LIVE: Kvalifikácia na VC Holandska | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 15:46

Pred nami je posledná kvalifikácia na Veľkú cenu Holandska. Okruh Zandvoort zažíva tento víkend derniéru v kalendári F1. O forme jednotlivých tímov už niečo napovedali šprintová kvalifikácia a šprint. Počas trojhodinovej prestávky tímy vykonali zmeny nastavenia a od 16:00 sa do toho pustia znovu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/242370/live-kvalifikacia-na-vc-holandska-2

Bude se kopírovat dnešní sprint?

Alonso zjevně už lépe :+1: Sekunda ztráta, přesto nepostup.

1 lajk

Ztráta na kolo oproti začátkům byla minimální.

30 mio $ za p17, VAMOS.

2 lajkov

Aston Martin ± na urovni Williamsu, presne ako som predpokladal.

Ale nelži zase. Psal si, že to tak bude v Maďarsku a tam tomu tak nebylo. Včera si ještě měl za to, že je AM pomalejší, než Cadillac.

Vsak nemusis byt hned besny, je to dobry pokrok. O rok uz budu pekne v mixe v ramci stredu pola a v roku 2028 uz mozno budu kralovat stredu pola, ako predpovedal @Unleash_the_lion .

1 lajk

Jojo, to je vidět ta vaše znalost F1 a vývoje :grinning_face_with_smiling_eyes:

Ako sa vykonnstna krivka Astonu bude vyvijat podla teba?

AM nebo Hondy?:man_shrugging:

Celkovo AM ako tim.xxxx

Tak já myslím, že to ukázal dnešní sprint. Jakmile je závod, kde ten “čistý” výkon na jedno kolo - hlavně od motoru, není tak potřebný, tak jel AM solidně, než se zasekl za Albonem. Což je ta realita, na kterou AM bude narážet, dokud se Honda nevzchopí.

Monza dost ukáže.

Ja som sa pytal na celkovu vyvojovu krivku aj v suvislosti so sezonami 2027 a 2028.

A já ti na to odpověděl.

Monza bude stejný výprask jako SPA, pokud nebude pršet.

Uvidíme, či dážď dovolí ešte aké také druhé pokusy, ale ak by to takto zostalo, tak Liam veru klobúk dole, to vytiahol snáď životné kolo. :thinking:

EDIT: Tak sa nakoniec išli a o pár tisíciniek ešte bližšie Maxovi, naozaj špičkový výkon.

4 lajkov

Honda musí ukázat něco víc přeci