Díky, vše je zaměřeno na závod kde se jede o body
jaj a zase niekto kto sa ani nevyzna, hamilton uz vyhral za ferrari sprint pretek. takze porovnavanie s nakym massom je zase uplne zase slovenske mudrlanstvo ,
Preju pevny nervy a dobry tempo. Chlapaci maji pred sebou kus prace.
Ham co se vytasil že nedopustí osud ve Ferrku jako Alo a Vet teda jede
povedal slovensky mudrlant, gratiulujem, smeje sa snad na tebe cela europa ako na nasom premierovi.
Díky, budeme to potřebovat.
Stejně to Ferrari stojí za ho*no, tak je to jedno.
Máš pravdu, vyhrať šprint pretek je nič v porovnaní čo tam dokázal Massa.
Myslel som však Massu po tej jeho nehode.
Nastavení s výšším přítlakem chápu, ale podle mě AM dělal kočkopsa, kdy chtěl ještě určitou rychlost na rovinkách a je z toho tohle. No můžou teď ještě pracovat na nastavení případně parc fermé a start z boxů. Tam pomůže jedině déšť zítra
Však ho nedopúšťa, ti aspoň naznačili boj o titul, Lui vypadáva v Q1 po vlastných chybách
Politiku sem neťahaj, tu sme pri F1.
Ano, teď když bude třeba hrozit déšť velkou pravděpodobností tak si vzadu můžou dělat co chtěj
Napríklad prezuť na slicky oveľa skôr ako zvyšok a stratiť ešte viac. Kde som to len videl.
Dve necakane vypadnutia v Q1, pre Lewisa a Kimiho katastrofa, snad sa otrasu…
Celkovo mi je ale smutno, nie len pod tymto clankom, ze viac ako o teseni sa a fandeniu, je to o antifandeni, kritike, zvelicovani a zosmiesnovani druhych, ale taka je asi doba
Krasa! Sir nam ukazuje,ako si predstavuje 100% robotu od kazdeho clena timu a pritom motivuje ostatnych.
Zlaty Sainz vo Ferrku.
No a komentovat Astonkov a vraj nove predne kridlo podla Neweyho napadu, to radsej prenecham tunajsim odbornikom z tabora Alza.
A není to úplně jedno, když nebojují o tituly a ani zjevně nemají zájem o ně bojovat? Takhle aspoň získali na marketingu. Co víc by měli se Sainzem? Ten vysněný titul?
Honzi už si vypol alebo pozeráš a čakáš či náhodou nepríde chyba Maxa?
Ja by som bol veľmi rád, keby to Hamiltonovi išlo. Pre nezaujatého fanúšika je každá konkurencia v poli dobrá. Avšak to, čo Hamilton aktuálne predvádza nie je dôstojné majstra sveta a vynikajúceho pilota.
A na fica ondiem, toho treba za golier vytiahnuť z úradu vlády a vyfackať ako nespratného fracka.
Jsou dva scenare, ktery se u Honzika stanou…
-
Max vyhraje kvaldu. → Honzik prijde s argumentama, ze RB je top notch auto a mclaren neni dominantni.
-
Max nevyhraje kvaldu. → Honzik zacne hazet hnuj na Maxe, ze je to podradny pilot, ktery dela chyby.
Co tipujes, ze se stane?
Sainz v minulej sezone ukazal,ze bez velkych reci vie bojovat za tim a pritom nemusel. Nepotreboval k tomu obrovske medialne vyhlasenia.
Zial Ferrko ziskalo len marketingom,ale nie vysledkami.