LIVE: Kvalifikácia na VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

No hele mě to fakt nepřišlo zase tak špatný, ten původní příspěvek na který jsi nastoupil. Takhe by jsi mohl nastoupit na kdejakého fanouška, že fandí “až moc”. :slightly_smiling_face:

3 Likes

So Max again. Těším se na zítřek.

3 Likes

Jj, s tebou, Spinem, Dejvem, Puffem, Evkou, Sauberem … chceš pokračovat? :smiley:

1 Like

no tak mne pride smiesne, ked dokola fanaticky alonso fans hadzu vsetko zle len na okolie a svoju modlu ospevuju aj za to, co neni v jeho rezii :smiley:

you do you, me do me, to je vsetko

3 Likes

Veď Nordák tu pravidelne chudák dostáva hate, za to že fandí Charlesovi a Ferrari “až moc”.

5 Likes

Russellovi som prial aj ja, do momentu čo na neho aplikoval Wolff svoj slizký vplyv, nevnímal som náznaky ako napr. v Imole s Bottasom. Len dúfam, že neskazí charakter aj ďalšiemu mladému talentu

Odomkni si profil a všetko ti nájdem. Ideš do toho? Či zase nič….

3 Likes

Tak mu ten hejt nedávej :slight_smile:

Kdyby se s tim clovekem dalo diskutovat, tak nikoho asi nesere. Bohuzel on je ■■■■■, kterej ma svuj nazor a vsichni ho musi mit stejnej. Pokud ho stejnej nemaji, tak zacne vyvracet vsechno a vsechny, co jsou proti jeho nazoru, kterej je ten nejlepsi a nejspravnejsi…
Numero uno je, kdyz se od spineni RB, kde mu dojdou “argumenty”, tak se presune k Nerudovy, Fialovi nebo dalsimu jinymu nonsense hovnu ve svete.

3 Likes

no, takže ti prostě vadí cokoliv ohledně Alonsa, nic víc :slight_smile:

1 Like

Ked sme pri tomto, tak mozno este jedna otazka (ked uz vas tu mam viacerych) - ako velmi zohrava rolu u timu, ktoremu fandite, to ake auta ta znacka vyraba? :smile: U mna je to aspon u tych tovarnych znaciek dost - mam rad nemecke auta, takze som fandil BMW, Mercedesu (do odchodu Rosberga) a budem aj Audi. Naopak u Renaultu si neviem predstavit, ze by som im nejak moc prial :smile: Akoze mozno kvoli jazdcovi (Heidfeld, Hulk, Grosjean, mozno Mick) atd., ale aj tak to vzdy bude “len” Renault :smile:

2 Likes

images

Hattrick dnes, gratulujeme :smiley:

7 Likes

image

1 Like

ano Ferrari, resp FIARI sa tu hejtuje po Redbulle ako dalsie v poradi pravidelne … leclerc zakopne nahodou o kamen tak uz ho odpisuju ze vyhorel, Fred Vasseur uz svoj cas mal, uz nech ide prec, bajna tajna dohoda neda istym ludom spavat aj po rokoch, a prestup Hama do Ferrari jeden konkretny uzivatel nesie velmi tazko do dnes, tak ma potrebu tu pisat trollerske uvahy

to je ale vsetko v pohode, lebo vsetci su si rovni, len niektori su si rovnejsi :slight_smile:

3 Likes

Už jen spamuješ? no nic, dneska jste to tu zase rozložili.

Tak co? Držíme palce Kimimu?

1 Like

Mna na Russellovi celkom sklamalo, jak sa hned nacpal do zadku Hamiltonovi. Akoze jasne, je to timovy hrac, to je super a je to od neho vlastne proficke, ale aj tak sa nemusel spravat vyslovene ako Lewisov fanboy, obcas to trochu bilo do oci :smile: A teda dufam, ze odchodom Lewisa sa trochu vrati nemecka identita (hoci asi som naivny - Daimler to ma niekde v zadku, percenta ma Ineos, jeden jazdec je stale Brit a na ziadneho Nemca to nevyzera)

prestup Hama do Ferrari tu nesiem ťažko jedine ja. Jeho najlepší prestup by bol odchod do dôchodku

1 Like

Tfuj tajným dohodám

1 Like

U mě žádnou. F1 beru jako sport, klání pilotů. Takže primárně fandím pilotovi, sekundárně týmu, za který jezdí.