LIVE: Kvalifikácia na VC Emilia Romagna | Magazín F1 - F1online.sk

Norris to v zavode dozene, ale Piastriho asi nechytne.

Skôr zase tipujem, že sa zopakuje meme s Georgeom :smiley: .

7 Likes

Už trenuješ na neschopnýho Strolla jak si tu psal, že ti bude stačit měsíc? xD

1 Like

Ze da Oscar PP napriek 3 monopostom v tretom sektore som necakal, ale narozdiel od Landa vytazil a dorucil maximum, super kolo :+1:

George s mediumkami treti bude tiez spokojny a Fernando piaty vyborne, AM konecne ukazal rychlost…

4 Likes

Nikto mi zialbohu nedal tu moznost, ale za tym vyjadrenim si stale stojim.

bro, Stroll_is_faster_than_you!
Byl bys rád, kdyby ses s tím po měsíci vubec rozjel…

1 Like

C5 lepšie ako C6, to sa zasa Pirelli vytiahli s famóznou novinkou

1 Like

Honza dneska neusne.

V kvaldě byla u Astonu spokojenost :slightly_smiling_face:

5 Likes

Se žlutými být na třetím místě v Q3 je hlavně totální výbuch červených, nemůžu si pomoct. Samozřejmě před Georgem klobouk dolů.

4 Likes

Cowell ví že má v týmu Messiho.

2 Likes

Aby ještě někde potají nechystali C7. :grin:

2 Likes

BTW, mezi nováčky dnes nejlepší Hadjar.

1 Like

tak on je Hadjar pre mňa najlepší nováček nie len dnes a to som ho teda slušne hejtil pred sezónou

2 Likes

Zaujímavá kvalifikácia prvá prekvapení, ak bude pretek podobný máme sa na čo tešiť. K výsledku Ferrari v poslednej dobe ma pri takýchto výsledkoch napadajú vijadrenia Pepu Krála na Alpin s pred pár rokov. Niečo v štýle oni sú továrenský tým im nestačí zbierať body oni sa potrebujú doťahovať na top tými, ktorá je toto už peťročnica :grin::grin::grin:. Som zvedavý čo bude dnes tvrdiť o svojich keď ich dal ešte aj Stroll.

1 Like

chcel opustiť štúdiou po Q2 :smiley:

chválabohu som si zabudol predplatiť VOYO tak som dnes nepočuval tie reči aj Eiseleho niekedy výmysli … livestream na nete mi uplne bohato postačil :smiley:

Ale on měl pravdu. To, že se Alpine takhle potácí, na tom nic nemění, jen je to ostuda.

Ole. :beers::beers:

2 Likes

@Kiks ti pošle fotku Antonelliho. :wink:

1 Like