LIVE: Kvalifikácia na VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

… pod těmi kapky ze sprchy je nej :slightly_smiling_face:

1 Like

No Max startuje 3 pozice za Alonsem, to by mohl Alo udržet :grin:

Věřím ti, jen aby to nebyla zase chyba :slightly_smiling_face:

1 Like

Já mám rád tu u bazénu. :slight_smile:

2 Likes

Já to smrtelně vážně neberu, ale když vidím totální pokrytectví, tak na to zareaguji. Bohužel ty jsi skoro vždy na opačné straně…pro mě švýcarsko prostě nejsi, promiň. :grin:

2 Likes

Dejve tak to tady rozseknu já. Byla tu nějaká diskuze skrz Q, Spine napsal: škoda, že Alo neměl nové pneu na Q3. A Ježek přiběhl s kopáním - což si sám olajkoval. Nechápu, co na tom bylo smrtelně vážného nebo provokativního, prostě povzdechnutí nad množstvím sad pro pilota.

Každý tu viděl a může vidět co ježek psal a kolik z toho je k F1. To stejný Norďák, kterej se nechává strhnout a to hodně často. Já neříkám, že to nepíšu taky, ale ta lež od @Michal824 že vždycky začnu všechno já, je směšná. Co víc, tak vymlouvat se na uzmačnej profil, když jsi přímo v té diskuzi, tak je úplně mimo. Prostě ses přidal ke kopání, nic víc, nic míň, akorát si u toho lhal, což teda není poprvé.

Já jsem se tu setkal s několika urážkama od @Jos_Verstappen @rHapo @raptor22 @Hedgehog @Nordotor - některý byly a jsou silně za hranou, některý se dají. Co je ale ovšem stejný, tak se slítnou vždycky v nějakém uskupení a jedou cikánskou férovku, tady se k tomu přidal i @Michal824 dokud do toho nevstoupili ostatní.

Vy výše zmiňovaní, vám nikdo nebrání mě ignorovat, ok chcete se hádat, nevím proč, ale ok. Ale to co tu předvádíte s urážkama je prostě dno. Že se lidi pohádají je normální, ale psát někomu rakovino, zrůdo, urážet na základě vzhledu (v tomhle případě zubů - což je i tak směšný), nebo i věku, tak je prostě dno, to ukazuje na maximální nevyzrálost vás, jako jedinců. Že si řekne, je ty jsi ■■■■■, idiot nebo podobně, tak dejme tomu, ale vy to už dávno ženete za únosnou mez.

Já nemám problém uznat svoje trollovací chování v některých případech, ani to, že jsem použil ostrej slovník, ale abych tu někoho takhle urážel, to by mě fakt nenapadlo.

Jestli v tom budete pokračovat, tak se nedivte, že se to bude vracet. Já k tomu sáhnu jen v případě, kdy s tím zase jeden z vás příjde, nic víc, nic míň. A hlavně tu pak nebrečte, jak někdo rozkládá forum, nebo, že by někdo měl dostat ban, po tom co předvádíte.

5 Likes

Aby jsi nám nevykrvácel když tak rozdáváš :smile:

1 Like

Za chvilku sprint F2. Aron dostal nějakou penaltu?
Protože Kimi byl 5 a teď je 4.

Už psali, že to je chyba v grafice, ale nevím :smiley:

ty si normalny? alebo o co ti ide? tu tvoju hru na obet sme uz vsetci prekukli

1 Like

To co si zase vypotil za eleborát, Honzo. Přesně o tom mluvím :grin:

Ano, dneska tu žumpu rozjel Ježek. Takhle to stačí napsat :slightly_smiling_face:

1 Like

Napísal človek čo tu uráža @Nordotor za vek :smiley:

3 Likes

mozem ja za to, ze su kolegovia tak upjati na to, comu fandia? :smiley: ale okej, budem solidarny, zoberiem to na seba, prepacte uzivatelia za shitstorm, ktory som vyvolal

1 Like

Díky za upozornění, zapínám.

1 Like

A víš proč Dejve? protože mě to nebaví, to je furt dokola. Ukaž mi, kde jsem dělal na ježka nebo další bodyshaming nebo psal, že jsou rakovina, ode mě tyhle srance neuvidíš, já to tu mám neustále, a pak tu bude někdo psát, že já jsem něco začal?

1 Like

Aron dostal 5 míst za vytláčení a 5 za kolizi. Takže měl z PP startovat na 10 místě, ale je 20.
A vztahuje se ta penalta i na závod? :smiley:
Divný to je.

1 Like

To čtu prvně :smiley: divný to je

Nebo jako, že je 20 není divný, to je logický, ale nevím proč má penaltu teď. To ji na závod mít nebude?
Nebo to je na oboje?

reagovat a reagovat, můžeš reagovat, jako člověk

nema cenu na tie uplakane komenty vobec uz asi ani reagovat hapo …

to je vzdycky o tom, ze ten clovek robi sam PRVY to co vycita ked je mu vratene, mysli si, ze tu ma privilegium byt nekorektny, tahat to do osobnej roviny atd

je len na smiech ako ti, co s nim suhlasia.

2 Likes