LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Piastri si říká o pozornost už delší dobu. Až vylepší konzistentnost, nebude co řešit.

1 Like

Za mňa podal intergalaktický pilot zas nadvýkon, pretože so šiestym najrýchlejším monopostom z 10-tich dokázal skončiť ešte pred piatym najrýchlejším (W). Takže opäť skvelá práca! :clap:t4:

//toto bol sarkazmus - to len spresňujem pre skupinku menej chápavých (J-T-B-R-H), pre ktorých sú ľudia v ich “sociálnej skupine” na pohľad inteligentnejší, ako oni sami (podľa ich vlastného pozorovania) :smiley:

1 Like

Už máme nějaký plán jak se Alonso dostane dopředu? :smile:

1 Like

… asi naivní co? :smiley:

1 Like

Emil by ve středu třeba mohl vyvěsit červené.
Ale raději nebudu malovat čerty na zeď, ať se do skrumáže nezamotá i Gasly. Renault by to hodně bolelo.

Osobně čekám start na softech pro mnohé jezdce. Alonso snad též.

No myslím, že McL s degradací je ok, potom zbytek pole bude muset šetřit pneu, AM pojede na 4 stopy s takovou :smiley:

Na softech nejspíše odstartují všichni ve předu. Ale zadní jezdci můžou klidně risknout i tvrdé a kroužit až do SC, který asi příjde.

Myslím, že vzhledem k degradaci je soft start na 8 max 10 kol, což není ideál pak pro další stinity, medium-hard-soft mi přijde lepší

Lando by to mohol snáď dať na jeden pit. Soft -hard.

Myslím, že McL pojede na dva stopy, ale pro jistotu a udržení rychlosti. Každopádně Lando by měl startovat na softech, u McL s degradací bude problém minimální

Soft-hard a pak se uvidí. Prostě první co nejrychleji a pak zazedu na hardech v druhém stintu podsekávat.

hard na střední stint ano, ale medium na start, softy na konec

Víš že musíme něco jinak pokud máme uspět :thinking:

no právě, a jestli ti polovina pole půjde soft - hard - medium, tak musíme udělat opak :thinking:

Řeknu ti plán, start na softech, 8 kolo SC s přezutím na hardy :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Podle mě bude SC po startu, Max s Landem a Gaslym to vyčarují :smiley:

… pak též přejít na hardy :slightly_smiling_face:

1 Like

S tými želaniami SC by som bol opatrný. Aby sa to nevrátilo tam kde to najmenej chceš :wink:

To není moje přání, jen si myslím, že tihle tři na startu blízko sebe můžou způsobit SC :slight_smile: