LIVE: Kvalifikácia na VC Azerbajdžanu | Magazín F1 - F1online.sk

Tu ambiciu naozaj nemas, ked pre take ostre tvrdenia neprinasas argumenty a miesto toho ich podavas ako hotovu vec, ktora by mala byt kazdemu zjavna.
Ja netvrdim, ze Hulkenberg je druhy Senna, ale v F1 sa pohybuje dlhe roky a ma za sebou naozaj stabilne a dobre vysledky. Ze v nom potencial je potvrdzuje aj to, ze si ho vyhliadlo Audi. Nechapem preco by malo byt samozrejmostou, ze sa novacik v strede sezony bez pripravy posadi do auta a zacne ho porazat.

5 Likes

Charles perfektne jako od druhe polovimy sezony pravidelne. Piastri skvele. Carlos dodry vykon, Perez neskutecne. Je videt ze trat mu sedi. Max velmi slaby vykon. Nezajet ani jedno solidni kolo v Q3 je spatne. Russell jako obvykle kvalifikacne velmi dobre, Hamilton jako obvykle velmi spatne.

No a pak McLaren. Mozna to chce min rozhovoru a vic davat bacha na trati.

1 Like

Albon by podle mého byl před Maxem, škoda pro ně. Ale Colapinto všechna čest, hlavně že zvládal ten druhý sektor bylo pro mě překvapující.

1 Like

Bearman porazil Hulka
Colapinto Albona
Peréz Verstappena

Mars je v zákrytu s Venuší.

4 Likes

Na jednej stanici rozoberali fakt, ze minuly rok celu trat totalne vycistili vodou pod vysokym tlakom. Vraj to robievali aj roky predtym. Cistenim ziskali super asfalt, na ktory sa cez vikend pekne nanasala guma.
Tento rok sa na to vy.rali a zostala zadrbana. Guma sa cez vikend nanasala na takuto trat a vysledok vidime.
Ak sa ti nepaci toto vysvetlenie, tak sa obrat na tych, co toto rozoberali. Ja to len prezentujem.:grinning:

1 Like

Ale kto tu tvrdi, ze od Bearmana nic neocakava? Tu sa len hadas sam so sebou. Ja by som Bearmana nevynasal do nebies, keby mu Hulkenberg dnes nadelil sekundu.
Ale myslim si, ze ked ako 19-rocny naskoci bez pripravy do auta a porazi skuseneho timoveho kolegu, ktory sa v F1 osvedcil ako schopny jazdec (a ktory aj tento rok predvadzal dobre vykony), tak je to vyborny vysledok. A normalne to viem takto povedat a nepotrebujem z Hulkenberga len tak pre nic robit mantaka, ktoreho je povinnostou porazat.

1 Like

Jj, Perezovi Baku extremne sedi a na druhu stranu Max nepodal najlepsi vykon (narozdiel od toho brnenskeho mozgonauta z tvojho tabora nemam problem to priznat, aj ked ide o mojho oblubeneho pilota).

Ale som rad, ze mate radost prvykrat v sezone, ze Checo porazil Maxa. :smiley:

Uvidime, co zajtra, ale myslim si, ze aj zajtra bude Checo lepsi ak si postrazi start.

S tym Sainzom nie uplne suhlasim. Ak dostanes od timoveho kolegu naklad pol sekundy, tak nemozes byt so svojim vykonom spokojny. Sainz bude asi prvy, kto to uzna. A najhorsie je, ze tolko stracal sustavne celu quali.
Aj ked to teda bolo skor vybornym vykonom Leclerca nez tym, ze by Sainz isiel vyslovene zle.

Proč by se mi nemělo líbit? :smiley:
Něčím to být musí, protože Baku je snad jediná trať, kde se jelo pomaleji než 2023…

Možná to může být i ročním obdobím a teplotou, protože se Baku vždy jezdilo v 1/3 sezóny.

2 Likes

Ano, druhy faktor spominali aj to rocne obdobie. Slabsie casy su teda vysledkom viacerych faktorov.

Ok, ale ja si stejne myslim ze to byl dobry vykon, ale mas pravdu, ze dostal dost. On Charles pokud neblbne, ja asi nejlepsi kvalifikant.

Kazdopadne Ferrari je silne. McLaren to nebude mit jednoduche.

Ale.jestli Oscar zaperli a Lando nezaboduje, tak si muzou v McLarenu zase sednout a o teamove strategii se bavit znovu.

No sezona jak vino. Nadhera. :blush::slightly_smiling_face:

3 Likes

Pokiaľ nor nedá srihaciu jazdu, tak lec ho dobehne

Nico má za sebou 220 pretekov. Jazdí normálne. Ani omylom to nie je slabý pilot. Aby ho mal poraziť nováčik - to si nasadil latku poriadne vysoko. Čo máš z toho hejtovania…

:rotating_light: Vůz Pierra Gaslyho údajně překročil limit okamžitého hmotnostního průtoku paliva a záležitost byla předána sportovním komisařům.
Pokud se prokáže, že je to pravda, povede to k diskvalifikaci.

Alpine obchází průtok paliva. Briatore úřaduje. :stuck_out_tongue:

3 Likes

Narazil na obrubník a stříklo to tam pod větším tlakem, nebylo to u nich už? :smile:

1 Like

To preto, ze RB nema jednotku a dvojku. Tak ako ju nema ani McLaren, a preto sa Lando dostane do boxov vzdy o 1-2 kola skor bez ohladu na poziciu na trati. :sweat_smile:

Vypada to tak. Psal jsem tu ze je Charles hrozba. Vetsi nez Max.

Ale nikde neni psano, ze Ferko taly nezafaili.

Presne tak … Hul patri k nejlepsim kvalifikantum a to z celeho rostu … a proc ? protoze data .

To co zajizdel/ zajizdi z Haasem v kvaldach vsem vzdy vyrazilo dech, tzn . ze jen priblizeni k nemu je uspech pro mladika Bea !

Otazkou je, jestli to Hul nesedlo nebo je opravdu Bea tak dobry … to ukaze az cas … ( ja verim v to druhe)

Russell by měl dostat asi taky pencli… Jestli to nějak neokecaj. :smiley:

1 Like

:grin:

image

3 Likes