LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Aston dle simulací bude 5 nejrychlejší, takže bych s tím ani moc nepočítal

Sezona je dlouhá, to přijde, fandíme :green_heart: :slightly_smiling_face:

1 Like

Takže bodík za desáté místo?

1 Like

Jinak pneu k dispozici

Red Bull s soft, hard, medium nakonec? :thinking:

Minimálně o 10 pozic výše, než Gasly no :grinning:

Myslím si, že důležitější budou případné rozdíly v degradaci - na ty loni v Bahrajnu FA zdolal třeba Hamiltona, resp. Sainze. Otázka je, jestli výkonnostní konvergence, o které se mluví (a pokud k ní opravdu dochází), zahrnuje i konvergenci v míře degradace (teoreticky by měla nastat, když všichni napodobují tentýž koncept - loňský Red Bull).

2 Likes

Uviděj kolik budou mít náskoku, můžou si dovolit fakt i medium.

No a co když na start dá McL, Ferrari, Merc i AM medium a pak hard, hard

Víš že medium nikdo nemá rád :thinking: Překvapilo by mě to. I ta volba Pirelli to potvrzuje. Ostuda pneu.

Štve mě to, ale je to reálné. :face_with_diagonal_mouth:

1 Like

No takhle, jestli nový mediumky dokáží jezdit časy lepší, než použitý softy, tak to smysl dává

No neviem mne sa nezda zeby rb spravil dobry krok ked maju po jednej gume z kazdeho a softy vydrzia nic :man_shrugging::joy:

Charles povedal v rozhovore, že má rád jazdenie na aute aj po cestách, že rozmýšla pritom aj nad setupom na další závod a samozrejme dodržuje limity

Ja chodim bezne s jednou botou bilou a druhou modrou :rofl:

no u teba by som sa teda necudoval :smiley: mas recht

2 Likes

A Max ich jednotkou vyrobi. :slight_smile:

F2 se vrací ke kořenům s tímhle startem :smiley:

Softy maju 4. Len jedny su uplne nove (ideal na start a prve kolo) a troje su “used”, co znamena, ze maju za sebou aspon jedno kolo (vacsinou prave jedno ostre kvalifikacne).

Takze idealna strategia pre nich soft (new) - hard - soft (used). Ak by mali soft v prvom stinte vacsiu degradaciu ako sa caka, tak na posledny stint daju medium.

Já pamatuju doby, kdy říkal, že nezávodí proto aby končil druhý :grinning:.
Dneska je spokojený se šestým místem a jeho fanoušky to přivádí k extázi.
Už dlouho máme možnost sledovat úpadek pilota v přímém přenosu a nezvladatelnou křeč jeho fanatických obdivovatelů.