Rumors o Taylor Swift a Alonsovi sú pravda, postovať pod článok o RB upgrady Aston Martinu
Zabudol som na niečo?
Rumors o Taylor Swift a Alonsovi sú pravda, postovať pod článok o RB upgrady Aston Martinu
Zabudol som na niečo?
Nikto sa sem neregistroval s cieľom hádať sa alebo sa osobne urážať (s výnimkou asi boba a podobných utrápených jedincov). Všetko to zmenil až @HellHogr , ktorý je tu len preto, aby každého napádal a vyvolával hádky, lebo jeho život je natoľko nudný, že je tu online 24/7 s výnimkou dní, keď mu mamka nezaplatí internet.
Ja som tu prvých x mesiacov písal čisto faktické komentáre a diskutoval len v sobotu s nedeľu o F1. A potom z nejakého dôvodu sa ten zubatý pes do mňa začal obúvať a vyvolávať hádky. Aj včera tu išiel všetkých presviedčať, že prvá zákruta v Maďarsku je rýchla a nie pomalá len preto, že ja som napísal, že tá zákruta nie je rýchla.
Jo takhle. Takže je ok psát o někom, že je kkt, rakovina atd. Ale když na to člověk reaguje, tak vytváří ten problém?
cirkusantska hudba!!! sakra, nezabudaj na cirkusantsku hudbu!!!
jj toto bol solidny ulet potom to otocili, uplne mimo misu a sami sa na tom bavili klasicka situacia u nich
vacsina diskuterov tu do nich husti, ze oni su ten problem, ale to je na tom smutne, ze im to este pomaha lebo sa citia ako nieco specialne, ze cely svet je proti nim
Keby som ťa nepoznal a nesledoval na tomto fóre cez rok tak by som ti toto stavanie sa do pozície obete uveril….
Kedže ale viem ako tu funguješ a poznám všetky tvoje postupy tak ti len napíšem aby si sa nenechal vysmiať.
Ty nie si obeť. Ty to všetko začneš, schytáš čo si zaslúžiš a potom hráš obeť a plačeš do súkromných správ. Každopádne ja mám na háku, aspoň sa mám na čom pobaviť. Tu aj našu debatu ukončím, len som chcel pripomenúť, že si mal ban aj ty kedže si to zase zamlčal a ukázal zase len na druhých.
No kluci,
Spineless úplně normálně napsal, že je škoda, že Alonso neměl v Q3 pneumatiky.
Z ničeho nic na něj vylítl Ježek s nějakým podrážděným shitem ať se vrátí do reality a přestane brečet…
A od tý doby je tady shitstorm. Do tý doby tady byla klidná kvalda.
No ale může za to @HellHogr chichi…
Kdo tady spustil shitstorm? Ježek, Norďák skrz to, že mu je 14, tak to followuje. Co jsem tu začal? Nic, napíšeš sračku a zdrhneš🙂
Neprekrúcaj čo píšem… ty si vážne “pomalší”
co by si bol za kamarata keby si nepodrzal pele
ty si horsi jak oni, ty si tu trollujes vo velkom a potom sa stiahnes do ulity a len sa bavis doma pred pc
Tak si po sobě přečti co píšeš
Co jsem tady začal?
Ježek ztratil jablíčko nebo co?!
Už sme raz túto debatu viedli. Odomkni si profil… ja si môžem dať tú námahu a ukázať všetkým na fóre kde všade si to začal.
No čo? Ideš do toho?
Ocividne tu uz nejaku dobu nemam prehlad, necakal som, ze sa to tu takto rozbehlo a deju sa tu “konflikty” medzi uzivatelmi. Ja si pamätam este casy, ked sem chodila Kiks a ostatni sa jej smiali, ze podporuje Russella trosku privelmi. Vtedy to bol este mlady typek vo Williamse a obcas chyboval.
Nejake vysmievanie alebo homofobia (to som tu minule zazil pod clankom s Ralfom a dôrazne odporucam, aby sme to danym jednotlivcom vysvetlili, nech sem nepisu ziadni dezolati) samozrejme v poriadku nie je, ale normalne off topic temy nevidim ako problem v ziadnej diskusii, napriklad ta Taylor Swift x Alonso alebo grid girls temy, to mi pride okej.
Diskuzi si tu můžeš projít, jak chceš. Tak mi řekni, co jsem tady v te diskuzi začal, kdyz to tvrdíš
Já ti poradím, tady nějaké porovnávání pindíků je uplně k ničemu, není to reálný život, jen diskuzní forum k F1 tak se zkus vrátit ke kořenům a lidi co nechceš nečti a nesnaž se nad nimi vyhrát, je to prohraná bitva. Bojuj s argumenty k F1, to je to jediné co by tady mělo mít smysl, pokud tě F1 baví.
Dejve. Ty jsi místní Švýcarsko. Rozsekni to.
Takže zase nič