LIVE: Kvalifikácia na VC Emilia Romagna | Magazín F1 - F1online.sk

Alonso 5? xDDDDD
wau, just wau

2 Likes

Je to tam! Aloooooooonso Aloooooonso! :muscle::beers:

… jen tisícinku před Sainzem, masakr, tentokrát klika.

2 Likes

Alonso je nový Franz Hermman.

2 Likes

Málo platné, Oscar je prostě ďábel

2 Likes

Behold, the new world champion Oscar Piastri :sunglasses::pinched_fingers:

Pokud OP zítra vyhraje - a auto na to má - potom to už pro Norrise bude hodně drsná srážka s realitou. OP série výher s perspektivou, že zítra ji může prodloužit, a Norris začíná připomínat Bottase s úvodní výhrou v Austrálii a velkými nadějemi.

3 Likes

Lando tak nějak odpadá, zdá se mi.

2 Likes

Mít Alonso jen o trochu lepší auto, tak i on porazí Norrise. :smiley:

4 Likes

Piastri zasluzene. Bolo to tesne, ale v tretom sektore mal premavku, ktora ho tiez nieco stala, dnes jednoznacne zasluzena PP. Max napriek tomu velmi pekny vykon. Norris opat riadne pohorel a ak bude mat Mclaren v pretekovom tempe podobnu vyhodu ako v Miami, tak (za predpokladu, ze nepokazi start) to zajtra bude pre Piastriho prechadzka v parku.

Vyborny vykon aj Alonsa a cely Aston Martin, to zlepsenie je enormne.

5 Likes

A to chtěli, aby Stroll vyhodnotil upgrades

1 Like

Bože, ten Lando je fakt lama :frowning: .

2 Likes

cítim v kostiach, že Norrissovi sa zasa pošťastí SC a ani nebude vedieť ako vyhrá, detto Russell skončí na pódiu

Brutal, ale pravdivé.

Hlavne na to ma skvelu vychodiskovu poziciu, v Imole je PP velka vyhoda a na cele sa to da pomerne lahko zazatkovat. Ak Verstappen zajtra na starte nevystrci lakte, mal by to mat Piastri celkom v suchu.

3 Likes

Nemůže mít štěstí věčně.

@Unleash_the_lion Taky si myslím. “Paradoxně” by teď Landovi pomohlo, kdyby se Verstappen před toho Piastriho dostal. Jeho problém číslo 1 je totiž momentálně Oscar.

Gratulácia k PP najlepšiemu pilotovi na gride.

Alonso s nejhorším autem 5 místo na startu :smile:

3 Likes

Aston dnes velmi pekne prekvapil… ALO p5 som nečakal… taktiež oba williams pred ferrari… to Ferrari musia niečo zmeniť, pretože takto to nepôjde s nimi

1 Like

Tak nakonec to Max na pole nedal, ale i tak hodně dobrý výkon. Oscar pěkně, Lando ne. Vypadá to, že si není v autě úplně jistý, jak by potřeboval. George taky hezky. Ale celkově jsem ráda, že je tahle kvalda za námi bez další krešky.

5 Likes