má bobky :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like