no aj MERC si nechal 2x HARD a 2x MED lebo HARD je lepšia guma ale RB aj čiastočne údajne dúfali, že bude sucho dnes
Mercedes by som nepodceňoval. Posledné závody sú opäť hore. A zvlášť Lewis opäť jazdil ako lev. Perez podľa mňa tiež nebude taká tragédia, ako sa čaká - Redbullu to v Spa funguje. Najslabšie karty má Leclerc, tam to auto holt nepustí, ten bude preskočený podľa mňa ešte do prvých pitstopov.
Postovanie fotiek z twitteru je tak velky problem? A aky bodyshaming? Nieco som asi nezachytil.
Mercedes zahodil všechny upgrady, které přivezli a vzali si starou specifikaci.
Myslím, že podali pěkný výkon na to, že jeli v podstatě bez setupu.
Ale určitě jsou za RB i McL, ale lepší než Ferrari.
4. místo je pro ně asi nejlepší reálný výsledek. (Uvidíme jak Péro.)
Nebyl by, kdyby to nepoužívali na urážení, i to je ten bodyshaming. Se stačí kouknout na ty narážky se zubama, to píše o Norďák a Jos
Koukal jsem na to. Myslím, že i McL by měli mít možnost M-H-H.
RB má jen 2x M a 1x H, ale nevím jestli se něco nezměnilo.
Ještě včera tomu tak bylo.
on je chudak ukazkovy snowflake a len sa chyta stebla … kazdy tu diskutuje o F1, to len pan na H tu rad casto taha politiku, out of context fotky zenskych z fitka, memecka ktore ani nevie co znamenaju a mohol by som pokracovat
ked sa s nim dlhsie nebavis, ma tendenciu ta spamovat s reakciami a pise ti do spravy ako to nezvladas, toho je tolko, ze p Kubala ani nemusi hladat zamienky
Tak v tom pripade je akykolvek krok smerom k zablokovaniu uctu len docasny
Přesně to je problém, Jos a Temnej dostali 2x bany a furt tu jsou.
hehe však si nevidel.
Už sa kydá aj na AM jak vlastne sú to špiny lebo Alonsovi toto a hento
no ved, klasicka sobota
S Jossom sa dá diskutovať
Jj, proto ty dva bany
Ban si mal aj ty. Nezabúdaj.
jos tu pise ku F1, syriak sem uz ani nechodi lebo ta ma dost a nielen teba, ja tu pisem k F1 kazdy tu riesi F1 okrem teba
Já jsem dostal ban na 30 dní. Jos dostla na 30 dni a na druhym účtě perma ban, temnej dostal 2 perma bany. Vyplakávají o tom ti, co tu uráží
Diskutuj k F1 prosím dobre?
teraz by som mal napisat, ze Kamala Harris kandiduje, Fiala robi vlastne dobru robotu, Alonso “grid” girl si pridala novu fotku a na zaver sa ta este opytam aky notebook do 50k czk mi poradis
Preto píšeš vždy len o druhých? Ty predsa nikdy nič… toto už nie je vážne ani vtipné. Mal by si sa zamyslieť nad sebou a nerobiť si to ešte horším.