To je to pozitivni mysleni?!
Z môjho pohľadu je
Ale zase budme realisti
Neverím že by Alpine malo RP porovnateľnú s Top tímami
Gasly je po dnešku pán
Veď Gasly je aj dobrý pilot len s dosť veľa smoly. Taký Hulk tejto generácie
Jasne ze nema. Ale dokazal s tim traktorem z pole to poslat ted na p4… Gasly je pro me vicemene neviditelnej, ale to je mozna tim, ze jezdi za alpine, kterej je no… V prdeli. (: Kazdopadne si do tebe rejpnu a napisu to. Snad ho zvladne Russell predjet, aby ho nezboural cestou.
Veď Russell štartuje pred ním načo by ho predbiehal
On je na startu udela, uvidis.
Ake pravidla ohladom SC? Ved safety car v Q nejazdi.
Takový skok nahoru jsem opravdu nečekal. Bylo by fajn, kdyby se Renault tak výrazně zlepšil, ale v závodě očekávám maximálně osmé místo a to se ještě musí přiklonit hromada štěstí.
Ferdo ja mu to od srdca prajem. Mám ho rád
Tak krásne výsledky kvalifikácie a tá diskusia ako v tretej cenovej
Toľko času a energie v tak krásnom počasí
Zajtra bude parádny pretek, verím Kimimu že prekvapí ešte viac
Gaslyho už si začínají občas lidé všímat jako dobrého pilota, ale moc jich není. Ono je pohodlnější přeskakovat z hvězdy na hvězdu.
Dobrý tým by si už Gasly opravdu zasloužil.
Ale musíme dnes pochválit i Doohana, ten taky odjel vynikající kvaldu.
Tak s Jacka sa teším veľmi tiež. Myslím že ak by im nechali čas šlo by to slušne rozbehnúť novú éru alpine.
Já se trochu děsím jestli vydrží pneumatiky. Dnes v F2 byly dost zásadním činitelem při cestě k úspěchu.
S tým kombajnom to dávajú chalani intergalakticky neboj.
Překvapení je to pořádné. Původně jsem doufal někde blízko k Q3 a i to vypadalo až moc optimisticky.
Ferdo nebuď skromnej, Bahrajn je nejlepší trať pro Alpinu z letošního kalendáře, musí toho využít
Renault se s gumami hodně trápí, tak nervózní budu až do konce závodu. Doufám.
Joppa , v pohode, však uvidíme na konci sezóny, ja som bol preto tak viac mierne “fanaticky pro-piastri”, lebo som ho sledoval v F2kach a fakt som si ho obľúbil, hlavne som videl ten potenciál, zjavne ho už teraz začína napĺňať, tak dúfam, že mu to vydrží.
(okrem maxa, mi schumiho pripomína tiež Oscar, on je viac taká zmes medzi Mikom a Schumim, že je kľudný/usporiadaný týpek, taký “no bullshit type”)
I s penaltou je Kimi o 2 pozice před nejrychlejším jezdcem galaxie, takže nádhera.
Super kvalda.