to vobec, ty len nemas problem si to priznat a na plnu hubu to napisat, zaco mas moj respekt
Náhodou, ja by som mu prial sa potrápiť ale zo 2-3 roky v HAASe alebo Williamse
A najlepšie na celom je keď jeden nemenovaný fanúšik Mercedesu (zdravím Puff) tu skoro dva roky píše ako RB podvádza a hádže na nich špinu a pritom zabudol, že ten jeho bájny Mercedes a Lewis sú tí ktorí 2x nesplnili legálnosť auta a 2x boli diskvalifikovaný (Sao Paulo a Austin)
Hogra tak zase sa tam ukľudníme a rob si svoje HR. Ale ďakujem za pochvalu nevedel som, že ■■■■ávam systém robím nočné, mám vodíčák pár rokov a iné veci. Ale to je jedno. Gratulujem týmto osobným útokom si začal vojnu. Chceš, máš ju mať.
este si zabudol na Lie Gate kauzu to je vsetko v poriadku, to je prepacene
A tak já jsem zase na Hamiltona ve Ferrari zvědavý. A bude to téma, ne že ne.
najreálnejší je bezkonkurenčne rFactor 2. Čo sa týka fyziky a ffb nič sa tomu nevyrovná. PR2 alebo AM2 lepšie arkády.
Nový LMU je na základe rF2, teda GMotor 2,5 , zatieľ iba EA a vyšiel nový DLC. Zlepšilo sa to, ale zatiaľ proti rF2 veľký posun nie je, teda okrem soun režimu. Zvuky brutál real.
ps. Pôjdeš na SK ring? Áno a pôjdeš nakoľko % limitu trate, auta a seba? A koľko kôl kolo za kolom ? No a simracing nie je o best lape ale súboj kolo pri kole, plech na plech. To nikdy, opakujem nikdy nezažiješ off line. Najlepšie on line závody sú v uzavretých komunitách ako ligové závody či väčšie preteky ako 12 - 24 hodinovky, kde u nás sa zíde aj vyše 40 posádok a nie zriedka vyše 120 pilotov.
Žiadna havária v T1, tak to som šokovaný
Fér point, Norďák dostává nezaslouženě hodně.
Akorát mě ten původní příspěvek vlastně příjde až neutrální, v podstatě konstatování o tom, že je škoda že neměli další pneu na Q3. Hoši tady mají tisíc příspěvků kde by to sedělo mnohem a mnohem víc.
Asi tak no Som rad, ze tu nejaki Lewis-hejteri este ostali, ja to uprimne priznavam, ja ho fakt nemusim celu jeho karieru a zrovna typek bude jazdit asi dokym Michaela neprekona, takze sa ho este tak rychlo “nezbavim”
iRacing a rennsport bude fajn, az se trosku dosperkuje.
//Do iRacingu miri novej damage model update a vypada dobre.
v sirsom kontexte to bol len dalsi plac
zas nebud nasilu neutralny ty Dejve
Kolik ti realně je? grow up
Tak to asi berie väcsina normalnych ludi Ale tym, ze som sa vzdy dost zaujimal aj o auta, tak to beriem trochu inac. A to iste aj naopak - Mercedesy ako auta sa mi hned zacali menej pacit, ked angazovali Lewisa a vyhravali ako na beziacom pase. Viem, ze to nedava logiku. Proste len taka pocitova vec.
Veď ja nerozporujem, že dnes to Hedge začal. A j3bol si “zbytočne” a čisto provokačne.
A akože ak by chcel byť good guy, tak by to “nemal robiť” a súhlasím aj s tebou, že boli omnoho lepšie príležitosti.
Ale fakt tu budem čítať wallpost o tom, čo je a nie je dno, kto tu klame a neklame a vyslovene pár postov pred a pár postov po ten istý užívatel robí to isté čo sám označuje za dno?
Ježko aspoň povie - áno j3bol som si chcel som tu krv.
@Johny Presne tak. Ja ukladám ako PR2 a AM2 príklady voči F1, že to je sim racing level enter. Ked vstupuješ a chceš mať kľud a rozjazdiť sa. Ja som only GT, takže pre mňa fyzika ACC je najreálnejšia. Odkedy to vyupdatovali, tak fakt zavesenie všetko hrá rolu. Preto ACC je fakt najlepšia only GT hra. Ale to je problém pre veľa ľudí lebo nechceú iba GT. Overall rFactor2 je best v širokej škále. Iracing zase široký záber v multiplayer. Každý si nájde čo mu vyhovuje.
Přejede toho Colapinta ještě letos?
Ten Antonelli ty gumy asi dost rychle vyřídí
Tvle tohle do Eau Rouge… to musíš mít dobrý koule.
Myslím, že je to naprosto OK, máš rád auta, formule je auto - čekal bych, že právě tohle bude na fóru o F1 častý postoj. Ten defaultně nastavený.