To nevravím že Alpin je na tom dobre len som zvedavý či bude rovnako tvrdý aj na Ferrari keď majú teraz ešte horšie výsledky ako Alpin vtedy keď to tvrdil.
Najvacsie sklamanie/neg. prekvapenie: Ferrari, Juki a Kimi.
A hned za nimi Lando. 4te miesto nie je tragedia a body sa rozdavaju zajtra, ale ked po poslednych VC ma byt vyrovnany ci porazat Oscara, tak Oscar na PP a on az 4ty je presny opak toho co potrebuje a ma dorucovat.
Rychlost a talent urcite ma, ale nema tu mentalnu silu, Oscar jazdi ako chladnokrvny zabijak a to momentalne robi rozdiel…
Mělo tam být Puff pak Aston a pak George.
Ferrari je zase jednou zklamání sezóny, ale pořád se to nedá srovnat se situací v Alpine.
Ale Lando říkal od začátku sezóny, že se necítí v autě dobře. To v situaci, kdy potřebuje vytěžit každou setinu, není o nic míň důležité než mentální pohoda - ta se ale od toho taky logicky odvíjí. Že je ten hlavní důvod ve finále lhostejný a může mu to v téhle situaci, kdy to auto je na titul, výrazně poznamenat kariéru, to je ovšem fakt.
Nie ze by som nesuhlasil, ale ked minulu sezonu veci nesedeli Oscarovi, ktory mal predtym za sebou len jedinu sezonu a na par VC nemal upgrady, sa moc neprihliadalo a dostaval aj kritiku.
Koniec koncov, a to je to najdolezitejsie, tuto sezonu dostavaju obaja rovnaku techniku a podporu timu a je na nich, ako sa s tym vyrovnaju. Zatial to urcite zvlada lepsie Oscar a Lando sa musi polepsit, nech uz je cesta k tomu akakolvek
To jo, o tom není sporu. Teď je teď a šance je teď. Mně jenom připadá zvláštní, že se u Landa pořád skloňuje psychika a skoro se ignoruje to, co sám říkal. Jako by o tom všichni věděli víc než on sám .
Myslím, že jsem v garaži Ferrari zahledl Federicu Brignone, výsledek jí asi radost neudělal , ale noha zdá se o hodně lepší…
Inak vo Ferrari sa hovorí niečo o Silverstone a Barcelona a výmene TP. Teda AF Corsa by mala prebrať vedenie nad F1 divíziou
Tak to je ale strašidelný.
Vtipný je, že AF Corse prý řídí nějaký Ferrari, který ale nemá rodokmen Ferrari…
Jenom náhodná shoda jmen .
Koniec Freda a nástup Colleta + jeho AF Corsa ľudia
znovu a znovu sa potvrdili 2 veci
-
v rb sa od zaciatku sezony hraju na chudacikov s pomalym autom ktore ale zazrakom vzdy ich hviezda v kvalifikacii dostane na uroven dominantneho timu a niekedy aj pred
-
a to nieje ziadna niekoho hra, mclaren jednoducho nieje kvalifikacne auto a ta dominancia(za urcitych okolnosti) v pretekoch je vykupena problemom zahriat gumy v kvalifikacii
Nevíš, jestli Ferrari ponechalo ty nové zadní brzdy co dovezlo nebo je dali pryč před Q?
Tak je to asi znamení! A vůbec, pravý Ferrari se zase jmenoval Lardi, ani nevím, do kolika let (než otec svolil k užívání jména nebo umřel, nevím, jak to šlo po sobě ). Teď už jim stejně asi nezbývá, než dát na modlení…
Nechápu čím to je, ale čím méně se Ferrari v F1 daří, tím více je mám rád.
Srdci neporučíš
Dneska jsou mým druhým nejoblíbenějším týmem.
Možná je to tím, že jsem viděl to maranellské prokletí a získali si tím můj respekt.
Presne tak, jen se ukazuje ze pokud ma VER stejne auto jako souperi tak nestiha, jedine za cenu faulu, tomu je ale konec, da se rict ze ta hlucha nekolikaleta etapa sampionatu je za nami.