Piastri si říká o pozornost už delší dobu. Až vylepší konzistentnost, nebude co řešit.
Za mňa podal intergalaktický pilot zas nadvýkon, pretože so šiestym najrýchlejším monopostom z 10-tich dokázal skončiť ešte pred piatym najrýchlejším (W). Takže opäť skvelá práca!
//toto bol sarkazmus - to len spresňujem pre skupinku menej chápavých (J-T-B-R-H), pre ktorých sú ľudia v ich “sociálnej skupine” na pohľad inteligentnejší, ako oni sami (podľa ich vlastného pozorovania)
Emil by ve středu třeba mohl vyvěsit červené.
Ale raději nebudu malovat čerty na zeď, ať se do skrumáže nezamotá i Gasly. Renault by to hodně bolelo.
Osobně čekám start na softech pro mnohé jezdce. Alonso snad též.
No myslím, že McL s degradací je ok, potom zbytek pole bude muset šetřit pneu, AM pojede na 4 stopy s takovou
Na softech nejspíše odstartují všichni ve předu. Ale zadní jezdci můžou klidně risknout i tvrdé a kroužit až do SC, který asi příjde.
Myslím, že vzhledem k degradaci je soft start na 8 max 10 kol, což není ideál pak pro další stinity, medium-hard-soft mi přijde lepší
Lando by to mohol snáď dať na jeden pit. Soft -hard.
Myslím, že McL pojede na dva stopy, ale pro jistotu a udržení rychlosti. Každopádně Lando by měl startovat na softech, u McL s degradací bude problém minimální
Soft-hard a pak se uvidí. Prostě první co nejrychleji a pak zazedu na hardech v druhém stintu podsekávat.
hard na střední stint ano, ale medium na start, softy na konec
Víš že musíme něco jinak pokud máme uspět
no právě, a jestli ti polovina pole půjde soft - hard - medium, tak musíme udělat opak
Řeknu ti plán, start na softech, 8 kolo SC s přezutím na hardy
Podle mě bude SC po startu, Max s Landem a Gaslym to vyčarují
… pak též přejít na hardy
S tými želaniami SC by som bol opatrný. Aby sa to nevrátilo tam kde to najmenej chceš
To není moje přání, jen si myslím, že tihle tři na startu blízko sebe můžou způsobit SC