LIVE: Kvalifikácia na VC Bahrajnu 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Na druhou stranu mam furt stejnej nick, nemusim ho pravidelne menit kvuli banum :thinking:

Tak dneska za robota? 🫢

Stejně jako ty za hlupáka.

Měl bys ty disky přehazovat méně nápadně.:man_facepalming:t2:

Ty by jsi zase měl lépe maskovat homosexualitu.

uz si mal dva nicky, a vidis ze sa drzim teraz ked nikto nerype a netrepe blbosti :smiley: teba musim ignorovat povacsine lebo by mi praskla cievka a dostal by som z teba dalsi infarkt, sem tam ale reagujem ked je to usmevne , ako teraz :open_mouth: :smiley:

3 Likes

Ano bohuzel, musim mit dva nicky, ale jsou identicke a kazdy vi ze jsem to ja, na ten infarkt bacha, nejhorsi je skryty o kterem nevis.

na infarkt bacha davam, a skrýte su skryte, mozno som mal aj tie… co uz, ale vsetko uz je niekde napisane, takze co sa ma stat sa stane, len nechcem aby si mi pomahal :smiley:

Tak neber veci vazne, o nic nejde.

ved zase to neberem vazne ved je to len f1… ale ty si dobrý provokater :smiley: :fu:

1 Like

Jsme tady od toho abychom se trochu pobavili :sweat_smile: a emoce ke zdravemu zivotu patri, jen neupadat zbytecne do vzteku :wink:

to ma uz preslo, neboj :smiley: zacal som sa setrit…

2 Likes

@PUFF Názor na BOP ako potopilo Toyotu a Ferrari? Prosche zle nastavili BOP a zoberú asi všetky tri pódiové umiestnenia.

Žádný. BOP je nástroj jak uměle vybrat vítěze.

2 Likes

vies o tom, ze na bob2 uz nemas ban?

už si to odbanoval jo?

jj precitol som na chvilu

radsej mi povedz, kto podpise Malooneyho dalsiu sezonu :smiley:

spíš dopadne, jak Drugo

Po jednom podarenom víkende ? skôr ma zaujal Bortoleto aj keď padol dole, Colapinto tiež slušný. Prema má slušný problém

prema to nezvladla, zda sa, tento rok, ale na druhu stranu pre pilotov to bude o nieco tazsie a lepsie sa poznaju kvality

1 Like