Ak si myslis, ze moje nazory su len na zaklade tohto clanku a teba a ze ini nepisali o Sainzovi a ze bola chyba ho vymenit, tak ta v tom necham, ked vies lepsie nez samotny autor prispevku
Cunoda najednou ztrátu menší než 4 desetiny. Fakt zajímavé.
Leclerc dal niečo čo som nečakal P3
Hezky Alex, pěkně i Júki, přeju mu to moc! Lando jezdí moc pěkně v porovnání se včerejškem, to dobré nebylo. Na co to bude zítra se uvidí. Jo a Charles pěkně, je hezké vidět, že z rychlosti na kolo, která ho zdobila vždycky, nic zatím neztratil.
Charles zase caroval!
Tak Charles je po Maxovi jediný čo vie vytiahnuť niečo takéto
Max not bad not great. Leclerca zítra dá, ale McLareny jsou moc rychlé (no surprise there).
Veľa bude záležať od počasia. Kľudne môže Hulk dať ďalšie pódium.
Gratulace Landovi, dnes zvýšil hru a byl tím rychlejším. Piastri je furt ve hře, ale musí si to vybojovat. Leclerc velmi dobré kolo. Ještě Albon moc hezké kolo a Tsunoda je najednou také velmi vysoko, nová podlaha mu očividně pomohla
Pekna tesna bitka McLarenov, gratulacia Landovi
Max sa chybou pripravil o P3, stane sa, Charles treti super.
Red Bullem nadopovaná sestava na P7 až P9.
Mclareny super, Leclerc tiež veľmi dobre, Verstappen štandard, hoci s chybkou. Sklamanie dňa Hamilton. Počasie to poradie zajtra zrejme poprehadzuje. A samozrejme veľmi dobre Albon. Stratiť tri desatiny na Verstappena na takom okruhu ako je Spa, tak to je super.
Este ze tu vasa trojka spammuje den co den. Po tolkych shitoch ktore ste zo seba uz dokazali vypustit stale dokazete prekonat v stupidite samych seba. Dakujem sa pobavenie.
Éra jedničky a nuly skončila?
Prý Aston nepoužil nové přední křídlo, ani to zadní
AstonMartin velká hanba… posledne priečky… nepomože im ani Newey… taký vzostup teamu som už dlhu dobu nevidel…
To nie je iste,kedze zvysili pritlak a znizili top speed.
Nepoužili, na Q nasadili staré přední i zadní křídlo s high downforce
Na najdlhsej trati v kalendari.
Ale skresluje to trochu ta Maxova chyba, mal byt blizsie k McLarenom a urcite pred Charlesom.
Já jsem za Yukiho rád, ale jedna vlaštovka jaro nedělá. Zítra ale budu držet palce. Nicméně dobře dopadli i Hadjar s Lawsonem, takže hádám, že to není jen o tom, že by Yuki náhle vystřelil nahoru.