necakane? vsak im to slo mizerne od momentu ako v SPA vysli na prvy trening.
Alonso stráca svoj čas v F1… aston sa ukazal ako neschopný team
Snad vědí co dělají, když zahodili kvaldu.
OK, uvidíme zítra.
Krásne si vypichol chybu Maxa a zamlčal chybu Piastriho, ktorou sa pripravil o PP.
Ty si tak hnusný pokrytec a moralista, že tu nemáš konkurenciu.
@Hedgehog pre pobavenie
Nemyslím si po Q1 tam začali nastavovat, využili toho, aby to stihli do konce Q
neviem ako to islo Cunodovi, ale Verstappen nevyrezal uplne idealne kolo. Ale ano, 4 desatiny na dlhom okruhu, doteraz asi najblizsie.
Jako zítra odpo mi to ukazuje že spíše pršet nebude.
Ano necakane.
Aj sprint ukazal ze Ferrari a uz vobec Mercedes sa narozdiel od RB na naj McLaren nechyta a rozhodla Maxova chybicka, to bolo tiez necakane, podobne ako Jukiho “ozitie”
Edit: Prepac, zle som to zachytil, nepisal si k Q3 ale Q1, moja chyba
A mě to ukazuje, že pršet bude
Lewis je za zenitom a Antonelli este daleko pred nim.
Tebe asi ušlo, že RB má úplne odlišný setup ako šprinte. A keby v šprinte Piastri ubráni štart, tak zmizne v diaľke a vyhrá o 10 sekúnd.
Ukaž kde koukáš?
Josova slabá chvíľka:
Bez ohľadu na to kto komu fandí, pohľad na Landovu maminu je super. Krásne ako je šťastná a hrdá na Landa.
Kurnik sopa propasl jsem to, tak nebo tak teorie o zamerne zpomalovanem Tsunodovi vyhozenym Hornerem se potvrdila.
Já samozřejmě taky. Jen se trochu podivuji nad tím zlepšením dvojky, trojky a čtyřky.
Skoro se zdá, že že v RB probíhala nějaká diverze, aby Hornera mohli vyrazit co nejrychleji.
Tak to je dobre, ze ho vyhodili. Uz Cunodu nemusia spomalovat. Mozno spomalovaj aj Verstappena. Mozno je nacase aby si aj ty vyhodil toho Hornera z hlavy…
No a co si tim chtel vlastne rict VER je pomalej sam o sobe, ten nepotrebuje spomalovat.
To asi ne, dneska zahodil min P3 svým vyjzedem z T1