klasicka Alza sobota
Psal si tu spokojeně, jak je život krásný, a pod tim 7 skrytých odpovědí. Takže ti ruplo po 1001x?
Pro mě žádné překvapení, pokrytče.
snazis sa, ale si vyhoreny jak slavny El Nano dakedy si aspon bol zabavny, ale tak clovek prirodzene otupuje vekom, jeden Asturcan tri moze sluzit ako priklad
Norris to moze zasa zasa pokazit ako vzdy a Piastri TOP 5
napises mi aj dneska vlezdoprdelsku spravicku?
ty si strasne rad strielas vlastne goly chlapce zubaty … to neni ani mozne
Nemůžu za to, že nemáš ani na zuby, že je furt potřebuješ zmiňovat. Ani za to, že jsi tak hloupej a neuvědomuješ si, jak si se zase střelil do sebe, ale dolejzej furt no
Naštěstí není Lando na PP, takže to nemůže pokazit…
Měli by zítra lehce přeskočit Mercedes i Ferrari… a doufám, že Peréz nebude problém.
Akorát Max poletí jak blázen. Mám vsazeno na jeho výhru. Zítra mu fandím.
@Milan.Kubala pan Kubala spravite uz konecne nieco s tymto individuom? bude to prospesne pre cely chod fora, ale to vam je, dufam, jasne
Dufam ze Perezovi vysvetlia ze sa velka cena nevyhrava v prvej zakrute ale prehrava. Super zamiesane top timy, Charles po dlhej dobe krasny sobotny vykon snad ho predbehne len vlastny tien
(Max je zase vo vlastnej lige, tipujem P1 v 6tom kole )
Alpine slusny vykon na mokrej trati bez zadneho kridla
@Milan.Kubala Prosím vás toto už není fórum, ale zbehanie kto koho viac zhejtuje. Myslím, že by to dačo chcelo robiť.
ja som tipoval 4-5
on je stroj a videli sme velakrat, ze aj po penalte dokaze vyhrat
z coho mam obavy je to, co spominas aj ty, T1 a kombo Per/Lec
snad to dopadne dobre
mcl ma uprimne kus negativne prekvapil, ale mozno som mal len ja vacsie ocakavania
Uprimne tych IP banov by sa malo rozdelit daleko viac, lebo sa forum natolko rozhada az sa vsetci na to vykasleme.
Inak Ferko včera takticky vrátilo o jedny softy viac a nechali si 2x HARd a 2x MED. RB môže dosť trpieť lebo majú iba 1x HARD a 2x MED
@Milan.Kubala ano prosím, už dejte ban @Hedgehog @Jos_Verstappen @raptor22 a @Nordotor - postování foto z jiných sociálních sítích, urážení, bodyshaming a to vše na denní bázi. Ani jeden tu nediskutuje k F1, rozkládají celé forum.
IP ban tu nejde dať. Nikto nedostal ešte IP ban čo viem.
Nejspíš se pojede na 2 pitstopy, ale tak tolik červených nebude potřeba.
Gum je až moc.
to je jasne, suhlasim.
ale ten jeden nemenovany uzivatel tu robi uz roky najvacsi bordel, s kazdym sa hada, do kazdeho a do vsetkeho co neni aston a merc kope, a hlavne ma historicky uz za sebou bany aj na inych forach