Nic, jenom si zase lhal a snažíš se z toho vykroutit
Odomkni profil…
Přestaň lhát, když je ocividny opak
Likoval jsem ten první Ježkův post co to spustil, dneska jsem chtěl vidět krev
Nah kámo toto je zbytočné a dobre to vieš.
V momente kedy neexistujú argumenty na jeho obranu sa automaticky využíva karta “otoč tému na hocičo iné”.
Sám si to videl dnes kedy z jasného argumentu @Jos_Verstappen, že T1 v HU je pomalá zákruta a reakcii od neho, že nie vo všetkých analýzach je to stredne rýchla sa to zvrtlo na
- Max nevie brzdiť
- Kedy Adrian pôjde do dôchodu
- Či je rozdiel v rýchlosti 26km/h mali alebo veľký
Takhle to s tebou bylo bohužel i na sports…
Všetci klamú, všetci sú zlí… ty jediný si lietadlo
To mě je jedno, co jsi dělal, ale zajímá mě, proč se to tady stalo.
Chlapi podte do seba, ja sa tu len bavim (a snažím sa nejak priradiť si mená k tímom etc.)
Btw prečo tu je toľko fanusikov Astonu?
Ja to moc dobre viem a opakovane robím tu istú chybu asi si to aj zaslúžim kedže som sa nepoučil
Best of the rest dneska
ok tak to rozviniem - oftoppic temy su samozrejme ok, sak zase mas tyzdne kedy sa nejazdi atd, a ludia tu chcu diskutovat aj o niecom inom, nakolko sa tu vytvorila podla mna fajn komunita (az na tri osoby)
ide o to, o co vzdy - hogr a jeho kamosi ti budu vycitat co dookola robia oni sami, prekrucat a vrhat ta do pozicie zleho cloveka, len aby sa ich preslapy a podle utoky prehliadli a ty si z toho vysiel ako ten zly …
ja mam s hogrom dlhu a bohatu historiu, nie raz tu do mna utocil aj ked som sem napr neprispieval, komentare “kde je ten Jezek ted …” si tu snad kazdy dobre pamata
bob ma tu obvinil, ze som mu dal ban, naco aj sam p Kubala reagoval, ze bob dostal ban za homofobne komenty na adresu RBR … to uz ale bolo v tej chvili jedno, u hogra som bol stbak, policajt a neviem co no ostavalo mi len si z toho tiez robit srandu, lebo stale som sem chcel chodit sa bavit s tymi, ktori su pre mna normalny (nemam patent na urcenie normalnosti)
chapem, ze pokial sem nechodis denne, tak to mozno prehliadnes, ale toto sa taha uz mozno aj dva roky, a na ceskom F1 fore to trvalo takisto, az kym tam to forum kvoli nim kompletne nezrusili (pozdravujem Piškotka )
mna osobne mrzi, ze som sa casto nechal zatiahnut do Hogrovych hier a zbytocne som pustal uzdu nervom a spamoval tu donekonecna vo vlaknach a nadaval im … takyto clovek niesom, bola to frustracia z neustaleho napadania mojej osoby z ich strany
hogr mi casto napise spravu s textom “zase jsi to nezvladl” out of context z nicoho nic, len ked ho ignorujem a nevsimam si ho
ale priznam sa, ze sam niesom bez viny, a mozno by som si nejaky docasny ci trvaly ban zasluzil aj ja, som s tymto pripadnym scenarom zmiereny
lenze poslednu dobu, vlastne odkedy zacalo presakovat von, ze v Redbulle su interne problemy, tu neni mainly vidiet nic ine nez to, ako traja ludia nadavaju nonstop na Maxa, na RBR, a na vsetko okolo, okrem bajneho sampiona Alonsa, Astonu, Mercedesu a Hamiltona.
sprav si nazor aky chces, ten moj som prave napisal.
David pomůže až když jde opravdu do tuhého, jinak si to užívá
Protože tohle je z mého pohledu naprosto absurdní. Pokud ta diskuze přeroste v něco co není, tak jediné co zbývá je to trolovat. Je tu x lidí z obou stran, kteří diskuzi berou smrtelně vážně a to je fakt nezdravej stav.
Je tu příliš nevrlejch lidí, jsou to trosky. Svou práci uklidňovače neodvádíš dobře
No ani ne. Ale Ježek má strašně zajímavej styl když to ztrácí
Alonso bude startovat před Maxem, o tom by jsme se měli bavit Vydrží déle jak jedno kolo?
oponenti chcu vidiet krv, a potom placu ked dostanu, na tom neni nic specialne