LIVE: Kvalifikácia na VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

Jak může být ten Leclerc pořád tak naivní. :joy:

A získali s ním ten titul nebo ne?

1 Like

Tim, ktory za tazke peniaze najma dochodcu za zenitom za ucelom marketingu, pre mna nepreukazuje mentalitu potrebnu na boj o titul. Najatie Hamiltona nie je hlavnou pricinou mizerie Ferrari, ale urcite je jej symptomom.

3 Likes

Ale Alonso byl o 0,117 s rychlejší než Stroll. Jestli nevidíš tu galaktickou převahu, pak jsi asi slepý. :grin:

Servis očí prý poskytuje doktor Hogr, optiku o patro níž provozuje Situs a zdravotní sestru dělá spinelessheep. :wink:

3 Likes

Ako urcite si Lewis zasluzi aj kritiku, ale pricasto je vidiet, ako niektori len cakaju na akekolvek zlyhanie a pride obrovska kritika a spomienkovy optimizmus na Sainza…
Lewis sa stale hlada, je to objektivne velka zmena (povedali to aj ini piloti a insideri), mozno uz na uplny top nema, ukaze asi buduca sezona, ale v polke sezony ma 86% bodov skveleho a roky vo Ferrari zabehnuteho Charlesa.
Ak by mi to povedal niekto pred sezonou, tak poviem ze je to uplne OK.
Aj teraz zajazdil hned za Charlesom a ako jeho smola na limity potesi tych, co ho vzdy v minulosti kritizovali :slight_smile:

5 Likes

Bilance 26:0 není podle tebe ukazatelem velké převahy?

2 Likes

Nie,ale ani ich nestal rocne 100mil.

Přesně jak píšeš.

Tak good for them, tak to stálo za to no. :smiley:

To dela ze $trolla jeste vetsiho goata, kdyz ma vic bodu nez Alik.

2 Likes

smola na limity ? Však to bola 3. školácka chyba za jeden víkend. Máme ho tu obdivovať za to ?

Obojí najednou, to by nebyl Honzík, aby nesmíchal všechno dohromady jako když pejsek s kočičkou dělali dort.

2 Likes

Ak mas nejaky problem,tak to mi to napis a neodkazuj na mna cez niekoho ineho. Dakujem.

1 Like

V té klíčové statistice vede Stroll.

Sorry, Stroll. Sami píšete, jaký je to kastrol.

Kritiku si zasluzi v prvom rade Ferrari. Hamilton jazdi tuzku, ale tak ma uz aj 40 rokov, v sporte je uz velmi dlho a dosiahol historicke uspechy. Asi uz nevie oklamat vek. A ak sa chce na stare kolena vozit vo Ferrari pre prestiz, preco nie?

Len teda nechapem Ferrari, naco ho brali, ked jazdi posledne tri roky slabo. Teda mozno aj chapem, ale vypoveda to nieco o tom, ako velmi su odhodlani ziskat titul, ked si chcu robit marketing s Hamiltonom.

3 Likes

Yuki P5??? Žeby to bolo všetko Hornerom a už nemôžu tlačítka stláčať???

2 Likes

Když ho podepsali a od Ferrari se čekalo, že bude bojovat letos stabilně vepředu, tak jsem si to myslela taky. Situace je ale daleko složitější, pořád se nějak motají a v téhle situaci jim Hamilton jako jezdec s množstvím zkušeností ze dvou mistrovských týmů (první od titulů Schumiho!) může hodně pomoct. Jinak rychlejší je a asi i bude Charles, věk se zastavit nedá. Sainz by jim nic navíc už nepřinesl.

… raději o tom nemluv, protože tato šlichta předpověděla na základě toho jak si v kvaldách vedl Stroll vedle Vettela že Stroll bude Alonsa v kvaldách pravidelně porážet :smile:

1 Like

Tak to bolo stastie.
Stava sa to, jasne, je to chybicka (videl si ako tesne) s obrovskymi nasledkami, preto to vnimam ako smolu, samozrejme zavinenu Lewisom, ale co take strasne to je na velky naklad a vozenie sa neustale po niekom?
Ta vseobecna nenavist dakedy taka velka nebola, uplne zjavne niektori nesledovali F1 ani len dve dekady dozadu a chyby su uplne bezne a robili ich aj majstri a tu sa postupne z malickosti robia vsetci babraci a amateri, co je smutne az chore :slight_smile:

1 Like

Ferrari inak tento rok nejde ani ich systém na varovanie pred monopostami v Q ani GPS, tam nefunguje fskt nič