No hele mě to fakt nepřišlo zase tak špatný, ten původní příspěvek na který jsi nastoupil. Takhe by jsi mohl nastoupit na kdejakého fanouška, že fandí “až moc”.
So Max again. Těším se na zítřek.
Jj, s tebou, Spinem, Dejvem, Puffem, Evkou, Sauberem … chceš pokračovat?
no tak mne pride smiesne, ked dokola fanaticky alonso fans hadzu vsetko zle len na okolie a svoju modlu ospevuju aj za to, co neni v jeho rezii
you do you, me do me, to je vsetko
Veď Nordák tu pravidelne chudák dostáva hate, za to že fandí Charlesovi a Ferrari “až moc”.
Russellovi som prial aj ja, do momentu čo na neho aplikoval Wolff svoj slizký vplyv, nevnímal som náznaky ako napr. v Imole s Bottasom. Len dúfam, že neskazí charakter aj ďalšiemu mladému talentu
Odomkni si profil a všetko ti nájdem. Ideš do toho? Či zase nič….
Tak mu ten hejt nedávej
Kdyby se s tim clovekem dalo diskutovat, tak nikoho asi nesere. Bohuzel on je ■■■■■, kterej ma svuj nazor a vsichni ho musi mit stejnej. Pokud ho stejnej nemaji, tak zacne vyvracet vsechno a vsechny, co jsou proti jeho nazoru, kterej je ten nejlepsi a nejspravnejsi…
Numero uno je, kdyz se od spineni RB, kde mu dojdou “argumenty”, tak se presune k Nerudovy, Fialovi nebo dalsimu jinymu nonsense hovnu ve svete.
no, takže ti prostě vadí cokoliv ohledně Alonsa, nic víc
Ked sme pri tomto, tak mozno este jedna otazka (ked uz vas tu mam viacerych) - ako velmi zohrava rolu u timu, ktoremu fandite, to ake auta ta znacka vyraba? U mna je to aspon u tych tovarnych znaciek dost - mam rad nemecke auta, takze som fandil BMW, Mercedesu (do odchodu Rosberga) a budem aj Audi. Naopak u Renaultu si neviem predstavit, ze by som im nejak moc prial Akoze mozno kvoli jazdcovi (Heidfeld, Hulk, Grosjean, mozno Mick) atd., ale aj tak to vzdy bude “len” Renault
Hattrick dnes, gratulujeme
ano Ferrari, resp FIARI sa tu hejtuje po Redbulle ako dalsie v poradi pravidelne … leclerc zakopne nahodou o kamen tak uz ho odpisuju ze vyhorel, Fred Vasseur uz svoj cas mal, uz nech ide prec, bajna tajna dohoda neda istym ludom spavat aj po rokoch, a prestup Hama do Ferrari jeden konkretny uzivatel nesie velmi tazko do dnes, tak ma potrebu tu pisat trollerske uvahy
to je ale vsetko v pohode, lebo vsetci su si rovni, len niektori su si rovnejsi
Už jen spamuješ? no nic, dneska jste to tu zase rozložili.
Tak co? Držíme palce Kimimu?
Mna na Russellovi celkom sklamalo, jak sa hned nacpal do zadku Hamiltonovi. Akoze jasne, je to timovy hrac, to je super a je to od neho vlastne proficke, ale aj tak sa nemusel spravat vyslovene ako Lewisov fanboy, obcas to trochu bilo do oci A teda dufam, ze odchodom Lewisa sa trochu vrati nemecka identita (hoci asi som naivny - Daimler to ma niekde v zadku, percenta ma Ineos, jeden jazdec je stale Brit a na ziadneho Nemca to nevyzera)
prestup Hama do Ferrari tu nesiem ťažko jedine ja. Jeho najlepší prestup by bol odchod do dôchodku
Tfuj tajným dohodám
U mě žádnou. F1 beru jako sport, klání pilotů. Takže primárně fandím pilotovi, sekundárně týmu, za který jezdí.