LIVE: Kvalifikácia na VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

Co jsem smíchal? Ty jsi napsal, že 0.117 není žádný náskok na kolegu. Podle mě je to furt náskok a jestli je to jednou 0.117 a po druhé 0.342, tak to neřeší nic, prostě je ten pilot furt rychlejší. Jen si hloupě chtěl kopat a zase ti to nevyšlo

Netreba zabudnúť že dnes je sucho a zajtra sucho nebude, takže Hamilton kľudne môže skončiť vysoko a Yuki vzadu v preteku

1 Like

Všiml jsem si, Max vyhrál spritn, tak krysy zase vylezly :smile:

1 Like

Takže Cunoda najednou Q3? To je zajímavý :smile:

1 Like

No hlavně že máš dobrou náladu, to je to nejdůležitější.

Pejsek a kočička reagovali na něco jiného, ale to neva.

2 Likes

Nenamyslaj si, absolutne uprimne, vobec som nemyslel na teba, je nemalo hejterov ci prilisnych kritikov Lewisa :wink:
Tak poprosim, nechaj na mna na koho reagujem a nerozhoduj za mna ze koho som myslel, dakujem.

1 Like

A bol aj fialový minisektor či ten šetrí na zajtra?

2 Likes

Zatial je napomocny ako katapult v helikoptere.

2 Likes

Jediná podstatná bilancia je 20-16 pre hobíka.

1 Like

Nějaká fialová mikrosekunda by se prý našla.

Situs má určitě jejich kompletní seznam, vede ho už dvacet let. :wink:

2 Likes

Nakoniec to nebol Helmutov gombík, ale Hornerov.

4 Likes

Když ono všechno chvíli trvá. Ale třeba skončí v nervech jako Alain Prost, u Ferrari taky nic nového :smile: .

Jo, to jsem právě před Q četl, a najednou slušný :grinning:

1 Like

No toto je nadlhsie, nemam uzavrety nazor, je to pol sezony po velkej zmene.
Ak to tak bude aj buducu, viacmenej suhlasim, ale nie uplne.
Ham jazdi tuzku, katastrifa, slabota a ma minimalne tolko bodov co by mal Sainz a 86% Charlesa. Plus brutal marketing a fin. benefity pre Ferrari. Nepride mi to ako zhorsenie a ukoncit karieriu vo Ferrari je snom mnohych :slight_smile:

1 Like

Sainza vo Ferrku som pod tymto clankom spomenul len ja, takze moja poznamka na teba bola fakticka.
Zjavne si niekto nepamata,co v prispevku napisal. Ďakujem,ze uz budes reagovat len k veci.:+1:

Piastri velmi, velmi chytře :grinning: Uplně bylo vidět že naschvál si to kontroloval, prevít :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ten Brundle je dobrý zaslepenec vůči Verstappenovi. :smiley:

A teď - je tady lepší být první nebo druhý :smile: ?

No tak nevím na co jiného si reagoval, ani proti se identifikuješ jako pejsek

2 Likes