Kámo, no tak. Teď troluješ ty mě
A este si zabudol napisat ze na celom fore vykrikoval ze pašujem drogy a ked som mu povedal nech ukaze tu sukromnu správu co som mu pisal pred dvoma rokmi (v domneni ze je normalny) tak nic. Otocky a výhovorky
Prvotriedny vyryvac, podpichovas, štartér a klamár a a potom sa len ulizuje ako sa mu ublizuje… Pfuj
To napsal? Teda to je troufalost, to bych taky vybouchl, tak to se nedivím že tu vznikl takový průjem
Mne nebol sympatický od začiatku, po tom dusne s Alonsom a hlavne Montreale 2008 ho vyslovene neznášam. K tomu ešte tá rasová agenda, celý svet je proti nemu atď. Pre mňa bola kombinácia Kimi - Mclaren posvätná, od jeho nástupu mám ťažké srdce aj na McL a aj keď majú teraz dvoch sympatických pilotov tak mi tam zostala slušná pachuť.
Však jsem říkal ať doložíš, co si teda přesně psal. To bylo z účtu, kde si dostal ban?
no vidis, ze umis
Ale tfuj, takhle fandit svému oblíbenému jezdci
Může mi někdo vysvětlit jak se tam dostal Pérez?
Hele, jako další průběh diskuze už rozebírat nebudu, stejně jako jsem nereagoval na další posty Hogra.
Shrnul bych to jen tak, že když se hnojomety rozjedou na plno, tak se fakt těžko krotí dokud všude není šíleně nas ráno.
RBR dává 0.6s všem v sektoru 2
zajazdil svoju klasiku 6-7 desatín za Maxom, RBR mal dobré nastavenie do mokra s vyšším prítlakom
Alpine jela dnes hezky.
A presne od tych, ktorý puffik bráni
Jinak s tím Alonsem v FP3 jsi měl očividně pravdu, jel jen opatrně jak jim doporučili
Já myslel jak se dostal mezi kluky z F2.
Narážka na odstavený vůz v barvách RB.
Jasne jasne, nemusíme to rozoberať. Aj tak sa nikam nedostaneme ani sa nič nezmení. Sme veľmi ďaleko za tým časovým okamžikom.
Bohužiaľ ale, nebudem tu do Ježka kopať za to, že si rýpol lebo jeho počet kopaní by som napočítal na mojich dvoch rukách + packa môjho psa pre istotu ako zálohu. Bohužiaľ, keby sa pozrieme na opačnú stranu a čakáme na @Michal824 počítanie ktoré tu chcel spraviť, tak by si sám musel zobrať dovolenku aby to stihol. A myslím, že by to trvalo tak do konca sezóny aby sme dostali číslo
@spineIesssheep Tak doufám, že jsi spokojenej. Dneska jsem napsal nadprůměrné množství příspěvků a většinu ve vaší obraně
jo sorry, niekto mi stojí na dráte