LIVE: Kvalifikácia na VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

Díky, vše je zaměřeno na závod kde se jede o body :muscle: :grinning:

1 Like

jaj a zase niekto kto sa ani nevyzna, hamilton uz vyhral za ferrari sprint pretek. takze porovnavanie s nakym massom je zase uplne zase slovenske mudrlanstvo ,

Preju pevny nervy a dobry tempo. Chlapaci maji pred sebou kus prace.

Ham co se vytasil že nedopustí osud ve Ferrku jako Alo a Vet teda jede :face_with_hand_over_mouth:

povedal slovensky mudrlant, gratiulujem, smeje sa snad na tebe cela europa ako na nasom premierovi.

Díky, budeme to potřebovat.

Stejně to Ferrari stojí za ho*no, tak je to jedno. :joy:

Máš pravdu, vyhrať šprint pretek je nič v porovnaní čo tam dokázal Massa.

Myslel som však Massu po tej jeho nehode.

Nastavení s výšším přítlakem chápu, ale podle mě AM dělal kočkopsa, kdy chtěl ještě určitou rychlost na rovinkách a je z toho tohle. No můžou teď ještě pracovat na nastavení případně parc fermé a start z boxů. Tam pomůže jedině déšť zítra :smiley:

Však ho nedopúšťa, ti aspoň naznačili boj o titul, Lui vypadáva v Q1 po vlastných chybách :smiley:

Politiku sem neťahaj, tu sme pri F1.

1 Like

Ano, teď když bude třeba hrozit déšť velkou pravděpodobností tak si vzadu můžou dělat co chtěj :grinning:

1 Like

Napríklad prezuť na slicky oveľa skôr ako zvyšok a stratiť ešte viac. Kde som to len videl. :thinking:

Dve necakane vypadnutia v Q1, pre Lewisa a Kimiho katastrofa, snad sa otrasu…

Celkovo mi je ale smutno, nie len pod tymto clankom, ze viac ako o teseni sa a fandeniu, je to o antifandeni, kritike, zvelicovani a zosmiesnovani druhych, ale taka je asi doba :slight_smile:

3 Likes

Krasa! Sir nam ukazuje,ako si predstavuje 100% robotu od kazdeho clena timu a pritom motivuje ostatnych.:smiling_face_with_tear:
Zlaty Sainz vo Ferrku.:+1:

No a komentovat Astonkov a vraj nove predne kridlo podla Neweyho napadu, to radsej prenecham tunajsim odbornikom z tabora Alza.:stuck_out_tongue:

2 Likes

A není to úplně jedno, když nebojují o tituly a ani zjevně nemají zájem o ně bojovat? Takhle aspoň získali na marketingu. Co víc by měli se Sainzem? Ten vysněný titul?

1 Like

Honzi už si vypol alebo pozeráš a čakáš či náhodou nepríde chyba Maxa?

Ja by som bol veľmi rád, keby to Hamiltonovi išlo. Pre nezaujatého fanúšika je každá konkurencia v poli dobrá. Avšak to, čo Hamilton aktuálne predvádza nie je dôstojné majstra sveta a vynikajúceho pilota.

A na fica ondiem, toho treba za golier vytiahnuť z úradu vlády a vyfackať ako nespratného fracka.

1 Like

Jsou dva scenare, ktery se u Honzika stanou…

1. Max vyhraje kvaldu. → Honzik prijde s argumentama, ze RB je top notch auto a mclaren neni dominantni.

2. Max nevyhraje kvaldu. → Honzik zacne hazet hnuj na Maxe, ze je to podradny pilot, ktery dela chyby.

Co tipujes, ze se stane?

5 Likes

Sainz v minulej sezone ukazal,ze bez velkych reci vie bojovat za tim a pritom nemusel. Nepotreboval k tomu obrovske medialne vyhlasenia.
Zial Ferrko ziskalo len marketingom,ale nie vysledkami.