LIVE: Kvalifikácia na VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

to pak na závod není

No vidíš a mě zase příjde, že jsem na vás (hlavně na Honzu) až moc hodnej :grin:

Jinak to se Švýcarskem vymyslel Puff…asi naznačuje moji náklonost k náckům, jinak moc nechápu tu mojí spojitost se Švýcarskem :grin:

1 Like

Vidím deštníky, ale na výraznější déšťík to nevypadá.

Aha… pekný pokus zahrať sa na chrumkavého.

Je tu dosť ľudí ktorí si pamätajú ako si sa tu smial z infarktu a ešte zosmiešňoval daného užívateľa. Myslím, že sa tu nájde dosť ľudí ktorí sa pamätajú ako bezchrbtovo si vytiahol smrť domáceho miláčika (zdravím Ježko :slightly_smiling_face:) a ako využívaš každú citlivú vec voči komukoľvek s cieľom ublížiť… nesmial si sa ani s toho, že niekto nemá na nájom…. Bože, ty si tu narobil toľko špiny, že toto je úplná úbohosť skúšať hrať to zase na city pre ľudí ktorí možno nemajú nasledované všetko čo sa tu dialo :sweat_smile: podlý klamár. To presne si kamoško.

5 Likes

Tak ty jsi takový nestranný a férový…
Jen nemáš rád Mercedes, ani moc ZakaB. a máš rád RedBull a Ferrari.

Jinak jsi férový kluk. :+1:

Na mě jsi extrémně přísnej

však ale kokos keď sa idem hrať na etalón morálnosti a vyčítať tu niečo a ešte idem povedať že urážky na vek sú absolútne dno, tak aspoň mám toľko chochmesu, že to sám nerobím.

A ne že, 5 príspevkov vyššie urážkam nordáka, že je decko :slight_smile:

3 Likes

Prečo to zasa odkladajú ? môžeme konečne prestať robiť frašku z toho pretekania ?

Jinak teď jsem si všiml, že tam je docela dlouhé vlákno. :smiley:
Není tam jen Alonso, takže si to projedu až nikdo nebude doma. :smiley:

a ty si cakal nieco ine? hogr je v tomto majster sveta dvojnasobny

on ma urazal v jednom vlakne, ze nemam na najom, lebo som si dovolil napisat, ze v prahe su drahe byty, len aby vo vedlajsom vlakne chcel so mnou diskutovat o F1 :smiley: :smiley:

ja uz od neho necakam nic, dufam, ze pan Kubala bude mat cas a chut sa tomu pozriet na zub, a vyriesi to, nech to dopadne akokolvek aj pre mna.

4 Likes

Každý, kto nemá rád Mercedes je férový kluk

Tak jsou to jelimani a jsou to F2 vozy. Tam to trochu chápu, ale jen lehce.

No právě, kluk.

to jsi, protože tu lžeš o x věcech.

kde? to, jak to tu někdo přetočil moje slova? napsal jsem, bacha aby ti z toho nejeblo (takhle se běžně baví minimálně na Moravě), ve chvíli, kdy měl temnej rage a dostal pak další ban. Nikdo jsem se z infakrtu nevysmíval.

jakou smrt domacího mazlíčka? o čem to píšeš? nic takového jsem tu nikdy nepsal, tak o čem tu lžeš?

ne, tomu jsem se nesmál, z toho jsem si udělal trollovací nástroj

Myslím, že jsou tu lepší kandidáti na tohle označení ale i tak děkuji :slightly_smiling_face:

1 Like

Však Norďák je v pubertě, to není urážka. Už zase předěláváš něco co píšu, klasika.

Chlapi a kebyze sa stretnete v realnom zivote tak sa tiez nenavidite alebo normalne pokecate o F1 atd.? :smile: Len taka otazka. Lebo mne trebars pride strasne vzacne, ked normalne v realite stretnem niekoho, kto fandi F1. Hoc to Stevo a Netflix spopularizovali, stale mi pride u nas fanusikov malo - zvlast takych, co poznaju aj historiu a nejaky kontext.

1 Like

Suhlasim, ale len do tej doby, co neodide Lewis. A mozno Toto. Ale Georgeovi s Antonellim by som prial uplne v pohode, rovnako ako kedysi Nicovi s Michaelom.

2 Likes

ježiš, tu zas za*ierate debatu s nejakými osobnými grcmi. Je na tomto fóre okrem Situsa ešte niekto s kým nemal Hogr v nejakej diskusii osobnú výmenu názorov ?

6 Likes

To nevím, já funguju, jako rudej hadr na býka pro některý :smiley: ale jo, je celkem rare poznat někoho osobně, co se baví o F1 :slight_smile: