LIVE: Kvalifikácia na VC Belgicka | Magazín F1 - F1online.sk

klasicka Alza sobota

image

4 Likes

Psal si tu spokojeně, jak je život krásný, a pod tim 7 skrytých odpovědí. Takže ti ruplo po 1001x? :thinking:
Pro mě žádné překvapení, pokrytče.

3 Likes

snazis sa, ale si vyhoreny jak slavny El Nano :smiley: dakedy si aspon bol zabavny, ale tak clovek prirodzene otupuje vekom, jeden Asturcan tri moze sluzit ako priklad :shushing_face:

1 Like

tomu přeplo už dávno, teď mu zas jen praskla cévka a hází sebou o zem :smiley:

1 Like

Norris to moze zasa zasa pokazit ako vzdy a Piastri TOP 5 :smile:

napises mi aj dneska vlezdoprdelsku spravicku? :heart:

4 Likes

nevím proč furt dolejzáš :slight_smile:

1 Like

ty si strasne rad strielas vlastne goly chlapce zubaty … to neni ani mozne :smiley:

5 Likes

Nemůžu za to, že nemáš ani na zuby, že je furt potřebuješ zmiňovat. Ani za to, že jsi tak hloupej a neuvědomuješ si, jak si se zase střelil do sebe, ale dolejzej furt no :smiley:

2 Likes

Naštěstí není Lando na PP, takže to nemůže pokazit… :smiley:
Měli by zítra lehce přeskočit Mercedes i Ferrari… a doufám, že Peréz nebude problém. :smiley:

Akorát Max poletí jak blázen. Mám vsazeno na jeho výhru. Zítra mu fandím. :slight_smile:

1 Like

@Milan.Kubala pan Kubala spravite uz konecne nieco s tymto individuom? bude to prospesne pre cely chod fora, ale to vam je, dufam, jasne :+1:

6 Likes

Dufam ze Perezovi vysvetlia ze sa velka cena nevyhrava v prvej zakrute ale prehrava. Super zamiesane top timy, Charles po dlhej dobe krasny sobotny vykon snad ho predbehne len vlastny tien :smiley:

(Max je zase vo vlastnej lige, tipujem P1 v 6tom kole :grimacing: )
Alpine slusny vykon na mokrej trati bez zadneho kridla :+1:t3:

2 Likes

@Milan.Kubala Prosím vás toto už není fórum, ale zbehanie kto koho viac zhejtuje. Myslím, že by to dačo chcelo robiť.

4 Likes

ja som tipoval 4-5 :smiley:

on je stroj a videli sme velakrat, ze aj po penalte dokaze vyhrat :smiley:

z coho mam obavy je to, co spominas aj ty, T1 a kombo Per/Lec

snad to dopadne dobre

mcl ma uprimne kus negativne prekvapil, ale mozno som mal len ja vacsie ocakavania

1 Like

Uprimne tych IP banov by sa malo rozdelit daleko viac, lebo sa forum natolko rozhada az sa vsetci na to vykasleme.

Inak Ferko včera takticky vrátilo o jedny softy viac a nechali si 2x HARd a 2x MED. RB môže dosť trpieť lebo majú iba 1x HARD a 2x MED

@Milan.Kubala ano prosím, už dejte ban @Hedgehog @Jos_Verstappen @raptor22 a @Nordotor - postování foto z jiných sociálních sítích, urážení, bodyshaming a to vše na denní bázi. Ani jeden tu nediskutuje k F1, rozkládají celé forum.

IP ban tu nejde dať. Nikto nedostal ešte IP ban čo viem.

1 Like

Nejspíš se pojede na 2 pitstopy, ale tak tolik červených nebude potřeba.
Gum je až moc. :smiley:

to je jasne, suhlasim.

ale ten jeden nemenovany uzivatel tu robi uz roky najvacsi bordel, s kazdym sa hada, do kazdeho a do vsetkeho co neni aston a merc kope, a hlavne ma historicky uz za sebou bany aj na inych forach

3 Likes