LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

ten cas leti, rok vydania 2015 :open_mouth: sam som prekvapeny

kazdopadne, @Bretnix nebudeme upierat pravo sa rozpisovat urcite :smiley:

3 Likes

Kde sú tie časy, keď som si pravidelne v PNS kupoval časopis Score a občas Level. :slightly_smiling_face:

2 Likes

SOMA by mohla byť ešte skratkou Secret Of Monkey Ajlend. :upside_down_face:

1 Like

Hej hej. Max to dnes vydrel, sikovne vyuzil slipstream, ale prezentuje sa to bud ako vyhra Leclerca alebo ako vyhra auta a nie Maxa. Keby takto spravi slipstream Alonso, tak su tu hromadne homosexualne orgie. :smiley:

Tak isto kukam ako sa tu prezentuje Aston. Maju P6 a P12 a tlapkaju sa aki su uzasni a aky pokrok spravili. Hlavne z Alonsa sa opat robi poloboh, ktory jazdi za hranicou auta, lebo porazil Strolla o nejake 3-4 desatiny (v RB je to vsak priemerny Max a babrak Perez, tam uz je to o aute, nie o dobrom pilotovi).

Vsetci sa raduju ako velmi sa priblizili RB, ale v porovnani s Q z minuleho roka je to +/- to iste (Ferrari sa priblizilo ani nie o desatinu, akurat zvysok sa priblizil Ferrari). Zabudli, ze sa preteka zajtra. Jedine vo Ferrari si to teraz uvedomili a uz maju piloti aj podla toho vyhlasenia. Zajtra sa ukaze ako velmi sa skutocne priblizili RB. A az v dalsich Q, ked RB lepsie pochopi novy koncept sa ukaze, ci im zas odskoci alebo je realne aj kvalifikacne tempo blizsie.

2 Likes

Tak tu je další crying post o tom, jak si ostatní dovolují psat k F1 a mít na to svůj pohled. Si pohoň nad Maxem a neotravuj tady

4 Likes
  1. Opäť ti nefunguje ignore list, či prebil ho tvoj komplex zo mňa? :rage:
  2. Napísal som príspevok k F1, s podpichom Alzakov a hneď si sa chytil. @airobot dik za ten gombík, ktorým vieme Honzíka aktivovať :joy:
  3. Ja si nad Maxom ho.niť nemusím, len konštatujem, že predviedol super výkon a ten slipstream vymyslel jak pán. Za to ty si tu so svojím kamarátom ho.níš nad Alonsovou P6. :rainbow_flag:

Jen pockej az prijdou chlapi z hospody :muscle:

Bahrajn kvalifikace 2017-2024

1 Like

Nuda. Ještě že jsem nad tím nemarnil čas.

1 Like

Škoda, že jsem tu nebyl, když měli euforii z šestého místa v kvalifikaci.
Loni v tuto dobu psali o zvyšování tlaku a útoku na titul :sweat_smile:.
Zítra bude další propad a zbydou jim zase jen hezké romantické představy nad Alonsovo fotomontáží s tělem atleta místo toho skutečného vyhublého hobita.
Vypadá to na největší meziroční propad z celého pole, budou soupeřit s Alpine o krále dřeváků.

obrazek

On tam jezdí Valentino Rossi?:eyes::sweat_smile:

Ano jezdí.
Tady je LT.

https://live.fiawec.com/en/live

1 Like

Takže nakonec dle dat se RedBullu přiblížili meziročně všichni, až na Alpine. V tomhle směru zdá se že je konvergence a zisky klesají.

1 Like

1 Like

Ferrari kvôli svojej sile na hardoch pôjde dvojku

Pojede dvojku, ale vysledek dvojka nebude

Já dvojku čekám obecně převládající.

Jediný reálný řešení je 2 :grinning:

Alpine kdysi oslavovalo i 7. místo (pravil Fernando kriticky). :slightly_smiling_face:

Ale závod se jede až dneska, takže bych nepředjímal. Třeba Aston něco vyhraje.